Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé neked volt súlyos covid betegséged?
Neeeem?
Akkó tuti nem létezik. 😂
Engedd el, kár erre itt ennyi energiát pazarolni!
Ja és most hozott egy srác egy Franciaágyat,a kolléganak kellett volna jönnie.
IntenzÍv,lélegeztető,vese,máj károsodott.
Oltatlan.
Ez súlyosnak számít vagy csak egy könnyű nátha?
Nem, annyira nem, és nem is molyoltam át az egészet... legyen.
Európa 855 millió, átoltottság mindenütt 50% feletti, civilizált régiókban 80-90%, de legyen 500 millió beoltott, ahogy írod. Az több, mint 1 milliárd oltás (és nem számoltam a harmadikakat)
1 millió mellékhatás, az 0,1% és ez ugye nem mind halálos, messze nem. Viszont a halálozási ráta Covidban 1,5% minimum.
Vagyis a halálra 15x akkora esélyem van oltás nélkül, mint oltással valami mellékhatásra...
Á semmiségek 😂 nem is léteznek csak odarajzolták a monitorra, mert neked egyik.se volt 😂
Segítenél hogy ezek mik?
Az oltás fontos, de a maszk már nem kötelező. 😂
Mondjuk ez.meg pénz 😂
Ettől még a szputnyik is jobban sikerült az meg nem kapott lofaszt se 😅
Én elsőkörben a patkánymérges oldatot akartam ajánlani neki.
Vágod, hogy ez csak europa (de gondolom nem negy az angol). Bontva is van unio, azon kivüli...
Vagy lemaradtam valamiröl tényleg vastag a sapkám ... 500 milliót már 8-szor beoltották?

Megnéztem BCG kb 20 ezer eset az euban. "Stagnál"
Fontos megjegyezni (talán):
"E súlyos megbetegedéseket csak úgy lehet kivédeni, ha a csecsemők születésük után minél előbb megkapják a BCG oltást. A védőoltást a bőrbe (intracután) kell beadni, amit csak gyakorlott egészségügyi dolgozó tud megfelelően elvégezni. Az erre kiképzett, szakértő személyzet a szülészeti intézményekben és a tüdőgondozókban is rendelkezésre áll. Fontos tudni, hogy a védőoltás szövődményeinek több mint 90 százalékáért a nem megfelelő technikával beadott oltóanyag a felelős!"
Jo,hat ugy nehez barmi logikus vita hogy az az ellenerv hazudnak.
Ez a foliasapis csubakkavedelem.
Ugy hogy az FDA-n a fajzer mar tavaly atment a normal tesztfazisokon is.
Nem veszhelyzeti,nem elso fazisos,hanem mindegyiken.
A tenyen nem valtoztat hogy en jobban szamoltam ki. 😆
Európában nem világszerte és másfélmillió. De ez a szám.csak több lehet,.mert itthon is igyekeznek kikerülni ezeket a statisztikákat.
Arzént próbáltad már? 😅
Az csak politika volt. Nyertem volna 😄
Tényleg kéne az a sapka... hány eset is van, ahol covid oltás mellékhatást mutattak ki? 1 millió? (nem adtam össze)
Azt vágod, hogy eddig beadtak 4 milliárd oltást? Hány százalék is ez? (Te ki tudod számolni, sokaktól itt nem várnám el 😁)
Minden oltásnak lehet mellékhatása, a legegyszerűbb fájdalom csillapítónál is fel van sorolva a kis papíron nagyon apró betűkkel.
itt vannak a mellékhatások
Lehet, hogy azon jön ki mellékhatás aki amúgy a betegségbe bele halt volna. Persze ezt sose tudjuk meg. Talán jobb ma egy mellékhatás mint holnap a lapát föld. Szerintem meg mellékhatása annak van amit rendszeresen szedni kell. Oltásnak legfeljebb oltási reakció lehet. Azért az emberi szervezet elég jól ki van találva, hogy egy esetleges káros hatás után hogy regenerálja magát.
Mondanal par konkret sulyos mellekhatast amik ebben a tablazatban szerepelnek?
Itt ahogy nezem a tunet nincs csak az esetszam van feltuntetve.
Ehhez nem kell a jövőbe látni mert már most így van, persze az M1-en ezt nem mondják de, hogy anyu se otthon azon csodálkozom. Á bocs mégsem.
Nalad nem nehez szakertobbnek lenni.
Aki nem tud kettoig szamolni. 😆
Van ez a gyüjtemény európai "gyógyszerek" estén, milyen mellékhatások lehetségesek:
https://www.adrreports.eu/hu/index.html
A képeken az oldal használat.
Van magyar menü is, bár sok minden angolul van vezetve, de a számokat azért fel lehet ismerni. Nem teljesen friss , van pár nap lemaradás, de azért talán kellö távpont, ha valaki oltatni akarja magát, melyiknek van kevesebb REGISZTRÀLT mellékhatása. Jelen pillanatban nem olyan sok csak kb 1.5 millió ismert eset van Európa szerte, de nem kell elkeseredni a trend emelkedöben van.
Gondolom nem mondok ezekkel az infokkal senkinek újat, mert mindenkit megfelelöen tájékozattak, és elolvasta, elfogadta az oltáskor ezeket. Nyilván Magyarország tekintetében árnyaltabb a helyezet, mert voltak más, nem mRNS alapu oltóanyagok is...
Viszont a férfi társaknak kevésbé kell aggódnia, mert jellemzöen mint a hasonló amarikai oldalon, mint eus viszonylatban a nök inkább kitettek a súlyos mellékhatásoknak kb 65-70% ban a a férfiak kb 30% -as arányához képes.

Aztan minap olvastam valahol, hogy hollandiában 10 x annyi a bevallott oltással kapcsolatos haláleset mint németben úgy hogy Hollandia 17 millió német 83 millió lakossal indul. A német bevallott adat 1800 haláleset. Számológép: 1800x10 = 18000 akkor a holland halálozás. Ha veszem a bátorságot és azt mondom, hogy a hollandok nem sokkal gyengébbek mint a németek, és súlyozom a népesség számával, akkor 83/17 (miilió) arányát veszem= ca 5 (4.88) és ezzel felszorzom a holland 18 ezeres számot, akkor ca 87800 halott lehet az otás "mellékhatása miatt" németben...persze lehet csak túl vastag az alufolia sapim...

De mit várjunk egy olyan oltástól (oltásoktól) amin az elsö fázisu teszteket sem csinálták végig...
Azért most már kivácsi leszek hogy végzödik ez Stockholm-szindróma...ha valaha vége lesz. Na szaldok veszek még egy guriga alufóliát. lehet inkább vastagabbra kéne csinálni. Ugyis megy fel a fémek ára tözsdéken...

(Ezt a kb jelen pillanatban másfél millió súlyos mellékhatásokkal megbetegített embert hol fogják kezelni, ha egyálalán lehet, mert ugyen ez jellemzöen egy irreverzibilis folyamat.)
Vannak belsős információim, hogy a Janssen fejlesztői Charlie-t hallgattak, mikor kipattant a fejükből az új vakcina ötlet!
Ezt egy tűzoltó haverom mesélte, aki másodállásban a sorompót kezeli a laborban. Hallotta kiszűrődni nyitott ablakon: "Jég dupla Whiskyvel... két dózis egy helyen" 😂
A Zoli szemében az nem gerenda, hanem csipa. 😅