ez a lényeg: bajt nem okoz, van sok-sok éves tapasztalat ami a covidosról még nincs
ha belegondolok a gyerekkori kötelező tetanuszokon felül most kaptam a harmadikat
1x estem motorral, jó sok murva bement a bőröm alá, egyből tetanusz, utána honvédség, ott adtak mindenkinek
aztán most hogy majdnem levágtam az ujjam
szóval kb 30 év alatt kaptam 3 tetanuszt, covid oltásból meg csak múlt évben ennyit kaptam
5-10évente kéne emlékeztető. A protokoll ország, doki függő is, de legtöbb esetben, ha 3 hónapon belül nem kaptál már beléd nyomják, biztos ami biztos alapon. Bajt nem okoz, mert a chipeket a COVID oltásba használták el 😂
Igen tényleg vannak életre vagy nagyon hosszú távú oltások, de ez egy influ aminek a normál verziói is minden szezonban változnak és a szezon előtt jósolják meg, hogy abban az évben melyik variáns az esélyes és arra oltanak, de hát az sem biztos mert csak jóslás igaz azért tapasztalataik nyilván vannak, de ez a covid flu kissé agresszívebb és gyorsabban változó mint a normál így az oltások az aktuális variánsok után kullognak és remélhetőleg úghy mint a spanyolnátha ez is eltünik vagy megszokjuk annyira, hogy nem lesz ekkora gebasz, de egyenlőre még van, lehet, hogy én is elkaptam mert este kis légúti kapargatás most meg orrnyálkahártya szárazság érzés és enyhén véreset fújok a nóziból, de egyenlőre más nincs, egyik kollégám lett a héten tesztelve covidos így lehet, hogy ő fertőzte meg az autót amit 3-an hajtunk.
Háát, azért ez még szerintem is odébb van egy 10-20 évvel, amikor megszűnik a sofőrök állása az önvezetés miatt.
Nem is azért mert ne állna jól az önvezetés, hanem mert jogi, törvényi akadálya van. A törvényalkotók simán nem tudnak ezzel mit kezdeni.
És bár még nincs olyan szinten, hogy el lehet engedni a kezét, de aki követi a verziókat, látja hogy mindig jelentősen csökkennek a hibák.
Most ott tart, hogy vannak videók fent, amikor már beavatkozás nélkül átmegy a városon komplex forgalmi helyzetekben, bár nyilván nem ez az általános még.
Nekem sem volt, egy kamion tető 13X2.5m a széleket kb. 10cm-t lelógva, én kettévágtam és összecsavaroztam így a kettő majd' 2 m fedésben van egymással, volt már szakadó eső is azóta és egy csepp víz nem esik be.
És már akkor sem volt korrekt ez a felvetésed. Ugye a tetanusz oltást is beadattad, pedig azt is fél évente kell. Ott csak annyi az előny, hogy utólag is hatásos a kórokozó jellege miatt. Azt is minek, hiszen nagyon ritkán hallnak bele az emberek.
De tényleg nem az oltás állítja meg. Ahhoz nagyobb arányban kellett volna oltani, hogy ne mutálódjon. Akkor már túl lehetnénk rajta.
Így az oltás csak az egyént védi.
itt is tombol, de még van villany
olyan 5-6 éve minden villanykaró közbe tettek a vezetékekre távtartókat azóta nem csapja össze a a szél és nincs áramszünet
plusz azért a mai biztosítékok okosabbak mint a régiek, ezek vagy 3x visszakapcsolják magukat mielőtt feladnák a harcot
persze ha rádől egy fa a betápra akkor nincs áram, de evvel is egész jól állanak pár évente bőszen vagdossák a fákat a vezetékek környékén, úgy néz ki rájöttek a megelőzés kifizetődőbb mint a sok sos javítás
orvos hogy lehet fideszes meg dk-s meg bármilyen más?
hiszen az orvos az orvos, független a politikától meg elméletileg minden egyéb más befolyásoló tényezőtől?
ha létezik ilyen orvos is meg olyan is akkor azért nem kicsit megrendül a bizalom
Azért van ez, mert megint terelsz, hiszen tudod hogy igazam van.
