február 15-től nem ti lesztek már a többség és az oltakozás egyáltalán nem jogos elvárás(ujjával nemet mutató)
De bogyó te vered magad állandóan 😅 Te akarsz bennünket mindig oltani küldeni 😁 Ellenben valamelyikünk is akár 1-szer is mondta neked, hogy ne menj oltakozni??????
Kariko megmondta, meg egy másik okos is...mert nem csak a tüskefehérjét nézegeti az immunrendszered mint az oltásnál hanem elraktározott még néhány információt a betolakodóról.
elég megdöbbentő dolgokat írsz. Már mint arra gondolok, hogy a fejlesztő maga kérte azt, hogy ne oltsanak vele mert toxikus. Ezek nincsenek nagy dobra verve a világban vajon miért? Az itteniek közül a te írásaid tűnnek nekem a leghitelesebbnek.
Én bírom Init, sőt amit vettem tőle asztali gépet azóta is azt használom abban házban. Igaz kapott nagyobb procit, még egy kis ramot, meg vidikarit, de tökéletes! Ja meg még 1.5 terike vinyót.
Ez a kijelentes minimum tizeves nagyceges iranyitoi vagy allamigazgatasi tapasztalatot sejtet.
Szerintem eltekozlod a jelenlegi munkaiidal ezt a nagyaranyu tapasztalati tőket.
De bogyó te vered magad állandóan 😅 Te akarsz bennünket mindig oltani küldeni 😁 Ellenben valamelyikünk is akár 1-szer is mondta neked, hogy ne menj oltakozni??????
bár ha lefogod amikor vissza húzza akkor pár próbálkozás után nem akarja visszahúzni a tálcát
megelégszem a nyugalommal
Szerintem eltekozlod a jelenlegi munkaiidal ezt a nagyaranyu tapasztalati tőket.