Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem hamar megunnád a banditát... főleg enduro után, ezeken a jó minőségű utakon felénk leszédülsz akármilyen más motorrol, ide csak enduro + sm való
Csöcs. Gondoltam beköszönök má'.
még 1 évig élvezem az endurót..aztán jövő nyáron..de max télen veszek egy ksi 250-es Banditát Ha lesz lóvé, meg korlátlan jogsi akkor meg váltok supermotora
télen, ősszel jöhetsz velem tankira, veszek enduro szettet hamarosan terepen meg ugyse megyek 80-90nél többel egyenesbe, kanyarba meg ~40 - félek a szembe jövő traktoroktól beláthatatlan szakaszokon
Húhéj..jövőre már tartom az iramot veled is.. De jó lesz nagymotorral verni..
Aszondod, hogy ha "nagy" leszek az én mellkasom is ilyen lesz? Hát legyen..legalább nem vagyok kis szőrtelen buznyák..
mert még "kicsi" vagy
Nekem a lábam iylen mint ennek a nyuszinak a mellkasa-e...
szerintem mindenki másnak tetszene Farkaslaka. nem értelek
nagy százalékban jók az utak, 1-2 szakasz van ami lyukacsos a városokban az akna és víz elnyelőkre kell figyelni. azaz ha többen mentek rendes távolságot kell hagyni hogy frankon be lásd az utat és idejében észleld a lyukat!
ami igaz az igaz .
angóra és a hát na
szerintem hibátlan a nyuszi, nem egy angóra a szőrzetét nézve na de hát akkor mivan. viszont nem olyan elterjedt Erdélyben évente csak 2x-3x lehet rá akadni
Kolozsvárig az 1. számú főút milyen állapotban van?
csak Farkaslakás van egyelőre a gépen, azt feltölthetem ha gondolod
a playboy nyuszi
Bezzeg a fogarasi videót nem rakod fel
Nem tudom,az eddigi motorjaimnál elég volt a tankot felhajtani és remekül hozzá lehetett férni a légszűrőhöz.Itt meg le kell venni hozzá a tankot is..
az enyém is ott van de semmi gáz
Gecc ritkán láttam olyan elbaszott helyen lévő légszűrőt mint a yamaháé.. Szakadt volna az anyjába a feje amelyik berakta az űlés/tank alá..