Ember,te tenyleg ket eve a mozeskosaron a hordozonporogsz es ezt osszekapcsolod a szporodasommal.Minden nap.kinyitod a szemed,zoli nem tudja a mozeskosar es a hordozo kozt a kulombseget,szaporodasa,megyek es tok random beszelgetesbe bele kell irnom.
Neked kizart hogy van csaladod.Amilyen beteg vagy siman belehazudod a forumba.
Kezelesre szorulsz.
Nem kérdés ez, mert tudom mi a helyzet vele. Hordozó és mózeskosár közt nem tudod mi hova tartozik??? Te még csak azt sem tudod hogy mit nem tudsz. Nem hova tartozik......
Na tisztazzuk.
Állitolag van egy most es ket regebben szuletett gyereked,vasarnap 8:1 8 kor belepsz a mndennapi forumba mint egesz evben.
Total franko csaladapa vagy szerinted,de az elso kerdes az minden nap hogy vajon a zoli szaporodasaval,mozgasaval mi a helyzet,es eldontod hogy zoli nem szaporodik mert hordozo vagy mozeskosar kozt nem tudom mi hova tartozik szerinted.
Es nap nap utan csak porog benned a zoli szaporodas kedses,ezt minden alkalommal eroltetetten beledobod.
Naggyon beteg. 😆
A letezon,ja.Mondtam hogy minden 100%
Nem figyelsz elgge.
Mas kerdes,te is szoktad nezni a zuhanyzban a bréket?
Ez is altalanos tuzolto szokas?
Vagy csak atisra jellemzo?
Ja, így jártál motoros tezsvírem. 😆
A felnőtt lakosság negyede dohányzik, és nem hiszem hogy itt a Sportmotoron nagyon eltérne az arány. Mégis mindenki velem van elfoglalva. 😍
Minden jol mukodik.100%
De azert az fura hogy meglett csalados emberkent csak az en szaporodasomon jar az agyad. 😆
Ez valami perverz tuzolto szokas vagy csak rad jellemző? 🤔
Bar az az atis csavonak is ez volt aa kattanasa.
Szoval lehet tuzoltos....
Te tudod?
Hasznaltad mindkettot?