"Imádom" mikor szándékosan kitekered a mondandómat!
Minden normális ember tudja, hogy miről szól ez a mondás, csak te játszod a hülyét.....................ja bocs, nem játszod.
Tudtommal feb 15től nem számít védettnek aki átesett. Tehát aki ma covidos lesz az nyolcadikára meggyógyul és a nyolcadikán hatályos szabályok szerint 6hónap a védettsége.
én pl most itt tartok
lassan valami lázcsillapítót kell keresni
ha nem lenne 3 oltásom tuti megfertőztem volna ma kb 15 embert 😂
de az oltás fasza mindentől is véd
Tudom ám, hogy ez egy beugrató kérdés 😁 de kis ravasz vagy 😅 Blőditől vártam volna ilyet, meg MuZ-tól - ja, tőle be is jött 😅
Ő nem kovid oltást nem akar, hanem semmilyet se...
Egyébként, ha már kérded, a kovid oltás fokozza a teherbe esés esélyét - állítólag erre is van statisztika
Azok az oltatlanok, akik átestek a koronavírus-fertőzésen, várakozási idő nélkül olthatók – derült ki Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) legfrissebb közzétett ajánlásából, ahogy az is: védőoltás beadása előtt az esetleges tünetmentes fertőzöttség ellenőrzésére PCR-teszt elvégzése nem indokolt.
Ui: Mi köze az oltásnak a szüléshez?
Van valami hivatalosan bizonyított mellékhatása az oltásnak?
Pedig az oltások teljesen biztonságosak, hatásosak, mellékhatásmentesek!
Azt a 6 ismerősömet sem értem, hogy 3 oltással mi a tökömet szimulálnak otthon, az ágyat nyomva??
...de pozitív teszt akár még 2 hét múlva is lehet... van, akinél még több - miközben már érzetre semmi baja.
Ui: sztem is dk-s orvos lesz a végső megoldás 😁 nálunk próbálkozott először...
Mivel te ahogy olvastam pofára osztályozol és nem érdekel a mondandó.
Vagy igen,csak szelektálsz.