Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyhónap után mertem rákérdezni hogy itt áll a cucc,nekemesett a vevőszolgálati referens hogy 5 emberből három covidos hogy merem siettetni.
Nem kis cág olyan 6-700 alkalmazott van,heti ezer garnitúra gyártással.
Utána az üzletkötő akart megmalmozni hogy a garitörvén ehónapon belül csak a panasz jegyzékbe vételét írja elő nem a javítást.Most tartunk 2,5 hónap után.
Nyugodjál meg Bogyó bá, mert attól megnyugszol
...részemröl bocs, hogy kifagyasztottam többek agyát a homokozotokba, és többeket áldozati szerepbe kényszeritettem. (földön fetrendös, hasát fogós)
Mehet tovább a panelek egymásnap feszítése, személyeskedés, gáncsolgatás mintha nem történt volna semmi... itt vitának helye nincs. :-D
Dzsime
a garisok csak szopatnak
nincs olyan cég a világon ahol ekkora késés van a vírus miatt
ismerek olyan borost akinél az egész sor beteg lett és bicegett a munka 2 hétig utána tolták 12-16 órákban+szombat vasárnap és egy hét alatt helyreállt a termelés
ilyen 25-30ezer palackokat töltögetnek naponta+ üveges, szóval nem olyan kicsi cég
Elmondaná valaki hogy miért is van hogy minden nap reggel benézek oszt megmondja valamelyik jeles antivakszer hogy márpedig minden oltott beledöglik,szaruldöntött,sanyaru sorsáért az oltott felelős,nincs vírus,de ha van akkor csak egy kétnapos nátha,éshavan meg nemkétnaposnátha a vakcina nem ér semmit,sőt terjeszti a vakcina mert az a vírus namegatöbbi,nem sorolom fel.

Ha meg van győződve egy oltatlan hogy nála szaent bölcsesség miért kell naponta bizonygatni?
Csak szólok reggel 6 után pipi pont ezzel nyitott szóval nem oltott kezdte ma sem.
A szájtépés helyett az az igazság hogy ám blokk kurvára nincs szabadságjog korlátozva,maszk kell zárt térben,na bumm,koncertre nem mehet,huha,munkáltató előírhatja,megértem,10 emberből kiesik 3-4 az szar,jelzem tavaly november vége óta áll félmillám egy garnitúrában ami szállítási sérült,azóta nem láttam mert a garisok le vannak terhelve covid miatti hiányzásokkal.Szóval megértem ha megkövetelik.Kötelező ott dolgozni?Nem,ha elvei vannak engedje el,van oltatlan cég,MUZ is az,a nála dolgozóknak szabad választása van.Kerersni kel másik céget.
Más korlátozás?
Ezek szerint mégse keresnek annyira rosszul a tanarak ha fussa nekik ennyit otthon lenni betegállományban...
köszi de nem vészes
ritkán vagyok beteg már évek óta nem voltam, most lehet legyengített a sok oltás 😂
Jobbulást!
felénk most az a divat hogy ha egy tanárnak nincs kedve tanítani vesz egy tesztet produkál egy pozitív eredményt és otthon marad 2 hétre

amúgy van bennem 3 oltás és épp lázasan fetrengek már a második napja, de ugye ez nem lehet covid, lehet csak gyomor rontás
Az ótástalibánok hörgéséhez és a jelenkor kovidtudományához szeretném hozzáfűzni, hogy a gyerekem iskolájában a hóttakony, gethes, oltott gyerek maradhatott, az egészséges, oltatlanokat pedig haza zavarták karanténba! 😵
ez egy optimális forgatókönyv
jelenleg nem tud úgy termelni a vakcinagyár ahogy a vírus helyzet megkívánja
lesz jó sok vakcinagyár és a vírusmutáció felfedezése után már másnap oltogatják a népet
Még ha lapos volna! 😂
Annyi, hogy az oltottak is betegednek és halnak is, de ez már alusipka, laposfőd. 😙
Az nem egy valós döntési helyzet hogy vagy engedelmeskedek a zsarolásnak vagy éhen döglök...de mondjuk így nem kérdés hogy hova fogom tenni az x-et áprilisban.
2 lehetőség van:
mindenki oltat mindenre is így senki sem lesz beteg és mindenki boldog
senki sem oltat és a gyenge kihullik mint eddig évmilliók alatt és a maradék boldog
a végeredmény bár azonosnak tűnik de nem az, mert az első verzióban ott a függőség az oltóanyag előállító felé
Szar dolog meghozni a döntést jelen esetben, ezt elismerem - de a döntés joga NÁLAD van továbbra is.
És persze olyan cégnél, ahol nem kötelező az oltás.
Ráérünk, na! 😍 Majd ha jobb idő lesz, akkor megyünk motyorolni. (Na jó, a Pipi az nem ....) 😆
Mert az nyilván úgy megy, hogy csettintek egyet és lesz a végzettségemnek megfelelő meló...ha még egyet csettintek, akkor meg többször ennyit is fizetnek, sőt, be se kell járni...
Az emberiség a legnagyobb kártevő saját magára, nem egy takony vírus. Eszitek egymást megint...
Tényleg borzacskók vagytok. 😇
bogyesz
nem egyszer linkeltem hogy magyarországon a dohányzás miatt évente 28 ezer ember hal meg
sokkal több mint covidban, és ezt már sokadjára figyelmen kívül hagyod
úgy gondolom a covidos 41 ezerből jó sokat lehet a dohányzás miatt lepusztított tüdő számlájára írni
Ó, egy bátor migráns, akinek elvei vannak! 😆
Ha fontosabb az "egyéni döntési szabadságod" mintsem hogy felvedd az oltást, akkor hagyd ott azt a szar munkahelyet.
Egyszerűen nem érdemelnek meg téged! Te több, jobb vagy náluk! 😍
Az a mellébeszélés hogy az átesett az az, aki él, nem az, aki közben/utána meghalt!

Ja, hát végülis az tényleg nem hátrány, ha kereshetsz másik munkahelyet vagy elküldenek fizetés nélkülire hacsak nem oltatsz - egy olyan cuccal ami nem elég hogy tökéletesen kipróbálatlan, de cserébe már nem is hatásos, ráadásul egy olyan betegség ellen amin amúgy egyszer már gond nélkül átestél.

Mégis hogyan húzzam meg magam a járvány végéig ha nem engednek be a munkahelyemre a semmirekellő "szakértők" meg a hozzád hasonló rettegő faszkalapok miatt?!?
Szabadjon csendben megemlekeznem arrol - ha mar szoba jott a motoros forum topikjaban a nagy pofaval veretes - hogy az oltas orrba-szajba tukmalasa sem segit a nezetelteresek tisztazasaban. Marpedig utobbiban elen jarsz, Bogyo.
Igaz, akinek esze van, az tovabb gorget es annyi idot sem szan ra, amennyibe neked kerult begepelni, s nem szall vitaba.

Mondom ezt ugy, hogy ket oltas bennem van es juniusban megyek a harmadikert, mert nem kivanok hatranyt szenvedni.

Azt hidd el, hogy a tukmalassal ugyanazt ered el, mint a homoszexualisok a Pride-dal. Ok ugy gondoljak, hogy a falig kell tolni, mert akkor majd a kez a kezben setalo fiuk latvanya a kamionon tancolo tollboasokhoz kepest sokkal kevesbe lesz provokalo az egyszeri polgarnak - es nezd meg, mit ertek el. Ha tultolod, visszaut.