Legalább azokat hagynák békén. A másik, múltkor vittem a gyereket oviba, j{tt az egyik anyuka kérdezte hogy mi volt nálunk a vírussal, aztán mondja, hú alig várja hogy a most 3 éves fia is megkaphassa majd, gondoltam magamba biztos nagy szüksége lesz rá szerencsétlen gyereknek. Mikor a 3hetes és a 3 éves gyereken is 3 nap náthával ment át az első, a másodikat meg már észre sem vettük rajtuk.
eléggé ég a szemem, de igazándiból sok gond nincs, meg a kaja nem megy, bőven elég a szopogató tabletta egész napra
holnap már szerintem nem menne a munka, ma még elvoltam
Igazság hogy megint félremagyarázol. Mindenkinek teljesen egyértelmű az a mondás hogy nem az számít hogy mit hanem hogy ki mondja…
Megint rád szólt anyukád hogy rossz helyre raktad a mosatlant ezért itt próbálod levezetni a napi feszültséged?
demokráciában élünk, azt nem vesszük figyelembe akit csak akarunk, egész en addig amíg ebből másnak nem lesz kára
pl egy nyivákoló mentőt nem lehet figyelmen kívül hagyni, de egy nyiváloló bútorboltost simán 😉
Azt, mert jelen tudásunk alapján a betegség kockázata sokszorosa az oltásénak. De nem akar oltást, és kész, eldöntötte... vannak ilyenek, pont neked magyarázzam? 😁
Meg a natha is elkerul,nemhogy havi-haromhetenkenti variansok. 😂
De nyugodtan találgass,hátha egyszer eltrafálod. 😂
Negyedannyi hülye lenne. 😂
holnap már szerintem nem menne a munka, ma még elvoltam
Esetleg a fogorvos elbaszott valamit?
Nem,az előbbi. 🤔
Ha újra elkapja, nem viseli meg annyira.
Viszont kártya nem lesz.
Megint rád szólt anyukád hogy rossz helyre raktad a mosatlant ezért itt próbálod levezetni a napi feszültséged?
De csak az oltást fogadják el 15-től. Ezért vagy oltat, vagy ha oltás feltétel és nem vesz fel addig, akkor ballag.
pl egy nyivákoló mentőt nem lehet figyelmen kívül hagyni, de egy nyiváloló bútorboltost simán 😉