Na,a levi meg mindig kretén,a fővirológus pipi meg ha negyedet ertene a virologiatudasanak csempezesben nem lenne ennyire hányás minden peco amit felujit. 😂
tetanusz a mai protokol szerint 10 év már lacám(puszit küldő) Régen 5 évet mondtak rá. 2 éve kaptam amikor a horgot bányászták ki az ujjamból akkor mondta a doki 😅
nálunk még ezek szerint nem(kezeit széttáró) Itt villanykarók dőltek ki szerintem nem is lesz már ma áram. Na mind1 pizzát reggel megsütöttem, fejlámpák meg fúlig töltve túl nagy baj nem lehet 😁
kétségeket ébresztett a maszkhasználatban, járványügyi védekezésben? (gondolkodós) Na itt a baj legfőbb forrása(kezeit széttáró) Te ezt komolyan elhiszed, hogy a maszkhasználatnak meg a kézfertőtlenítgetésnek a leg halványabb szerepe is volt a járvány megfékezésében??? Ezek a kormány látszatintézkedései, hogy lám csináltunk valamit, meg minden lépést előre látunk(kezeit széttáró) Ezeknek az intézkedéseknek sem most sem előtte sem később nem lesz gyakorlati jelentősége. Egy vírust nem állít meg egy szövetmaszk ne viccelj már nincs nálatok orvos a családban, hogy elmondja?
Apropó a távolságtartást kifelejtetted 1,5 méter 😂 igazából 1,5 km-er hatásosabb lenne (fetrengős) Namibiába ha az akarat meg lenne rá ott ezt tudnák tartani 😂
"Arra számítottunk" ????? Lacám kivel számítottál arra, hogy rohan mindenki oltakozni??? Benne vagy valami politikai döntéshozó szervezetbe vagy feleséged a cecil? (gondolkodó) Mert, hogy ezt úgy mondtad ehhez neked bármi közöd szereped felelősséged lenne.(kezeit széttáró)
Csak tudod nem a mihazánkosok a gyökerek ám (ujjával nemet mutató) Orbán brüsszelben annyira megvéd mindentől IS bennünket ezzel a vírussal kapcsolatban meg felül nekik és végrehajtja az eszetlenebbnél eszetlenebb intézkedéseket, simán beáll mögéjük a sorba. Itt is kellene harcolni a hülyeség ellen ám(meghajlós) Ha a migrik a buzik ellen tud harcolni akkor az oltás ellen is kellene. Ha az elejétől fogva nem csinálnak semmit már nem is lenne semmi. Miatattok meg lett annyi mutáns mint égen a csillag(fejét fogó) Én most heverem a 3-ik koronámat a 3-om összesen nem volt 1 nátha szintű(puszit küldő) Erre már lassan mindenki rájön. Az az érzésem lassan kisebbségbe maradtok az elméletetekkel. Csak ezen a fórumon lett néhány pálfordulás bogyóval meg frílaccal lassan már csak 3-an tartotok ki a hülyeségetek mellett.(kezeit széttáró) Én nem bánnám, ha zotyát rábeszélnétek a 3-ik oltásra az inkább a ti táborotokat gyengítse mint a mienket 😂 Probáljátok rávenni, hogy oltassa be magát azzal a vakcinával ami már nem véd semmi ellen hisz már nincs is ami ellen meg kellene, hogy védjen 😂 Ami meg van az ellen meg még nincs ellenanyag amikorra lesz már az a vírus nem lesz 😂 Ő még hasonszőrű idióta mint ti vagytok (meghajlós) szerintem kis rábeszéléssel simán ráveszitek(fetrengős)
azért evvel lehetne vitatkozni
az elölt vírus az tiszta sor, sok-sok éve sok féle vírussal meg lett játszva a dolog
a vektor az már nem ekkora múltra tekint vissza, de itt legalább van némi tapasztalat
az mrns olyan új hogy sosem volt még, ennél most gyűlnek a tapasztalatok
szóval azért nem olyan egyértelmű mint a tetanusz szuri....
Dk-s orvost?
Eddig komoly embernek gondoltalak, de ez a Dk-s orvos már vicc kategória. 😂
És ki mondta,hogy nincs igazad?
Egy kérdést tettem fel,amit nem értettem.
De a válaszos kielégítő volt 😂
Dk-s orvos 😂
Meg a családom is. Kettő oltásunk van, aztán abba lehet fejezni. A mi döntésünk, aki szeretné az természetesen adasson be annyit amennyit csak szeretne. Ha meg neadj kötelező lesz, akkor megyünk mi is. De csak a legeslegvégén...... 😇
Apropó a távolságtartást kifelejtetted 1,5 méter 😂 igazából 1,5 km-er hatásosabb lenne (fetrengős) Namibiába ha az akarat meg lenne rá ott ezt tudnák tartani 😂
Csak tudod nem a mihazánkosok a gyökerek ám (ujjával nemet mutató) Orbán brüsszelben annyira megvéd mindentől IS bennünket ezzel a vírussal kapcsolatban meg felül nekik és végrehajtja az eszetlenebbnél eszetlenebb intézkedéseket, simán beáll mögéjük a sorba. Itt is kellene harcolni a hülyeség ellen ám(meghajlós) Ha a migrik a buzik ellen tud harcolni akkor az oltás ellen is kellene. Ha az elejétől fogva nem csinálnak semmit már nem is lenne semmi. Miatattok meg lett annyi mutáns mint égen a csillag(fejét fogó) Én most heverem a 3-ik koronámat a 3-om összesen nem volt 1 nátha szintű(puszit küldő) Erre már lassan mindenki rájön. Az az érzésem lassan kisebbségbe maradtok az elméletetekkel. Csak ezen a fórumon lett néhány pálfordulás bogyóval meg frílaccal lassan már csak 3-an tartotok ki a hülyeségetek mellett.(kezeit széttáró) Én nem bánnám, ha zotyát rábeszélnétek a 3-ik oltásra az inkább a ti táborotokat gyengítse mint a mienket 😂 Probáljátok rávenni, hogy oltassa be magát azzal a vakcinával ami már nem véd semmi ellen hisz már nincs is ami ellen meg kellene, hogy védjen 😂 Ami meg van az ellen meg még nincs ellenanyag amikorra lesz már az a vírus nem lesz 😂 Ő még hasonszőrű idióta mint ti vagytok (meghajlós) szerintem kis rábeszéléssel simán ráveszitek(fetrengős)
az elölt vírus az tiszta sor, sok-sok éve sok féle vírussal meg lett játszva a dolog
a vektor az már nem ekkora múltra tekint vissza, de itt legalább van némi tapasztalat
az mrns olyan új hogy sosem volt még, ennél most gyűlnek a tapasztalatok
szóval azért nem olyan egyértelmű mint a tetanusz szuri....
Eddig komoly embernek gondoltalak, de ez a Dk-s orvos már vicc kategória. 😂
És ki mondta,hogy nincs igazad?
Egy kérdést tettem fel,amit nem értettem.
De a válaszos kielégítő volt 😂
Dk-s orvos 😂
https://www.origo.hu/itthon/20...