Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy értem. A cég nyilvánvalóan a minimumot akarja kifizetni a betegállományban (=nem dolgozik) lévőnek.
De a jó magyar embernek annyira kell a lapos TV, hogy inkább bemegy dolgozni betegen, leszarja, kit fertőz meg (de már ezt is rágtuk)
Karantén napi díj? az jó lenne, de ahhoz becsületesnek kéne lenni, nekünk az se megy 🙁 te írtad le... akkor maradjon a szopatás, én is azt mondom.
Hát igen a megelőzés.... Így van ez szinte minden kórházban kezeltnél.
mondjuk az lehet 😄 Na látod ide vezetett ez a nagy liberalizmus(fetrengős)
Csodálatos szervezet, csodálatos immun rendszer, csodálatos tűzoltó - tudjuk 😂 de a legtöbben azért észreveszik.
Amerikába így is volt(fetrengős) Aki elvesztette a munkáját a kovid miatt 1 évig kapott vagy 2-3 dollárt havonta az államtól(meghajlós) Aztán hiába ért véget a kovid nem volt munkavállaló(kezeit széttáró) Küszködtek a munkaerő hiánnyal, mert a tök egészséges emberek otthon heverésztek a kanapén és baxtak addig elmenni dolgozni míg járt az ingyen pénz 😂
Érdekképviselet? Vicces, olyanjuk a munkáltatóknak van. Nálunk ahol még 3 hétig vagyok nem csak a sofőrökre vonatkozik ez hanem raktárosokra, targoncásokra stb. Ahová megyek ott még szarabb lesz, de maradni meg nem akarok.
Persze hogy ki van fizetve. Csak az nem mindegy, értelmesen használják-e fel, vagy olyan betegekre öntik, aki megelőzhetők lettek volna egy olcsó szurival.
De mivel pipi a harmadikat nyuvi otthon igy senkinek sem szabad korhazban lennie,nincs,csak egy konnyu natha,a hatalom erolteti,oltottak terjesztik,en testem,szabadsagjogok,en dontom el.Blabla.
Szerintem ha most lenne a kanyaro a budos eletbe nem tunik el. 😆
Hát vagy 10 éve le lett kötve róla, mert mindig fogyott a rendszerből a víz(kezeit széttáró) A gázkazán óráján nyomon lehetett követni(szemeit körbeforgató) Mondjuk el ment így egy szezon,hogy volt, hogy hetente után kellett engedni de egyszer meguntam. Aztán kinyomoztam az okát. Hát a pincébe a vegyes keringetőjéből csöpögött el a víz(kezeit széttáró) Na akkor lett lekötve róla(meghajlós)
én csak a te érvelésedet fordítottam meg.(kezeit széttáró) Ráadásul sajnos a környezetembe egyre több olyan mellékhatásról hallok az oltásokkal kapcsolatban ami ugyan nem bizonyított de a tünetek azóta vannak mióta az oltás van(kezeit széttáró) Ha egyszer ezeket is rehabilitálni kell az kinek a pénzéből lesz? Bár ha jól gondolom az saját zsebből, mert erre állami orvosi ellátás nem lesz(szemeit körbeforgató)
Oltottként egy levél kalmopirint? Hát én még omtatlanként egy szemet sem vettem be, sem most sem az előzőnél.
azért nem érted a lényeget
1: otthon marad karanténban amire kap 0 forintot
2: elmegy dolgozni ezért kap fizetést
aztán ha az 1-es sor sűrűn előfordul még munkahelye sem lesz mert maszeknak nem kell az olyan ember aki beteg mert akkor áll a munka
érdekességképp: a régi vasas cégnél ami full hivatalosan elszámol mindent van szabadság és van betegállomány is (ráadásul tb kifizetőhely is)
ha 3 napnál többet vagy beteg az adott hónapban nem jár cafetéria
igazándiból ezek miatt kényszerül dolgozni az ember betegen is
a vasútnál én is voltam betegállományban többször is pl térd kezelés ébente 2x 2 hét
masteknál ez már akkora bevétel kiesés hogy nem tud az ember elmenni ilyenekre
ezt csak az érzi át aki ebben dolgozik
a megoldás egy karantén napidíj lenne, de ez meg azért nem lesz mert mindenki karanténban lenne egyből 😂
és ki van legalább söntölve, vagy a fenti gázkazánoddal azon keresztül fűtöd a talajvizet? 😅
Te azt a pénzt így is úgy is fizeted és így is úgy is ugyanannyit. Úgy rimánkodsz mintha a kovid miatt többet kén fizetned
halvány lila fogalmam sincs(kezeit széttáró) Én nem kérdeztem Ő nem mondta (kezeit széttáró) Ránézésre használhatták. Aztán 2005 tájékán volt egy fura tavasz meg nyárelő amikor 2 hónap esővel telt. Amikor a szántóföldek is balatonná alakultak(óranézegetős) Na akkor volt az, hogy a pincébe lévő kazán teteje látszott ki a talajvízből.(szemeit körbeforgató) Én 1 percig sem gondolkodtam el rajta,hogy nekem azt valaha használnom kellene amikor be van kötve a gáz(kezeit széttáró)
Bocs, de ez megint a szokott hülye Pipi érvelés... ha te nem, akkor senki... pedig nem így van, tele a kovid osztályok oltatlanokkal. És az se mindegy, hogy oltalanként fexik az ito-n 3 hetet, vagy oltottként bevesz otthon 1 levél Kalmopirint kamilla teával.
Tudod akkor azt is elemezd ki, hogy az ÉN PÉNZEMBŐL mennyi oltott kerül kórházi ellátásra kovid miatt. Annak ellenére,hogy én oltatlanként sem vettem fel kezelést(kezeit széttáró) Szóval erre mondják azt,hogy az éremnek van másik oldala is(kezeit széttáró) Mert most lassan a számok azt mutatják igen egyensúlyban van az oltottan és az oltatlanul kezeltek aránya. De mind1 is. Szerencsére nem a te eszedre meg bogyóéra meg frílacéra van bízva ez (meghajlós)
Elozo ember se?
ezen már túl vagyunk(kezeit széttáró)
Á basszus, olyan leszek, mint Pipi, utólag kommentelek itt mindent 😂 de mentségemre legyen, hogy ezt a folyamot nem lehet 2x elovasni 😅 leginkább 1x is fájdalmas 😂
...mint reszelővel rejszolni 😂
így vettem 17 éve(kezeit széttáró)
Ja, meg az őrláng keringtetné a vizet is, mi? Mert gondolom, nem gravitációs, olyat nem csinálnak gázkazánnal...
Nem erről van szó itt. Pont leszarom, ki az oltott, ki nem. Engem az zavar, hogy nem kéritek az oltást, de ha kórházba kerültök, akkor kéritek a kezelést. AZ ÉN PÉNZEMBŐL - szóval én fizessem a hülyeségetek árát.
Kawa se értette, sztem te se fogod... 😁 szajkózzátok csak, hogy "én is fizetek tb-t" meg "nekem is jár"
Ez már csak kötejedés... azt szereted, tudom 😁
Ha nem vennéd észre, ez választás lenne a kötelező oltás helyett - de nektek semmi se jó... 😂
Tehát fasz az érdek képviseletetek... rendben akkor ti mehettek halálos fertőző betegséggel dolgozni 😁 a legszebb, hogy pont sofőrök, hordjátok szét mindenfelé! Ne végezzetek félmunkát!