Olyan sokan már nem kapkodnka érte...akik kettőt betoltak azok is ágálnak a harmadik ellen.....de majd meggyőzik őket, hogy kell az nekik 😅 én is elmondom mindennap hogy menjenek mert még tart az akció 😆
Ja, erre a fater azt szokta volt mondani, hogy a temetők egy fele azokkal van tele, akiknek voltak elvei.
Én meg azt mondom, hogy elvei azoknak legyenek, akiknek van rá pénzük. Ha nincs pénz, elég hamar feladja az ember az elveit.
Válaszoltam, csak te nem tudsz a válasszal mit kezdeni. Visszakeresni nem akarsz, mert, de azért te tudod, hogy én kit agitáltam az oltás mellett vagy ellen.
Jó ez így, hogy mindenki ezt olvassa rólad?
Nem kell itt terelni 🤷🏼♂️ Nem akartad beoltatni magad ugye? Mert te egészséges vagy! Aztán amikor könnyebbséget jelentett az oltás, beoltattad magad. Most meg azt mondod hogy jobb az oltás. Így van vagy nem így van ?!
Ja, hogy nem keresel vissza, csak az emlékeidben.
De az sajnos lyukacsos, mert a lényeg az mindig kipotyog belőle.
Az, hogy nem szeretném az nem oltás-ellenes. Az oltáspárti sem az, aki beoltatja magát. Írtam nemrég, te tényleg kétbites vagy, a két szélsőségben létezel csak.
Mondok egy példát, jó egyszerűt, azt talán megérted, ha igen, akkor azt a logikát húzd rá, amit írok.
A zöldbabot nem szeretem, ha van más, akkor azokat választom, de ez nem jelenti azt, hogy a zöldbab rossz.
Nem jó - nem szeretem. Vágod a különbséget?
Ha nem haragszol meg nem fogok visszakeresgélni azért hogy bizonyítsak tényeket.
Tehát, igaz vagy nem igaz az hogy oltás ellenesből most egy oltáspárti lettél, miután beoltattad magad mert rákényszerítettek?
Én meg azt mondom, hogy elvei azoknak legyenek, akiknek van rá pénzük. Ha nincs pénz, elég hamar feladja az ember az elveit.
Vedd fel önként az oltásokat! 😍
Jó ez így, hogy mindenki ezt olvassa rólad?
De az sajnos lyukacsos, mert a lényeg az mindig kipotyog belőle.
Az, hogy nem szeretném az nem oltás-ellenes. Az oltáspárti sem az, aki beoltatja magát. Írtam nemrég, te tényleg kétbites vagy, a két szélsőségben létezel csak.
Mondok egy példát, jó egyszerűt, azt talán megérted, ha igen, akkor azt a logikát húzd rá, amit írok.
A zöldbabot nem szeretem, ha van más, akkor azokat választom, de ez nem jelenti azt, hogy a zöldbab rossz.
Nem jó - nem szeretem. Vágod a különbséget?
Tehát, igaz vagy nem igaz az hogy oltás ellenesből most egy oltáspárti lettél, miután beoltattad magad mert rákényszerítettek?
És akkor kibeszéljük azt is.