Fenet,van mas indok,de felesleges mert jobban tudjatok.
Ahogy nezem a kilencmillio fociedzo-burkoloszakember atkepezte magat interneten viruskutato-biotecnologiai professzor szintre csettintessel.
Ha mondjuk a kanyaro oktaskor is veletek lennenk megaldva reg kihaltunk volna.
Szerencsere mas vilag volt. 😆
Mégse rohansz a harmadikért pedig már csak az ad biztonságot. És hamarosan egy kategoriába fogunk tartozni 😄
És amugy se a te pénzed költik. Sőt másokét se nagyon mert az eü hozzájárulás.rég megszünt minden.megy egy nagy kalapba. Aztán vagy stadiont épitenek vagy bogyo tüdőgyógyszerére jut belőle.
En szerintem is legyen szabadon valaszthato.
Viszont a korlatozo intezkedesek nelkul semmi ertelme.
Szoval dontson,ha nemkeri vallalja a szopast ami ezzel jar.
Vinnyogas nelkul.
A leventékre kulon otthonelhagyasi zaradekkal.Egyheti parizsi-kifli Combo hetfonkent keritesen atdobva oszt kuss a neve.
A tobbiek masodranguken oruljenek hogy mehetnek ket utcat szabadon. 😆
Semmi közöm, hogy az oltottra mennyit költenek ebből. Mint ahogy szívbetegre, lábtöröttre se.
Az oltatlan viszont a saját hülyesége miatt van ott, attól sajnálok 1 Ft-ot is. Ezt csak ma 3x lertam, más is 2x, de nem értitek, nem akarjátok (bár sztem inkább nem vagytok képesek felfogni, ez a rosszabb 😕)
Utald már nekem légyszi. Spóroltam, ràm nem kellett költsenek belőle. Írjam a számlaszámom? A fele is elég annak amit egy oltott kap a 2hetes kezelése soràn 🤷🏼♂️
A mi családi cégünk több 100 ezret fizet ki ilyen címen - havonta. Mondhatnám, hogy a hülye oltástagadók kórházi ápolására, de ilyet ugye nem mondunk 😁
Ember vedd már észre a szemedben a gerendát!