Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor minek raktad be?
Ez jó kérdés - de látom, szépen meg is válaszoltad magadnak 😁 tucc mindent 😁
hát nem, mert padlófűtés van (kezeit széttáró) Az emeletig is el kell jutni a meleg víznek. Mondjuk van a pincében is egy kazán. Az 1 vegyes. Rá van kötve a rendszere, soha nem volt elindítva (kezeit széttáró)
te is túl leszel a 3 ikon.(kezeit széttáró) De te minek oltatsz akkor ennyit? 😂
Szerintem most is beszoptam a vírust
Torok fáj 2 napja most még a fejem is elkezdett fájni
Mondjuk eddig senkinek se fáj a családban semmi sem
Nem tesztelnek, csak lázméres van belépésnél meg 1-2 keresztkérdés, állítólag a levett vért sem tesztelik covidra mert nem terjed vérrel, ahogy nekem mondták. Amíg nem lettem közellenség rendszeresen jártam.
ha nem a kazán tűztere a legmélyebb pont a rendszerben nem cirkulálna semennyit
szóval ha nem a pincében van akkor cumi mindenképp
mondjuk pár érzékelőt át is kellene kötnöd amihez nem értesz.....
sokkal egyszerűbb egy szinuszos szünetementes pár nagy akkuval
uh arra nem gondoltam(fejét fogó) Valamennyit elcirkulálna mondjuk keringető nélkül is talán, a kazán kapcsolgatna le sűrűbben (gondolkodós)
pont ezt kérdeztem én is az előbb(kezeit széttáró)
😂
Ha azoknak nyitnád te benne lennél ez tuti 😂
még csak annyit nem árultál el nekünk, hogy mi ellen véd az oltás? Mert erre a kérdésre nem akar sikerülni rájönnünk(kezeit széttáró) és ahogy nézegetem a világhiradót egyre szélesebb tömegek nem jönnek erre rá a nagyvilágban (kezeit széttáró)
igazából nem(kezeit széttáró) Aki nem vette fel az oltást az is ugyanúgy fizeti a tb járulékot(kezeit széttáró) Nem fertőzünk jobban nem betegszünk jobban, /lassan talán napvilágra kerül az az igazság is, amit most még részlegesen be tudnak hazudni/ hogy nem terheljük az egészségügyet se jobban (kezeit széttáró) Akkor mire lenne bármiféle megkülönböztetés is. Aztán feb. 15-től eljön az az állapot, hogy ismét az oltatlanok lesznek többségben 😂 A nyuggereken és néhány fanatikus oltásrajongón kívűl másnak nem lesz 3 oltása (kezeit széttáró)
lehet, h etázsba megy neki
A keringetőt meg kézzel hajtanád 😂
pl.a tiedet eddig is kár volt(kezeit széttáró) Jobban jártál volna ha fényképezőket meg dobszerkókat vásároltál volna belőle mert nyugdíjat már te nem látsz 😁
mer a rohadék gázkazán automata piezós. (fülét bedugó) Bezzeg az öreg ÉTI-m az őrlángról gyújtana most is (meghajlós) Igaz 3x annyit zabálna de menne 😂
bízok benne, hogy mamlasz magába vágja az oltást febr.15-ig(meghajlós) Ő is legalább annyira gyengítené az oltatlanok csapatát mint zotya 😂
Ezek elég érdekes dolgok, remekül el tudja mondani milyen retorziót alkalmazna az oltatlannál, de vajon a boltba megkérdezi hogy a kenyeret oltott sütötte a húst oltott dolgozta fel, az autóját oltott szereli, vagy bármilyen szaki aki megoldja a problémáját, vajon megkérdezi hogy oltott-e? Vagy ott akkor ez nem érdekes?
elvagyunk áram nélkül(kezeit széttáró) Rájöttem amikor leég egy gyertya csak 1 zsinórt kell beledugni és kezdheti előröl a működést(meghajlós) Mondjuk a németek a rutinban előrébb tartanak(gondolkodós) Ők néhány hónapja már így is fűtenek 😂
Kényszeritik 😆 cseberböl vederbe 😂
És ha nem írja alá?
Ekkora egy baromságot. Milyen védekezést utasít el? A saját szervezete a védekezés.
És azt hogy bizonyítanád?
még 15-20 éve többnyire kifizették a szabadságot, de azt is csak 20 nappal, szóval aki nem volt egy napot sem távol a cégtől az kapott egy kis zsetont
de mindent elszedtek már, hiszen van 5 másik minden ember helyett