Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt csípem benned, hogy tisztességesen vitakozól, semmi személyeskedés, semmi terelés...
"Be vagy oltva, vagy ez ott magánügy?"
PERSZE!!! Ahányszor bogyó itt felszólított, menetem azonnal. Ennek köszönhetö az eus 4 milliárd oltás és viszonylag alacsony mellékhatás szám, mert rajtam nem fog semmi a 2 milliárd oltással a szervezetemben! Gondolom a másik nagy részét az itteni superhösök birtokolják.

...bocs a kirohanásomért, de lecsúszott az alusipkám...
Szerintem tartsuk magunk a korábbi megállapodásunkhoz, hogy nem kell nekünk "társalogni". Ha én "kezdtem", akkor mea culpa...
Miért nem?
Ezt is úgy hallottad? 😂
Hát amit most feszegetsz, az tényleg az alusipkás szint már... 😅 Be vagy oltva, vagy ez ott magánügy?
Hát nem......
Az jó.
Engem nam zavar.
És ez nem jó dolog?
Aztán a háziorvosoknak még annyi dolguk sincs mint eddig.
Csak mint az már több helyen bevallott, a Covid "célcsoportja" kb 75(?) feletti. Az alsóbb korcsoportokban szignifikánsabb kisebb a halálozás. Ezért mondták "az alusipkás" szakértök, hogy a nagy kockázatú csoportokat kell megóvni/ oltani, mert ott van arányban a kockázat a halál, vagy oltás mellékhatás tekintetében.
Èn persze csak továbbra is tájékozodóm...
Mondjuk láttam már, hogy megszületett a haagai biroságon a feljelentés, és ki van adva a parancs több országban, hogy foglalják bizonyítékoket, gyüjtsék a mellékhatásokról a jelentéseket...
Továbbá, úgy elég nehéz valós következtetést levonni, hogy pl németország esetében csak orvos jelenthet mellékhatásról, halálról esetet a ezen oltás esetében, és ha túl sokszor jelent , akár még "gondja" is lehet belöle... Továbbá az, hogy valójában nem igen boncolják /boncolták az elhunytakat (tovább-fetozés veszélyére hivatkozva a korboncnok esetében)igy nagyjából bemondásra mennek a halál okok is...Söt amerikában szabadalmaztatják a holt test "olvasztását", majd trágyaként való szétszórását, csak hogy véletlen se lehesen exumálni késöbb...
Tehát:
Nincs engedély,csak az első fázis.
De van megkapta.
Ja igen meg,csak hullanak a tesztalanyok mert megbundázták.
Aha,értem.
Azé nyomasd a videót.Birom a cápatámadásosakat is,leszakadt láb,kéz stb.
Bogyó nem éli azt meg. 😂
Jól 😁 Viktor adott pénzt... de mekkora jóság lesz itt, ha majd jön Bogyó bandája, és rendbe teszi az egészségügyet! 😂
(bár volt rá 40+12 évük, azalatt nem sikerült, de majd most hátha 😂)
Nem utálom, csak leszarom.
"Ugy hogy az FDA-n a fajzer mar tavaly atment a normal tesztfazisokon is.
Nem veszhelyzeti,nem elso fazisos,hanem mindegyiken."

Az én infoim szerint bicit meg volt bundázva a meccs. Pl a teszt általában 2 csoportból áll, az egyik placebot kap, de nem tudják hogy ki melyik csoportba tartozik...és nem is szabad elárulni telje teszt befejezésiég. A plavebos csapat a kontrol csoport, viszonyítási alap. na fogták és két hónap után elmondták mindenkinek hogy melyik csoportban van, és a placebo csoport is csatlakozott az oltottakhoz...tehát nem volt viszonyítási alap többé...és a tesztcsoportban már 6 hónapos jelentésnél ugyan csökkent a korházi kezelésre szorulók száma, de vele együtt nött a halálozás(!!!) és súlyos mellékhatások száma... Taglalja egy majd 40 perces összeállítás, de nem fárasztanám vele nagyérdemüt, mert angolul van német felirattal..., meg ´még én sem értem a végére, mert egyszere nem lehet megnézni, annyira tömény és sokkoló.
Folytassátok...
Á, jobban utálja az oltás mizériát, mint te meg én együtt... mert egész napja azzal megy el, hogy idiótákat kell győzködnie... egyenként...
Valami fura okból kifolyólag azt szeretné, hogy ne legyenek súlyos betegek a körzetében... én mindig mondom, hagyja a faxba a hülyéket 😁
Nem. Hogy nem léteznek mellékhatások, oltottak nembetegszenek halnak stb.
Ja, épp tegnap beszéltem 1-el még valami tanuló de 600 a nettója.
Mit?
Hogy nem vót mellékhatása a szputnyiknak? 😂
Felőlem,mostanság jól keresnek. 😂
Ezeket a tagadásokatte hozod mindig, mert nem tapasztaltad 😂
Én nem.tagadtam a sulyos eseteket. Sem.
Ok. de előbb elveszek valami orvos nénit aki meg tud győzni 😃
Á, ez mindig csak mással történik, de az is lehet, hogy csak Fidesz propaganda... az itteni virológusok ezt jobban tudják 😁
Hajrá,mehetsz reg nélkül. 😂
Na akkor 1 újabb indok a 3-ra!