Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor keresnie kell egy Dk-s orvost 😂 😂 😂
De nem kell heteket várni, negatív teszt után oltható a páciens.
De te ezzel tisztában vagy.
Ő - az ittlévőkkel ellentétben - nem víruskutató doktorátusa miatt nem akar oltást, hanem kb. még az idén szülni szeretne, és addig nem akar semmit, a gyógyszereket is kerüli.
kap néhány hét haladékot, addig hátha változik valami (vagy majd addig keres egy helyet, ahol beoltják papíron)
Az a baj, hogy a benzin akkor se lenne olcsóbb. 😒
szóval kicsit pofozgatja a szart mielőtt megeszi 😅
ami elkerülhetetlen nem tudom miért kell halogatni
ha azt dobja a gép már régen megmurdelt volna a mellékhatások miatt aztán nyugi lenne
Nyer 1-2 napot.
Utána azonnal oltható.
Neki a 1-2 nap is számit 😂
az biztos, végre mehetek pecázni
már gödröt feküdtem a kanapéba
aztán ennek mi értelme van?
letellik az x idő és úgy is oltani kell
Egy MOL-os felső vezetőt ismerek, oltatlan, holnap jár le a tolerancia-ideje... állítólag kitennék... most megy a kavarás, hogy ÉPP kovidos, ezért nem veheti fel az óttást.
Lebogyózott!... 😅 mind a hármat! 😂
MOST semmi személyeskedő szándék nem volt a kérdésben... csak érdekelt volna, mi ott most a policy, és te személyesen oltástagadó vagy-e - mert az oltásellenes érveidből ez jött le.
... mert itt kb. mindenkiről tudjuk, melyik elvet vallja...
Na aggódj, áprilistól lesz is! 😆
ezeknek hiába mondod
egyiknek sincs szabad akarata, olyan szintű befolyásoltság alatt állnak hogy fel sem fogják hogy lehetne a nézetükkel ellentétes dolog is a világon
Jól van, de én nem értek semmihez, nem tudok semmit..., meg hazaáruló is vagyok, szóval ha értenék is, akkor sem számítana.

neked (is) egy kis jó hír:
egy angol forrásból:
http://youtu.be/25-iJKPA1CA
és aztán egy ugyan az a tanulmány egy magyar értelmezésében
http://youtu.be/M0lzo6yBKiQ

A lényeg Rusvai hülye(?). A betegséggel szerzett immunitásra nem sok vizet zavar a ráoltás a kockázat csökkentés tekintetében.Az önmagában is jó védettséet ad egy több milliós adataokon alapuló tanulmány szerint. Az hogy a politikia, aki folyamatosan a tudámyra hivatkozva hozza megszoritásokat, de nem követi le ezeket, és nem is igen látszik hogy egyáltalán érdekelné öket...

De bocs, ha már az indexben olvastátok...
Sajnos, ezt Bogyótól értelmesebbnek tartott emberek skandálják.
Még is kivársz 😀
Én is ezen az állásponton vagyok.
Ahogy bogyo mondja tart az oltasi akcio,menjetek dragaim. 😆
Oltás ide vagy oda, itt ülök a fogorvosnál, várok mert az 5-6 orvosból 2van. Mindenki covidos 3oltással… most akkor ki hazudik ? Nem pattant le róluk ?
Megyek bogyó! Nem baj, ha ma már voltam egyszere? Mindeképpen szeretnék bekereülni a halhatlanok közé! :)
Bekaphatja 🤷🏼‍♂️ Most arcon köpte magát. Február 15-tel és fix árakkal is. Ezt most elbaszták.
Az az egy szerencséjük hogy még mindig 100% értelmesebbek mint az ellenzék.
Meg az egekig magasztalt Führered. Vagy az most nem számít? 😆
Érdekes hogy a teljesen alátámasztott, bizonyítékokkal támogatott érveidet is figyelmen kívül hagyják és ugyanazt a betanult demagog szöveget nyomják amit az asszony meg anyu a szájukba adott 🤷🏼‍♂️
Egyelőre az amcsi T-Mobile, de majd lassan az itthoni is:
https://www.vg.hu/kozelet/2022...
Oltakozzál, motoros tezsvírem! 😆

- Ha már említve lettem. Amúgy a Bogyó az én esetemben nagy bötűvel kezdődik... 😂
Te rendszeresen fogyasztasz patkánymérges oldatot?