Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább azokat hagynák békén. A másik, múltkor vittem a gyereket oviba, j{tt az egyik anyuka kérdezte hogy mi volt nálunk a vírussal, aztán mondja, hú alig várja hogy a most 3 éves fia is megkaphassa majd, gondoltam magamba biztos nagy szüksége lesz rá szerencsétlen gyereknek. Mikor a 3hetes és a 3 éves gyereken is 3 nap náthával ment át az első, a másodikat meg már észre sem vettük rajtuk.
Dehogyis,semmi gondom!
Meg a natha is elkerul,nemhogy havi-haromhetenkenti variansok. 😂
Ja-ja....és te is mindjárt belesodródsz 😆
Szemet diktatura....... 😂
Ehhez képest erőltetik a várandósok és a tervezők oltását is. Akkor ez szerinted se helyes?
Jelen tudás? És két év múlva? Mikor még egy neocitránt sem ihat egy terhes nő, de az oltás az mehet.
Ha orvosi igazolása van, azt nem érvénytelenítik.
De az orvos a jelenleg érvényes szabályok szerint kiállíthat egy mentesítő igazolást 6hónapra.
Legalább lenne munkaerő olcsón és nem nyilvánosan.
pár kiló tuti lemegy, de marad bőven 😂
Á, hülye pont ugyanennyi lenne, csak nem tudnák ezt bizonygatni állandóan 😅
Fura lenne,reggel hét óta nem vagyok otthon,és nem termeltem mosatlant.
De nyugodtan találgass,hátha egyszer eltrafálod. 😂
a politika tehet erről is
Fogyókúrás terápiának nem jó?
Nos, csak nem eltaláltam? Telibe az egészet? Rossz helyre raktad a mosatlant ?
Jó lenne a nem demokrácia.
Negyedannyi hülye lenne. 😂
eléggé ég a szemem, de igazándiból sok gond nincs, meg a kaja nem megy, bőven elég a szopogató tabletta egész napra
holnap már szerintem nem menne a munka, ma még elvoltam
Levike,te már megint segghülye vagy? 😆
Esetleg a fogorvos elbaszott valamit?
Nem,az előbbi. 🤔
Védettsége lesz, csak nem érvényesül sehol vele.
Ha újra elkapja, nem viseli meg annyira.
Viszont kártya nem lesz.
Felnőtteket ekkora láz már leveri... látod, milyen szerencse, hogy nem vetted meg a peca kocsit? Kidobott pénz lett volna... 😁
A Zoli nem tud színészkedni! 😂
Igazság hogy megint félremagyarázol. Mindenkinek teljesen egyértelmű az a mondás hogy nem az számít hogy mit hanem hogy ki mondja…
Megint rád szólt anyukád hogy rossz helyre raktad a mosatlant ezért itt próbálod levezetni a napi feszültséged?
Olyan mintha oltatlan lenne.
De csak az oltást fogadják el 15-től. Ezért vagy oltat, vagy ha oltás feltétel és nem vesz fel addig, akkor ballag.
demokráciában élünk, azt nem vesszük figyelembe akit csak akarunk, egész en addig amíg ebből másnak nem lesz kára
pl egy nyivákoló mentőt nem lehet figyelmen kívül hagyni, de egy nyiváloló bútorboltost simán 😉
Azt, mert jelen tudásunk alapján a betegség kockázata sokszorosa az oltásénak. De nem akar oltást, és kész, eldöntötte... vannak ilyenek, pont neked magyarázzam? 😁