Mondjuk egyrészt átestünk másrészt van néhány nyavajgós oltott meg még több olyan aki nem akarja a harmadik oltást mert az első kettővel megszenvedett a szabadságért vagy a munkájáért.
Ahhoz képest hogy nem.vagy oltáspárti elég vehemens zászlóvivö lettél 😆
Arról nem.beszélve hogy nem.kevesen azért kerülnek kórházba mert ráoltanak a fertőzésre. Nekem ez a gyanum csollány esetében is, hisz előtte oltották nem.sokkal elvileg.
Mi kell annál nagyobb észérv hogy elkaptuk, nem haltunk meg tőle?! Sőt, enyhébb volt mint egy gyenge influenza. Kell ennél nagyobb észérv.
Egyetlen észérvet sem tudtál még mondani, hogy miért oltassa magát az aki átesett rajta.
Bogyó tudott egyedül értelmeset mondani, az utazás.
Engedd el!
Oltott,oltatlan fertőz, maszk kötelező, igaz, hogy nem sokat ér, hiába vírushordozó az oltott is, és elképzelhető, hogy védettsége se alakult ki,de van kártyája, mehet bármerre.
Néhány fura észrevétel.
Én igen, de ezt sosem titkoltam, mint ahogy nem vagyok oltáspárti. Ez esetben mérlegeltem, több volt a pro mint a kontra -> óttás.
Nektek milyen (ész)ellenérvetek van?
Mi, nagyeszűek probléma nélkül túléltünk egy halálos betegséget. Kezd unalmas lenni hogy ránk akarjátok erőltetni az értelmetlen oltásotokat.
Mint mondom, mi már voltunk kovidosak!
Persze, vannak szegények. Vannak, akiknek számít a kiesés. Akkor ők fertőzzenek nyugodtan, és ezzel rendben is vagyunk? Ezt még te se gondolhatod komolyan...
hát mamlasznak meg kérinek ugye muszáj is volt mert nem lett volna pina otthon(kezeit széttáró) bogyó az 1 etlen akit tényleg megértek és szerintem jól döntött amikor beoltatta magát(kezeit széttáró) A többi az mind valami érdekből történt utazás ilyesmi szerintem(kezeit széttáró)
Igen, őket kezeljék, mert ők mindent megtettek az elkerülésért, csak nem sikerült. Nagy cégek gyártják az oltóanyagot, a fél világ sorban áll érte, jóléti társadalmakban 100% körüli az átoltottság, de nektek, nagy eszűeknek, ez kísérleti, bizonytalan, nem kell...
Kicsit fárasztóak vagytok ám így tömegesen 🙁
LÓfaszt'... már odavissza kiolvastad kétszer az internetet, disszertáltál ebben a témában, ereggy oltatni.
De ne azé mert mit fognak.az osztrákok.elfogadni hanem meggyőződésből 😆
Mert már azt látom hogy az összes itteni.oltáspárti bogyót kivéve érdekből oltatott 😂
Egyébként igazad van.
Ahhoz képest hogy nem.vagy oltáspárti elég vehemens zászlóvivö lettél 😆
Arról nem.beszélve hogy nem.kevesen azért kerülnek kórházba mert ráoltanak a fertőzésre. Nekem ez a gyanum csollány esetében is, hisz előtte oltották nem.sokkal elvileg.
Egyetlen észérvet sem tudtál még mondani, hogy miért oltassa magát az aki átesett rajta.
Bogyó tudott egyedül értelmeset mondani, az utazás.
Oltott,oltatlan fertőz, maszk kötelező, igaz, hogy nem sokat ér, hiába vírushordozó az oltott is, és elképzelhető, hogy védettsége se alakult ki,de van kártyája, mehet bármerre.
Néhány fura észrevétel.
Nektek milyen (ész)ellenérvetek van?
Mint mondom, mi már voltunk kovidosak!
Kicsit fárasztóak vagytok ám így tömegesen 🙁
De ne azé mert mit fognak.az osztrákok.elfogadni hanem meggyőződésből 😆
Mert már azt látom hogy az összes itteni.oltáspárti bogyót kivéve érdekből oltatott 😂