Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kerlek keress.
Én azt nem értem miért nem mennek át drasztikusba. Azt kéne hogy mától addig nincs tanítás míg nincs megállapodás.
Faszt!
Koránt?
Attertel muzulmán hitre?
nem mehetek koncertre(kezeit széttáró)
hülye, én az előzőnapi mamlasz faszságaira reagáltam.(14 nap(puszit küldő) Ha ennyi idő múlva nem oltatod a 3 ikat Minden reggel 5-kor itt leszel. és bocsánatot kérsz tőlünk (napszemüveges) Aztán még koránt sem biztos, hogy beveszünk (szemeit körbeforgató)
megunták már Ők is a hülyeséget. Én havi 180 nettóért már mennék is 1 év 70%-os táppénzre . Mondjuk kíváncsi leszek a márc 16-i tüntetésük eredményes lesz e? A pénteki figyelmeztető az teljes siker lett (meghajlós)
Keressünk? Ezt se érted 😂
másnap? 1 variáns kiszalad kb. 2 hét alatt 8 mrd embert beoltanak 1 nap alatt, hogy legyen értelme?
Már minek,.megmondták csak a három oltás véd 😅
Van több kérdés? 😂
Lenkeis nincs?
Meg tajekozodom😂
meg öröklődik egy csomó szar gén és teljesen feleslegesen életképesek maradnak a hozzád, meg bogyóhoz hasonlók pattanásként a társadalom seggén 😂
Maga a messenger (az elsö m az mRNA) (hirvivö-közlö) technológiát több évtizede kifejlesztetö Robert W Malone (https://en.wikipedia.org/wiki/...) nyilakozta ezt.

Ez nem éppen az a riport, de itt is a kockázatot feszegeti, meg az átláthatóságát az egész "tesztnek", plusz a kockázat és elönyök arányát... de most rohadjak meg hogy nem fogom lefordítani, mert eddig is hiába irtam le dióhéjban a, meg csináltak, kerestem egy gyors robot forditást, csak a van sapka nincs sapka maradt megint nekem... (szóval azért a pofátlanságnak is van valahol egy hátára)

Szóval a lényeg, hogy hiába próbálta leadni a drótot (csak hogy mindenki értse) kikapcsolták a youtubon, twitteren, meg mi tudom hol...

Amúigy úgy néz ki az osztrák alkotmány birák is alusipkát kaptak (szerintem elöbb utób ez lesz a kötelezö nem az oltás):
https://corona-blog.net/2022/0...

Feltettek pár kérdést az egésszégügyi miniszternek amit ha nem tud megválaszolni, akkor ha jól érettem felosztlatják a kormányt.
De hogy ne kelljen senkinek leporolni a német tudását:
ö elmondja magyarul kb mi történik
http://youtu.be/-ktNbvW6AWw
Annyi tévedés biztos van benne a mostani info szerint, hogy török bejelentés az FAKE volt, valaki megbundázott egy felvételt.

Nem neked csak úgy...nem, hogy ez még belefér e a szintbe, vagy túl alacsony? :-D
Erősitünk benne téged is, ereggy oltakozni 😂
esetleg az fel sem merül benned, hogy kényszerhelyzetbe hozzák egy gyakorlatilag idejét múlt elévült dolog miatt(gondolkodós)
Me mé nem? Van 1 szimóm(meghajlós) Ugyan blokk nélkül, de téged lábbal kalimpálva is beelőznélek ha kapnál 1 óra előnyt akkor is(fetrengős)
De az itteni szakik azt mondtàk ez hülyeség, semmit sem ér mert eltelt a 6honap 🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️
mamlaszkám te nem lemenni nem tudsz arra a szintre te feljönni nem tudsz odáig 😂 Szerintem maradjunk ennyiben (kezeit széttáró)
és de. Te oltáspárti vagy. Egy orvos férj akinek kell az oltás ahhoz ha otthon pinát akar látni (fetrengős) Neked arra szól a kártyád(fetrengős)
Tatsatok ki az elveitekert. 😂
Ahányan csak vannak 😆
De egy részük a beigért mannáért csak meglágyul majd 😆
Kíváncsi leszek 15-e után hányan lesznek a kettő oltással oltatlanok...
Lehet el is tört a keze az asztal sarkán 😅
Amiért Neked az ostoba vinnyogásoddal - és nem jogosan 😂
te az indextől meg a nyugatifénytől vagy vegetatív és 😂 nem utolsó sorban a 3 oltás is teszi a dolgát, leszedál 😂