Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az hogy halvany lila fingod sincs semmirol.
Plane ugy hogy egy szaros festekpisztolyt nem vennel magadnak.
Hát ez nagyon durva(szemeit körbeforgató) Az angolok már elkezdték ezt de Ők már nem eu. Kis szerencsével február közepén belebukik az osztrák kormány az rántja a többi tagállamot is. Ott valakinek az alkotmánybírók közül nem jutott elég pénz a kovidhaszonból azt felrúgta a bilit(meghajlós) Ha jól alakul hamarosan el lehet felejteni ezt a kovid hisztit.(meghajlós) Sajnos a rengeteg tönkre ment vállalkozásért a kettétört sorsokért senki nem fogja vállalni a felelősséget. Mint ahogy az oltásokból származó mellékhatásokért sem. Ezek lesznek a gyalogáldozatok(szomorú) 1-ben viszont biztos vagyok(szemeit körbeforgató) Az itteni oltásrajongók értelmetlen fejébe értelmet nem lehet majd tölteni akkor sem amikor mindenki számára kiderül a műhiszti (kezeit széttáró)
Ennek mi köze ahhoz hogy te hülye vagy? Egyébként 4éve szerencsér befejeztem. Jó döntés volt.
Te mikor csinaltal vallalkozast utoljara?
Siman.
Szamolj utana.
Berleti dij.
Tipikus hülye.
Spórolsz egy millát de nincs annyi szabadidőd hogy el tudd költeni
Egy hétre nem tudsz elmenni egész évben, ez kb mindentől szarabb
Ott ülsz egy rakás pénzen és úgy viselkedsz mint egy csöves, ócska fos motorokat tákolsz hogy még tudj spórolni pár marék forintot, meg limlom kisbuszt foltozgatsz egy soha el nem jövő többhetes túrára
Nem azt mondtam hogy elolvasom,csak megnezem. 😅
Szinte mind,egy felszivta magat,utana mar visszajott volna.De ott evente egymillat sporoltam.
Lofaszt. Nem ülök be a hintádba, már szint alá hülyültél 😆
Korengedménnyel? 🙂
Esku megnezem csak keresd ki. 🤔
Nyugdijba vonultak.
Annak legalább van értelme.
MIND 😂
27 nap (óranézegetős) Most a b2 vagy mi jön(meghajlós)
én nem nagyon(kezeit széttáró) De nem a toxikussága miatt én az ízét nem szeretem(kezeit széttáró)
az ő eszének logikus 😂
elmégy te a p.csába már rá se akarsz beszélni?(kérdőjeles) Bástya elvtárs szar?
99 lesz az
Ki is rugta mindet 😅
Összeférhetetlen
jól szaladt a szekér ha volt 6 alkalmazott(gondolkodós)
na itt az igazság (meghajlós) Ini felírok neked egy lyukas piros pontot (puszit küldő)
hagyjad mán ini nem veszi észre a süke bóka, hogy átvágták a palánkon(vigyorgós) Úszott a fél milla sose nem lássa többet 😂
Mifelénk ezt tanulópénznek hívják 😅
Hogyne, aztán meg nem.nézed meg. 😆