Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekességképp
ukrajna 4x több emmer harmada átoltottság és nincs duplája a halottaknak mint nálunk
vagy jobb az egézségügy vagy keményebb a nép vagy valahol hibás a matek
Nem egészen. A kormány - így a választások előtt - nem szeretne belebukni még újabb húszezer halottba, apokaliptikus jelenetekbe az intenzív osztályokon, és ez a legegyszerűbb módja (nálunk ugye a korlátozásokat, lezárásokat senki sem "szereti") hogy ezt megelőzze. Az oltóanyag meg van véve, ki van fizetve, már csak a maradék népet kellene rábírnia - bármilyen áron - az oltások felvételére. Nem mindenkit fognak tudni, de szerintem még sokakat igen.
Mondom,ami beleillik a te elképzelésedbe azt elfogadod,ami nem azt ignorálod.
Amit én belinkeltem konkrét számokkal van.
Nem azt az ökörséget írja le hogy "elkaptad örökélet védelem" hanem számokkal hogy nehezebben kapod el,könnyebben átvészeled még akkoris ha szar kerül a ventibe és mégsem csak egy könnyű nátha van.
De már mondtam hogy felesleges.
Már rég kibújt a szög a zsákból, csak sokan egyszerűen nem akarják észrevenni.
Tömegpszichózis.
Ezek szerint működik.
Most akkor ha ezt mondja egy virológus, hogy lehetséges hogy a Zoli szerint ez egy hatásos hosszútávú védettséget adó valami? 3-4hónap?! Normálisak ezek ?!
Nos, ez nekem elég bizonyíték, hogy mi a fontos a hatalomnak.
https://index.hu/belfold/2022/...
Ezzel csak az a baj hogy nem válasz a kérdéseimre. Mert megint le kell írjam! Én a betegségen átesettekről beszélek! Te ezt még egy fél év után sem vagy képes felfogni, csak nyomod a demagóg szövegedet a 40ezer halottról.
Hagyom égni 😅 ami az enyém, az biztosítva van, ami másé, az meg nem az én dolgom - ha az érdekelne, elmennék tűzoltónak.
Sajna, a tűzoltókat se érdekli.
Locsolod vödörrel?
Valami megoldás biztos lesz előbb-utóbb. Addig meg nem lesz tűz 😅
Belinkelem ezt,bár szerintem felesleges.Mert levi simán azt mondja hazudok.

https://forbes.hu/uzlet/oltott...
Ez megint egy átgondolatlan vélemény. Nem tudnak, nem akarnak annyi pénzt fizetni hogy bárki azonnal beálljon tűzoltónak. Egy kis plusz fizetéssel nem lehet rávenni senkit, hogy az legyen. Biztosan van egy elenyésző százalék akiben a hajlam benne van, de velük nem valószínű, hogy ki lenne segítve a szakma a szarból.
Zsarolnak? Persze. Miért, azt szeretnéd, hogy kérleljenek? Az a világ elmúlt. Kibasznak, csak az marad opciónak... majd lesz helyetted más, ha meg nem akkor ajánlanak 3x-os lóvét, és akkor mégis lesz.
Ezt a 90-es években eljátszották a rendőrséggel, ez a rendje. Túl nagy az arcotok, vissza kell szabályozni.
Köszi Zoli, most teljességgel bizonyítottad, hogy nem tudsz érvekkel vitázni. Nem tudsz, mert nincsenek. Trollkodhatsz, bizonyítod hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
Most mondjam azt hogy random kiválasztotta a háttérhatalom és ráküldött mindre egy FSB bérgyilkost aki megmérgezte,azt elfogadnád?
Akkor is csak nyerhetnénk az ügyön, mert a mostani tűzoltók láthatóan nem akarnak dolgozni. A kezdő is jobb, mint a semmilyen.
Linkeljek valami bizonyítékot amit simán lemédiahazugságozol?
Nincs értelme.
Mondom,se fertőzés,se mellékhatás,se semmi.Komplett familia.
Ha ez nem bizonyíték a te haveri köröd sem.
Anno ott volt a valós korházbakerülés,ápoltak adatai,én linkeltem be.Simán azt mondtad nem jó,mert te jobban tudod.
Asszem a zaher is írt a hatvan korház adataiból.
Ami nem támaszt alá téged azt ignorálod.
Szerinted mind a 40ezer az miatt halt meg? Te még ezt mi dig elhiszed?
Érv ismét semmi, csak személyeskedés.
Kezdem úgy vélni hogy jó is ha pont téged másodrendű gyagyásnak kezelnek. 😂
Szóval mint mondtam,én szó szerint ha akarnál sem adnék neked utazás miatt vakcinát,se jansen,se semmit,talán egy veszettség ellenit,jó tompa tűvel. 😂
Megint elkezdtél terelni, mert gyenge lábakon áll az érvelésed.
Megint azzal a dumával jössz hogy az a 40ezer ember… én meg azokról beszélek akik túlélték.
Tehát terelsz.
Te nem megfordítod a mondanivalómat hanem megpróbálod elferdíteni, átsiklani részletek felett mert nincs érved, nem tudod bebizonyítani amit összehadoválsz.
Na akkor ha az oltás egyenlő azzal mintha átesel a betegségen. Miért nem kezelik egyenlően ?! Miért van az hogy jóformán semmisnek veszik azt az egészséges embert aki oltás nélkül is túlélt egy halálosnak mondott betegséget?!
És még arra is adj választ, hogy ha oltás után lehet beteg az ember az miért nem egyenlő azzal ha átesettként kaphatja el újra ?
Mindig megfordítom a dumádat akkor kezdesz el hisztis picsaként visítozni.
Fogd fel,a vakcina olyan mintha átesnél csak nem kockáztatod meg a vírus szar hatásait.
Szerinted az a 40e ember aki elkapta és kinyiffant az mind "csak egy nátha semmi vész" vagy azokat a krampusz vitte el?
Tudom,tudom,kezded a bullshitet hogy mind beteg öreg volt,de tonnaszám halt meg világszerte egészséges fiatal is.
Azok addig nem számítanak bele a te nagy képedbe mert Te mint levi könnyen vetted?
Na de kitől tanul be? Már eddig is létszám hiány volt, nehogy azt hidd hogy ide todúl a fiatal nép, az a világ már elmúlt.
Igen, most az állam zsarol - és ez BŰN! Tudom hogy nagyon kis pénzért dolgoztok, kockáztatjátok a testi épségeteket, életeteket, és ez nem megengedhető.

Sose értettem a magyar államot (se a Gyurcsány-félét, se a mostanit) hogy a SAJÁT embereit, a tűzoltókat, rendőröket, hivatásos katonákat miért nem fizetik meg RENDESEN? Hogy neked se a másodállásból kelljen megélned, hanem a hivatásodból. Jelenleg csak a TEK-esek vannak rendesen megfizetve, viszont ott tuti beoltatta magát mindenki - ha azt a parancsot kapta. És nincs is náluk létszámhiány...