Az lehet, de tobbseguk sokkal gyakrabban szorul TB tamogatott gyogyszerre, kezelesekre (COPD, bronchitis, stb.).
Fel lehet rugni a homokozot, csak nem biztos, hogy erdemes.
De akkor nem is kellene egy egész életen át kivenni a zsebükből a nyugdíjjárulékot meg a jövedéki adót. Hiszen többségük úgyse éri meg a nyugdíjas kort.
látod baszki, a több millás napelem meg a sok extra szart se ér ha baj van, a konvektor meg elketyeg magában
persze lehet gázhiány is, de akkor már az egész ország romokban fog állni......
Értem. Akkor te is csak szövegelsz de ne bizol az oltásodban annyira hogy rohanj. El kell keseritselek, két hét mulva téges se kéne majd ellátni a kovidosztályon ha oda kerülnél 🙂
Aha.....majd ha te is.......amig van fizetve a tb addig egy ismretlen és kétes hatásu anyagot oltsanak abba aki aláirja hogy önként kéri. Én se mondom se a cigiseknek se az alkoholistáknak meg az önhibás baleseteseknek.se hogy ne lássák el. Elhiszem hogy kurvakibaszott okos vagy akárcsak kéri, de ne te rendelkezz mások testi épsége miatt. Azt már látom az orvosférjek a legnagyobb tudossá fejlödtek ki az elmult két évben.
Én nem kapom el, ha még eddig se sikerült 😁 ehhez képest te már 3x beszedted 😁 Sogorom is most 2. kovidos, tavaly be lett ótva 2x. Nem súlyos, lényegében alig beteg, de +
na itt továbbra is tart az áramszünet. Legalább nem kellett mennem sehová, a garázsból áram hiányában úgy sem tudok kiállni. Nekem a garázsba rekedt a kocsim a feleségemé meg a ház előtt Ő meg beállni nem tud.(kezeit széttáró) Hivtam ezeket az áramosokat, mert mondom kevés lesz a gyertya éjszakára(kezeit széttáró) Hát a hibabejelentő számuk már nem is kapcsolható(kezeit széttáró) Nincs villany, nincs fűtésünk se valamiért víz sincs(kezeit széttáró) Mondjuk szél legalább az van(meghajlós) Jövőhéten telepítetek 1 szélkereket(gondolkodós)
Fel lehet rugni a homokozot, csak nem biztos, hogy erdemes.