Az hogy szarnak bele a haverjaid a szabályokba, hogy találtak korrupt DK-s orvost, attól még vannak szabályok, és karantén is.
pontosabban nem agonizáltam csak annyit írtam hogy egy védőoltás akkor védőoltás ha egyszer beadják és örök életre véd(esetleg 10+ évekre), így igazándiból a vírus jelenléte szinte elenyésző
amit minden évben kell adni az nem az igazi(lásd az influenzát)
és ha jobban belegondolunk ez így is van mert a gecisok mutáció miatt az oltások nem akadályozzák meg a terjedést, igazándiból ez már itt fog maradni mint az influenza, ha szerencsénk van akkor veszít az erejéből, ha nincs akkor bevadul és tényleg odabasz a népességnek
evvel nem azt akarom mondani hogy az oltás hülyeség és nem is azt hogy semmit sem véd
csak annyit hogy ennek ha vége is lesz valaha az nem az oltás miatt lesz
nekem van olyan érzésem te febr. 16-tól közénk, oltatlanok közé fox tartozni(gondolkodós) Téged szívesen látunk a csapatban(meghajlós) Lesz egy kitűnő szakácsunk és italszakértőnk(meghajlós) Veled nagyot nyernénk (kacsintós) Zotyát viszont rá kellene tudni valahogy beszélni a 3-ik oltásra vele sajnos nagyot veszítenénk(szomorú)
Abba segíts kérlek, mert a baloldal kétségeket ébresztett bennem, hogy az miért van, hogy a munkatársam felesége pozitív lett, a másik kollégám lánya most pozitív lett, és korlátozás nélkül jöhettek dolgozni.
Mind a két kollégám oltatlan.
Orvosi beleegyezéssel.
Mondjuk nem a feleségedével, de orvosi beleegyezéssel.
Miért nincs már kontakt felkutatás, rendőri ellenőrzés, nincs számukra teszt, karantén.....
Operatív törzs, jobboldal....
Ne értsd félre oltattam magam, családomat, betartottam minden előirt szabályt.
De hol vannak ilyenkor a jobboldal?
Ha már a baloldal kelt kétségeket az emberekbe.
Lehet, hogy az ilyen szabályozások hiánya is kelthet a fejekben kétségeket.
Köszi a segítséget.
Megint nem egyről beszélünk. Én arról beszélek amikor beharangozták hogy megvan az oltás és elkezdték beadni az eü dolgozóknak, szó sem volt arról hogy ez egy két dózisú oltás, hagytak bőven időt mielőtt bejelentették, kettő kell belőle.
Sőt ha jól emlékszem, talán a szputnyik volt az első aki azt mondta hogy két különböző összetételű vakcinát adnak be, a pfizer emlékeim szerint ilyet nem mondott, ők 2x adták ugyanazt. Aztán lett egy módosított a deltára és majd lesz egy az omikronra.
Teljes összességében olcsóbb lett ? Én kb 3éve csináltattam. Sokkal olcsóbb lett hajópadlóval és zsindellyel. Már csak azért is mert elég volt egy sokkal gyengébb szerkezet is. Meg ugye hasonló látszat miatt a hajópadló vagy lambéria ugyanúgy kell a cserép alá, plusz a lécek, erősebb-több szarufa 🤔
Nekem cseréppel magasabb szám jött ki sokkal, most meg ahhoz képest nagyjából 3x drágább a faanyag.
Nem tudom milyen médiát olvastál, és mit fogtál fel belőle, de az elején is lehetőség volt és itt is beszéltünk róla, hogy egyetlen oltás nem lesz elég és akár évente kell újra oltani mint az influenza esetén. Erre azért emlékszem mert Ini még agonizált is hogy az lenne jó ha elég lenne egyetlen oltás, pedig akkor még sehol nem volt oltás.
Egyébként az egyetlen oltás is csak abban az esetben lett volna elég a járvány megállításához, ha a lakosság nagyon nagy része beoltatja magát, mert ha nem, akkor ugye az üvegfiolában sokat nem ér a pandémia ellen.
Arra számítottunk hogy ha megjelenik az oltás akkor mindenki rohan oltatni, de jöttek mihazánkos és baloldali gyökerek akik elkezdték támadni politikai előnyszerzésből, és kétségeket ébreszteni az oltásokban, a maszkban, járványügyi védekezésekben, még az orvosokban is és ez elég volt ahhoz, hogy még mindig ezzel a szarsággal küszködjünk és újabb és újabb mutációk terjedjenek.
Mellékesen pénteken csak 20 embert küldött fel az intenzívre feleségem, mind oltatlan volt. Oltottakból jól bírják az omikront ha el is kapják.
Végül ha hazugnak nevezel, akkor legalább keresd vissza, hogy mit írtam, és arra hivatkozzál, ne csak a saját hülyeségeidet tulajdonítsd nekem.
ha belegondolok a gyerekkori kötelező tetanuszokon felül most kaptam a harmadikat
1x estem motorral, jó sok murva bement a bőröm alá, egyből tetanusz, utána honvédség, ott adtak mindenkinek
aztán most hogy majdnem levágtam az ujjam
szóval kb 30 év alatt kaptam 3 tetanuszt, covid oltásból meg csak múlt évben ennyit kaptam
Szerencsére én nem ehhez a gecihez vagyok bejelentve.
