Kérdezném, miért vaj ha újra beteg lesz az ember, folyamatosan enyhébb tünetekkel ? Pontosan úgy mint egy oltott, elkaphatja többször is. Na tehát nem mellébeszélni kell hanem kinyitni a szemed és reálisan nézni ezt az egészet, nem csak a te kis családodat szem előtt tartva.
Gondolom az teljesen lehetetlen hogy 2-3oltas után is elég szarul vannak emberek.
Gondolom ha neked azt mondanák, legyél buzi mert csak akkor kapsz fizetést, szó nélkül buzi lennél?! Mondjuk te lehet hogy igen, de szerencsére a többség nem. Ez nem kötelességtudat. Ez kényszer.
Persze b+ Dr levi.Ezen jókat röhögök,tipikus antivacer duma.
És még mindig "egy egész életre szóló védelmet kap"
De ujra és ujra és ujra beteg lesz és fertőzhet.
De az oltottból kifogy a dzsúz egy pillanat alatt.
mondomén,ennyi hülyeséget mint te összehordani,édes istenem. 😂
Márki kormányról felesleges beszélni mert az egyenlő lenne egy csőddel.
Azt láttuk hogy soha egyik rendszer alatt sem voltak tisztességesen megfizetve. Mellesleg, nem a pénz számít náluk, aki gyáva tűzoltónak lenni (mint én) annak fizethetnének bármennyit, akkor sem lenne tűzoltó.
Gyorsteszt, engedjük el ezeket a gyorsteszteket. Az nem hivatalos, nem elfogadott, hatalmas hibaszázaléka van.
Pont te egy mindenkinél okosabb ember akarsz egy kb semmit érő teszttel bizonygatni valamit.
Mellesleg, senki sem mondta hogy az oltás nem használ. Azt mondtuk, a szakértőkre hagyatkozva(Karikó) és az élet tapasztalatára hogy az oltás csak egy pillanatig véd az ember életében, aztán kiürül a szervezetből, hogy ez kinél mennyi idő azt csak és kizárólag hivatalos laboratóriumi teszt után lehet kijelenteni. Míg az aki a fertőzést elkapta, felgyógyult belőle egy egész életre szóló védelmet kap hiszen kialakul sejtes immunitás. Ezek persze neked, oltáshívónek hazugságnak tűnnek mert szembe megy a kötelező oltással.
Megint ki fogsz találni valami hazugságot ezért itt megint leírom, nem vagyok oltás ellenes, én azt mondom, hogy az oltás szinte biztosan megvéd attól hogy meghalj a vírustól, DE teljes életedre szóló immunitást az ad ha oltással vagy nélküle elkapod a betegséget(és túléled). Amennyiben elkaptad, nincs szükséged további oltásokra, kijelentették hogy az oltás véd sok mutácio ellen de a sejtes immunitás szinte az összes mutációt felismeri.
Az meg hogy mit cáfolok, ki volt beteg nálatok meg ki nem, szót sem érdemel mert azt is elhazudnád ha te kapnád el most a vírust.
Phaszt!
Megfizetném őket rendesen (nem túl sok tűzoltó van az országban - az állam részéről így kizárólag SZÁNDÉK kérdése a dolog), viszont csak az elhivatott, parancskövető (és azt nem megkérdőjelező) embereket tartanám meg. Gyanítom, hogyha nem sikerül zöldágra vergődniük valahogyan, akkor pontosan ez is fog történni. Akár Fidesz-kormány, akár Márki-Zay kormány lesz.
Ha 3-4x halálosabb akkor nem nagyon lázadna senki, vagy elenyésző százalékban. Szopatják a népet, mondjuk te önként dalolva ugrottál bele a faszerdőbe a szputnyikoddal de legalább mondhatod hogy van oltásod csak pont annyit nem ér mint az aki ek nincs 🤷🏼♂️
Vagy igazi balos módjara alapítanál egy fizetős tűzoltóságot? Aminek ugyan nem fizetnéd a díját és sírnál hogy nem volt tűzoltó amikor égett a házad 🤷🏼♂️
Én nem vagyok semminek semelyik oldalán. Én - krónikus betegségeim, gyenge immunrendszerem miatt - önként és dalolva kértem az oltást, amilyen korán csak lehetett. Láttam hogy teljesen egészséges, kisportolt ORVOS öcsém majdnem belehalt 2020 októberében ebbe a szarba, és még most, közel másfél évvel később is csak árnyéka régi önmagának (poszt-covid). Akkor még nem volt oltás amikor ő (és szintén orvos felesége) voltak betegek, de természetesen amint lehetett, azonnal felvették az oltást (és nem csak akkor, amikor már kötelezővé tették az egészségügyben). Ők meséltek "szép" dolgokat a járványról, így engem egy pillanatig sem kellett győzködni senkinek sem.
Gondolom az teljesen lehetetlen hogy 2-3oltas után is elég szarul vannak emberek.