Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amennyit én fizetek abból tényleg nem. Én leszarom, kezelhetik az enyémből is, nem vagyok irigy rá mint mlas vagy a freelac…
nyugodj meg, nem a te pénzedből kezelik... 😆
Átlag… aha 😂😂😂
De akkor az összes gyógyszer, kezelés árát ami kicsit is köthető a dohányzáshol, zsebből fizesd! Ne az én pénzemből kezeljenek egy büdös dobányost!
vastagon, de nem a tb-be
abból adriai kurvázás lesz és hasonló úri hobbik nem kórházi ágy bővítés
de ha még mindent az eü-re tolnának akkor se lenne elég semmire sem
a szomszédom láncdohányos volt, csomó eret hálóztak-kicseréltek-lábat vágtak stbstb
ennyi adó tuti nem fizetett be ebben biztos vagyok, csak egy magán klinika számlát nézz meg mibe kerül kicserélni egy méter eret műanyagra
Neked már csak 2 hét, ne dumálj!
Az is a magyar ÁLLAM pénze.
Ja, meg az átlagosan 14 évvel rövidebb életünkkel "fizetünk" a TB-nek: ennyivel kevesebb nyugdíjat fogunk kivenni a közösből.(Áltagnyugdíjjal számolva ez 25 millió kb.). Legtöbbünk meg sem éri a nyugdíjas kort, pedig egész életünkben fizetjük a TB-járulékot / nyugdíjjárulékot.
Hamarosan vegleg fizetsz,tiktakk. 😆
Mivel?? Mivel fizetsz érte vastagon ?! A jövedéki adóval ? Az nem a tb pénze…
nem mindenki lapos tv-re költ....
ismerek a környékben sok céget, aki ott robotol azoknak többségében számítana az a 2 hét nullás fizetés
itt ilyen 120-160 ezres fizetések vannak, aki tud napi 12 órákat nyomni azoknak van több

amúgy ha értenéd nem írnál ilyeneket....
Mi, dohányosok vastagon FIZETÜNK érte. Te meg nem.
Aha. Akkor menjünk tovább. Azok akik oltás nélkül átestek a víruson úgy hogy még egy szem gyógyszer sem kellett hozzá, velük mi a helyzet ? Ők kapják meg egy teljes ellátás árát?! Mert ugye mi nem szorultunk kezelésre pedig járna nekünk is !
Ti dohányosok mindent megtesztek hogy szar legyen a szervezetetek, akkor nektek se legyen ingyen az ellátás!
Ők legalább mindent megtettek azért, hogy ne kerüljenek kórházba. Nem volt szerencséjük, de minden elvárhatót megtettek ezért.
Mi van azokkal akik oltottként szorulnak kórházi kezelésre ?! Nekik a vakcina gyártó fizesse a kezelést ? Mi van azzal aki oltottként meghalt kovidban?!
Felfoghatatlanul nagy baromságokat írsz.
rohanj a negyedik oltásért is!
több barátom is meghalt 2 oltás után, hagyjad nem tudod nekik megmagyarázni. Adassák be maguknak a kisérleti szereket, nekem az nem fáj, csak utána 2 hétig a közelembe ne kerüljenek! Fél a gyökér a vírustól de azért beadatja magának.
Nem surgos,mig ved a szputynyik.74%. 😆
(meghajlós) Csak el ne késs(óranézegetős) (imádkozós)
Nemkell,varnak ram piros szonyeggel. 😆
Nem érted, a legtöbb kis és közepes cég semmit nem akar fizetni a betegnek még a kötelezőt sem és mégis otthon marad akkor már nincs hova visszamenni. Érted Te ezt hisz itt élsz ráadásul vidéken ahol ez jellemző csak maszekként és így kevésbé érzi át az ember ezt, 4 éve vagyok alkalmazott és előtte totál hidegen hagyott ez hisz magam voltam így világos, hogy ha nem dolgoztam nem volt meló na meg fiatalabb voltam betegségek nélkül, épp ebben a pillanatban derült ki, hogy csípőproti kéne 2 hét kúra hévizen meg egy halom kezelés mire mondtam a dokinak, hohy ez nem megy így most magánban amikor ráérek fizetős történet lesz talán kis eredménnyel.
azt még majd meglátjuk 😂
Te kaptál már időpontot a 3-ik oltásra?
Neked tikk-takk. Két hét, ugye tudod? 😂
Es a galvatronnal se fogosz?
Orosz rulett. Te nyertél, Csollány, Kóbor meg nem.
Sztem aki az életét bizza a szerencséjére, az hülye 🙁
Erre elő veszem a Pipi féle érvelés technikát: 😁 "nekem nincs semmi mellékhatás, tehát ilyen nincs" 😅 hazudnak ezek mind! 😂
Hát, a dolgát ellátja. Úgy látszik még a nagy gyilkos coviddal szemben is, de ami furcsa, hogy én ezt nem csodaként éltem meg.