akkor már meg is találtad a megoldást(gondolkodós) nem is vagy annyira hülye mint amilyennek kinézel (gondolkodós)
Szóval a tekkes meg is van fizetve be is van oltva, parancsot is végrehajtja meg érdemileg nem is csinál lószart sem. Tehát át kell őket csoportosítani. Ahol létszámhiány alakul ki a tűzoltóságnál már be is lehet helyettesíteni tekkessel. Bogyó te egy zseni vagy(meghajlós)
😂 Milyen új állomány 😂
nincs nem volt és nem is lesz(kezeit széttáró) 1-2 ilyen nyuggerrel mint te majd tömködik a lyukakat. Aztán az 1-ő bevetésen dugába dől a nagy terv(fetrengős) 😂
😂
Folyamatosan baromságokat írsz.
Én nem látom sehol azt a hömpölygő sort aki tűzoltónak jelentkezik.
Bogyó baszod eddig is lasszóval vadászták őket. Pont mint a rendőröket. Eddig is súlyos ezrek hiányoztak az állományból. (kezeit széttáró) De nem most, évtizedek óta(óranézegetős)
Szerintem jelentkezzél mert még téged is felvesznek(gondolkodós) hamarosan annyi lesz a felvételi követelmény, hogy legyen mérhető pulzusod(fetrengős)
kőműves segédmunkásként is több pénzt visz haza mint tűzoltóként. azt még zsarolják is őket(gondolkodós) Asszem 1 tűzoltó helyében sem ilyednék meg. 1-ő alkalommal szögre akasztanám a slagot oszt locsolgasson vele aki akar(kezeit széttáró)
akkor az öcskös nem elég kisportolt ha ettől haldoklott(gondolkodós) Én koránt sem vagyok kisportolt szerintetek még a tokám is nagy(fetrengős) nekem1 vállrándítás volt.(kezeit széttáró) Szóval a kisportolt ORVOS (csupanagybetű látom büszke vagy rá) öcséd valószínűleg, pont olyan hitvány genetikát örökölt mint te. (kezeit széttáró) Nektek szerintem néhány évre el kellene utazni minimum a holdra(gondolkodós) Ott kellő biztonságban lehetnénk tőletek(fetrengős) Ahhoz képest,hogy nem vagy semelyik oldalán állandóan basztacc bennünket 😄
baromira siessél a 3-ikért mert bologkői már az 5-iket rebezsgeti. Ha itt hezitálsz,meg antitest vizsgálatokon lamentálgatsz le fox maradni.
Az élbólyból már így is rég kiestél 3 millióan beelőztek. Mutasd meg mire vagy képes siess(meghajlós)
Szóval a tekkes meg is van fizetve be is van oltva, parancsot is végrehajtja meg érdemileg nem is csinál lószart sem. Tehát át kell őket csoportosítani. Ahol létszámhiány alakul ki a tűzoltóságnál már be is lehet helyettesíteni tekkessel. Bogyó te egy zseni vagy(meghajlós)