Igen. Erről beszélek.
Nem is azért mert ne állna jól az önvezetés, hanem mert jogi, törvényi akadálya van. A törvényalkotók simán nem tudnak ezzel mit kezdeni.
És bár még nincs olyan szinten, hogy el lehet engedni a kezét, de aki követi a verziókat, látja hogy mindig jelentősen csökkennek a hibák.
Most ott tart, hogy vannak videók fent, amikor már beavatkozás nélkül átmegy a városon komplex forgalmi helyzetekben, bár nyilván nem ez az általános még.
aztán utoljára 92ben volt részem benne
De tényleg nem az oltás állítja meg. Ahhoz nagyobb arányban kellett volna oltani, hogy ne mutálódjon. Akkor már túl lehetnénk rajta.
Így az oltás csak az egyént védi.
olyan 5-6 éve minden villanykaró közbe tettek a vezetékekre távtartókat azóta nem csapja össze a a szél és nincs áramszünet
plusz azért a mai biztosítékok okosabbak mint a régiek, ezek vagy 3x visszakapcsolják magukat mielőtt feladnák a harcot
persze ha rádől egy fa a betápra akkor nincs áram, de evvel is egész jól állanak pár évente bőszen vagdossák a fákat a vezetékek környékén, úgy néz ki rájöttek a megelőzés kifizetődőbb mint a sok sos javítás
hiszen az orvos az orvos, független a politikától meg elméletileg minden egyéb más befolyásoló tényezőtől?
ha létezik ilyen orvos is meg olyan is akkor azért nem kicsit megrendül a bizalom
Az hogy szarnak bele a haverjaid a szabályokba, hogy találtak korrupt DK-s orvost, attól még vannak szabályok, és karantén is.
amit minden évben kell adni az nem az igazi(lásd az influenzát)
és ha jobban belegondolunk ez így is van mert a gecisok mutáció miatt az oltások nem akadályozzák meg a terjedést, igazándiból ez már itt fog maradni mint az influenza, ha szerencsénk van akkor veszít az erejéből, ha nincs akkor bevadul és tényleg odabasz a népességnek
evvel nem azt akarom mondani hogy az oltás hülyeség és nem is azt hogy semmit sem véd
csak annyit hogy ennek ha vége is lesz valaha az nem az oltás miatt lesz
Mind a két kollégám oltatlan.
Orvosi beleegyezéssel.
Mondjuk nem a feleségedével, de orvosi beleegyezéssel.
Miért nincs már kontakt felkutatás, rendőri ellenőrzés, nincs számukra teszt, karantén.....
Operatív törzs, jobboldal....
Ne értsd félre oltattam magam, családomat, betartottam minden előirt szabályt.
De hol vannak ilyenkor a jobboldal?
Ha már a baloldal kelt kétségeket az emberekbe.
Lehet, hogy az ilyen szabályozások hiánya is kelthet a fejekben kétségeket.
Köszi a segítséget.
Sőt ha jól emlékszem, talán a szputnyik volt az első aki azt mondta hogy két különböző összetételű vakcinát adnak be, a pfizer emlékeim szerint ilyet nem mondott, ők 2x adták ugyanazt. Aztán lett egy módosított a deltára és majd lesz egy az omikronra.
Nekem cseréppel magasabb szám jött ki sokkal, most meg ahhoz képest nagyjából 3x drágább a faanyag.
Egyébként az egyetlen oltás is csak abban az esetben lett volna elég a járvány megállításához, ha a lakosság nagyon nagy része beoltatja magát, mert ha nem, akkor ugye az üvegfiolában sokat nem ér a pandémia ellen.
Arra számítottunk hogy ha megjelenik az oltás akkor mindenki rohan oltatni, de jöttek mihazánkos és baloldali gyökerek akik elkezdték támadni politikai előnyszerzésből, és kétségeket ébreszteni az oltásokban, a maszkban, járványügyi védekezésekben, még az orvosokban is és ez elég volt ahhoz, hogy még mindig ezzel a szarsággal küszködjünk és újabb és újabb mutációk terjedjenek.
Mellékesen pénteken csak 20 embert küldött fel az intenzívre feleségem, mind oltatlan volt. Oltottakból jól bírják az omikront ha el is kapják.
Végül ha hazugnak nevezel, akkor legalább keresd vissza, hogy mit írtam, és arra hivatkozzál, ne csak a saját hülyeségeidet tulajdonítsd nekem.
Ennyi