Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Belinkeljem a szputnyik atesesnel jobb vedelmet?
Meg torokkaparast se ereztem ketéve.
Nem tesztelnek, rendszeresen adok 4-5 alkalom/év. Csak a szokásos ujjbegy szuri utána vérnyomásmérés, meg ugye a kérdőív kitöltése.
Nem. Majd ha kell... minek kapkodjak? 😁
Ez 1ccerű... kell a vér! 😂 Egyébként nem hiszem, hogy kovid+ostól is leveszik, gondolom, tesztelnek előtte (30 éve adtam vért)
u téged kihagytalak ha nem tévedek te is felnyaltad a 3.ik oltásod 😂
Mert felróható neki, hogy nem tett meg mindent az elkerülésért, nem tom pont hogy van, de van valami ilyesmi a káreseteknél is.
De ugye ez nem kivitelezhető. Arról nem beszélve, azok is fizetik a járulékokat akik nem kérik az oltást, az orvosi eskűről nem beszélve.
Önkéntes véradásnál mért nem feszít senki mint pocok a lisztben, van e oltása a véradónak? Ott qrvára nem számít, érdekes.
Az indexen rég kint van a cikk erről.
Nálunk a nyuggerek, akik az elején már megkapták a 2-t, a harmadikat is mind kérték - van, aki már a negyediket kérdezgeti 😁
Persze egy csomó, aki eddig nem kért egyet se, az továbbra se akar. Nem sok van ilyen nyuggerbe, mert azok tavaly megfogyatkioztak, de középkorú van.
Ezen a héten 2 ismerőst temettünk, egyik se volt még 55 se.
Miért kéne lemondjon ? Ő nem fizetett eddig tb-t ?! És aki oltottként betegszik meg? Neki akkor az állam fizessen kártérítést?
3 napos munkahét? Én már nem dolgozom annyit(kezeit széttáró) Illetve dolgozok de kedvem szerint amikor akarok amennyit akarok(kezeit széttáró) Ha azt akarom fél évig sem csinálok semmit(kezeit széttáró) Csak sajnos láblógatásban nem vagyok túl jó ehhez inihez kell eljárnom korrepetálásra(kezeit széttáró)
Kényszer oltást én se rendelnék el... aki nem kér oltást, aláíratni vele, hogy amennyiben megbetegszik, és kovid+, úgy lemond a térített kórházi kezelésről, ill. bármi féle támogatott beteg ellátásról. Ennyi lenne sztem...
na most gondold el ez ellen neked mind oltatnod kell magad 😂 Az omikron ellen áprilisban a galvatront ellen meg júniusban(meghajlós) Ahogy készülnek a vakcinák(kezeit széttáró) Igaz, hogy én már a galvánt letudom február végén/ az is fél napos orrfolyi lesz/ márciusba meg már kitakarodik az országból de ti fázis késésben szépen minden oltást felvesztek amit belétek beszélnek 😂
Lófaszt, nyugati jövedelme legfeljebb a kohász, rakodómunkás stb. gazdájának van!
Az embereknek van valamelyik oldal felé szimpátiájuk... és valahol az orvos is ember 😁 - kivéve persze, ha dk-s 😅
Nem tudom mennyi lehet a hajlandóság a 3ik felvételére, kicsiny hazánkban...
Nem unták meg és nincs kedvük hazamenni. https://www.erdely.ma/az-egesz..., írják már meg nekik, h tök hasznos az oltás!
A galvatront mikor kapod el?
Jovoheten?
Mennyi ido mire meglesz a teljes eletre szolo vedelmed?
Havonta 2x 3 mutans?
Hetente 4 nap piheno,hatha bejon a 3 napos munkahet? 😂
te minél előbb húzzál a 3-ik oltásodért(puszit küldő) Erősítsd az oltáspártiak csapatát a nagy fölényből úgy is kisebbségbe maradtok mint a való világban is és ne a mi táborunkat gyengítsd(ujjával nemet mutató)
Elmondta.
Mar csollány.
még bírja de ledőlök 1 kicsit aludni a nagy csöndbe(meghajlós) se tv se gyerek csak 1 macska szuszog itt a lábamnál 😅
Aldiba, mostanában ez a kedvencem, ugy az egyedüli ami nem lengyel hanem német sör náluk.
Ezt a sört most hol lehet venni ? Régen, németben ittuk mert olcsó volt és még csak nem is volt szar 🤔
Nem baj, az a lényeg hogy te az űrutazáshoz is értesz.