Ja persze,lenyeg hogy a ter mindig ugy görbüljon hogy igazad legyen.
Van egy 5 eve visszatero derekfajdalmam,3 eve a csipom is szokott szarakodni,a bal konyokom kattog es neha faj a teniszknyok random karban.3 eve 2-3x elojon egy kisugarzo nyaki gerinc,kihuztak ket fogamat,most szetfurtak a harmadikat,es csapcsonk lesz benne akkormar a tobbivel egyutt hid lesz,szarul latok,szemuveg kellene,az is mar 4-5 eve,kopaszodom,dagadt is vagyok.
De pipit tuti tulelem,ha nekem kell elorekuldeni akkoris.
Kb mnden bajom joval a covidhiszti elott megvolt.
A szputnyiknal 2. Ra masnap mintha lett volna delelott fejfajas,deannyira miinimalis hogy lehetett a szeles ido miatt is,bar akkor vegig knyhat furtunk fel annyra durva mellekhatas volt.
Remelem kielegito.
Előzmény nélkül?
Ez nem a covid-19 topic?
"Nyilvánvalóan provokáló"
Azt még a kormány is beismeri, hogy kidobtak a kukába ötmilliárdnyi, amúgy teljesen feleslegesen elköltött "eszközt"!
"egy ellensegtol szarmazo"
Arról nem én tehetek, hogy egyik szekértábor sem ír a saját szarságaikról!!
"uvoltoen rosszindulatu felrevezeto irast"
Vicces, hogy az ötmilliárd nem fáj, de a kétszázmillán kiakadsz!
Ráadásul ki cáfolta?
A kormány.:)
Nekem a második Astrától voltak brutális izületi és izomfájdalmaim vagy 10 napig, de aztán teljesen elmúlt. Az elsőtől csak belázasodtam egy éjszakára, a harmadiknak kapott Pfizertől meg nem volt semmi mellékhatás.
Nejemnek a 3 Pfizerrel nem volt semmi gondja. 84 éves édesanyám is három Pfizert kapott - az első kettőnél belázasodott egy-egy napra, a harmadiknál már semmi panasza nem volt.
Van egy 5 eve visszatero derekfajdalmam,3 eve a csipom is szokott szarakodni,a bal konyokom kattog es neha faj a teniszknyok random karban.3 eve 2-3x elojon egy kisugarzo nyaki gerinc,kihuztak ket fogamat,most szetfurtak a harmadikat,es csapcsonk lesz benne akkormar a tobbivel egyutt hid lesz,szarul latok,szemuveg kellene,az is mar 4-5 eve,kopaszodom,dagadt is vagyok.
De pipit tuti tulelem,ha nekem kell elorekuldeni akkoris.
Kb mnden bajom joval a covidhiszti elott megvolt.
A szputnyiknal 2. Ra masnap mintha lett volna delelott fejfajas,deannyira miinimalis hogy lehetett a szeles ido miatt is,bar akkor vegig knyhat furtunk fel annyra durva mellekhatas volt.
Remelem kielegito.