Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zéró? Guárgumi-szaharóz koktél? 😅
Nincs,csak a tul sok intelligencia.
Harom lepessel mindenki elott vagyok. 😆
Ja, abból is a light!!!
Na, egyszer megint veszek akkor 3-4 év után.
Hát én ilyet nem ittam, de még nem is nagyon láttam.. a pennys újságaban is 300 a 2 liter - igaz, az Coca. Arra a sajátmárkás szaharinos lére nem is gondoltam - bár aki a kettespet Argust tolja, annak bejöhet 😁
Pont ezt írom, nem édes annyira.
Az ára meg... heti egy üvegnél majdnem mindegy is.
Igen,de ilyen masolatokat hanyagolom.
Freewaybol ha csak lidlbe tudok beugrani a cukormentes oldtea meg csakcsak,de mar az is tul cukorizu.
Van.
Nekem meg pont az nem jött be: jóval drágább a Penny-snél, ráadásul nem ízlik (nekem nem elég édes).
Akkor a fejeddel is baj van.
Ha sokat iszol zero-t, a sima coca-cola egy idő után túl édes lesz.
Egyszer elmész a lidl-be és veszel Freeway-t (van még olyan?), rájössz, hogy kevésbé édesek közül még az a legjobb.
szőlő és gyümölcstermesztő a szakmám, és évekig boroztunk
tudom mi kell hozá
azt is tudom hogy egy 100 forintos szőlőből 600 forintos bort eladni nagyon jó üzlet
persze nem hozza vissza 3 év alatt a sok hozzávaló eszközt, de itt senki sem indul a nulláról
amúgy a 600 forint/ litert a termelőtől írtam, nem összekeverendő a bolti kettespet 600ért borral, az úgy mocsok ahogy van, hozzátenném az is szőlőből van.......
A cukortol fajdul meg a fejem nem a vakcinatol. 😆
Pedig a cukor a lényeg benne, különben szart se ér 😃
Csak coca cola,zero.A tobbi igenytelen szar. 😄
Hát... tulajdonképpen nem titok, utazó gyerekugrálóról van szó. Kibérelték a csarnokot, a szülők két- három alkalommal előre kell jegyet venni, de előtte a jeggyel is sorban állnak egy órát is, amíg mindig kimegy valaki. Ja, és más megyéből is jönnek, ha arra éppen nem vezet az utazó cirkusz útja.
De egy kellően nagy vár már 2,5-3 misi, plusz ami kell hozzá. Vagy több közepes.

https://legvarshop.hu/termekka...
A pennys kólából 95,- forint 2 liter - ráadásul nem is rossz.
Nem csak a szőlő ára számít... mire azokból a 100 mázsa szőlőkből bor lesz, sokat kell vele vesződni...
Ha haccáz a bótba, akkor abból leszámolod az ÁFA-t, kisker-nagyker árrést, és máris 300 forintos bor, ami 150/liter 😂 Ezt max. a hajléktalanok isszák meg, a pennys kóla drágább ennél.
Áhhh, akkor benéztem 😆 ez a sógorság mindig kétváltozós 😅
Nejem húgáról van szó.
És? Kihagytad?
Én tegnap igen jó vállalkozási lehetőségről hallottam.
Mégis megértik egymást valahogy családon belül......és szerintem ez a legfontosabb.....
A néni gondolom arra blazírozik, hogy a papa majd eltartja. Mert mi másra?
Mert a férje a rokonod, vélhetöen az is be van fosva mint te 😅