Te. Folyamatosan lázadsz azok ellen akik nem akarják beoltatni magukat. Főleg mióta beoltattad magad. Előtte ment az egészséges élet reklám és stb. Most meg az hogy az oltás kell mert az megvéd 🤷🏼♂️
...de arra valamiért igen, hogy a kurva oltás miatt állandó harcban állj valakivel?
Nekem van három is, pedig nálam kevésbé nem sokan szerették volna, de a munkahely és a józan paraszti ész győzött.
"Kicsikét" sarkítasz!
Azért nem ez a két véglet létezik, ráadásul kicsi józan paraszti ésszel figyelgetve az elmúlt 2 évet, nem igazán van szükségem sem a celeborvosokra, sem a műkörmösökre, faszbukom meg hasonló szarom pedig nincs!
Azért az nem érdekes, hogy a TV-ben nyilatkozgató "MENNNNYETEK ÓTATNI" szagértők, mind érdekeltek a vakcinabizniszben??
Így ha nem hiszel az orvosoknak, marad számodra a tuti, a műkörmös, a facebook, valamint azok, akik gitárerősítőt gondolnak a beültetett csipsz helyére a bőröd alá.
Nem tudom, hogy mi voltam(tunk), mert még tesztet sem csináltam(tunk), orvos nem látott, de egy takonykór átment a családon.
Pár éve egyöntetű vélemény lett volna, hogy influenza, manapság nincs más alternatíva, CSAK kovidosak lehettünk:)
Mind a kamasz gyermekünk, mind mi ötvenesek túléltük :D
De téged nem is akart senki rábeszélni szerintem, legalábbis azok közül aki számít.
Én legalábbis tudomásul vettem, hogy veled együtt vannak még páran, akik szerint ők védőoltás nélkül is, sőt, de átvészelik ezt a (kitalált?) járványt.
Jo hogy itt tobb orvos ir gyurcsóki távgyógy kepessegekkel mint a teljes magyar EÜ.Igy siman megszakertik ket mondatbol hogy ez oltasi mellekhatas.
Szoval reszeltek,uj ruhat ne vegyel,mert atirta a dns-edet. 😂
Gyerekek a fejfájások mögött simán állhat egy vírus kontakt , amit ép kidolgoz a szervezet.A nagy számok alapján ,már többször kellett volna megbetegedelni a covidtól.Több műszaknyi emberrel találkozom,akik közül jó páran covidosak voltak.A műhelyemben meg pláne,ott óne maszk.
Kitalálhattad volna. 😂
Nekem van három is, pedig nálam kevésbé nem sokan szerették volna, de a munkahely és a józan paraszti ész győzött.
Azért nem ez a két véglet létezik, ráadásul kicsi józan paraszti ésszel figyelgetve az elmúlt 2 évet, nem igazán van szükségem sem a celeborvosokra, sem a műkörmösökre, faszbukom meg hasonló szarom pedig nincs!
Azért az nem érdekes, hogy a TV-ben nyilatkozgató "MENNNNYETEK ÓTATNI" szagértők, mind érdekeltek a vakcinabizniszben??
Nem igazán van hitele a fősodratú "orvosoknak" a szememben!
Sokat tettek érte!
Pár éve egyöntetű vélemény lett volna, hogy influenza, manapság nincs más alternatíva, CSAK kovidosak lehettünk:)
Mind a kamasz gyermekünk, mind mi ötvenesek túléltük :D
Én legalábbis tudomásul vettem, hogy veled együtt vannak még páran, akik szerint ők védőoltás nélkül is, sőt, de átvészelik ezt a (kitalált?) járványt.
Mindenesetre én kihagyom!
Szoval reszeltek,uj ruhat ne vegyel,mert atirta a dns-edet. 😂