Szerintem a tegnap az a múlt, legalábbis felénk. Kíváncsi vagy a milliárdosra? Hát neki a fó profil a gyártás, abban van a nagy zsé, a fényezés hoz neki pár millát havonta, nem sok neki de nem is tesz érte semmit, nem az ő gondja felelőssége. Egy szóval az a pár milla neki talált pénz.És mit kéne megúsznia? Minden legálisan működik.
Tegnap dagadtoztal le,nem a multban,az hany van azt tudom,szemelyesebb erdekel,fenykepek,stb.
A milliardosra is kivancsi vagyok,hogy,miert dolgozik szamla nelkul,hogy ussza meg.Tanulnek par trukkot.
Nem idegeskedek,csak furcsallom hogy feljossz,nem szoltam hozzad,de neked egy random beszelgetes kozben ez az elso megfogalmazott gondolatod.Erdekel miert kanyarodsz folyton ide.Sejtem hogy neked ez ami bekattan,a te ertekrended szerint ezzel kell cinkelni,de fogd fel,nem kotelezo nekem egy herliseket,alsoorson fesztivalozokat,pestrol balatonra utazokat győlölő antivakszer ertekrendje szerint elnem.
Érdekes mert azzal pontosan tisztában vagy hogy hány gyerekem van. Fényképet nem fogok feltenni a családról főleg nem, nem csak ide, sehova. Számla nélküli milliárdos miért érdekel, nem érdekli a riszrossz komódod. Látod, megint te emlegeted a múltat, te emlegeted hogy ledagattoztalak(én ma egy szót nem ejtettem róla) az hogy érdeklődök a családi állapotod után, azon sem kell idegeskedni, legfeljebb nem beszélsz róla, aztán tovább lehet lépni. Engem sem zavar ha kérdezel valamit, legfeljebb nem válaszolok rá.
Igen,en hoztam fel a mozeskosarat a multbol. 🤔
Ontsunk tiszta vizet a poharba.
Miota tartozom elszamolassal neked?
Aki semmi szemelyeset nem oszt meg.
Mivel nem tartozik a forumra.
Ertem altalanossag megy,de az is marginalis.
Es tenyleg beteges hogy feljossz,es az az elso hogy beleirod,a zoli nem tud sietni csak vandzorogni,es egyebkent is a zoli szaporodasa.
Csak ezek a temak vonzanak?
Fuura nekem hogy csak ezzel tamadsz.
Mint az atis gyerek.
Siman szőrbe az volt a gondolatai kozt allandoan hogy dagadt vagyok es hogy feleseg,gyerek van e.
Van olyan resze az eletnek amit nem osztok meg.
Majd ha te feldobsz valodi nevet magadrol,fenykeepeket,csaladrol munkahelyrol stb.
Erdekelne a szamla nelkuli milliardos is ahol dolgozol,kicsoda,cegnev stb.Csak ugy kvancsisagbol.
Hogy jobban megismerjelek.
Szánalmas amiket írsz, hisz a legnagyobb felemlegető pont te vagy, tulajdonképpen mást sem csinálsz, ha szorul a hurok akkor előszedsz valamit a múltból. Pont mint két napja. De akkor rendben, öntsünk tiszta vizet a pohárba. Mióta vagy házas(a kutya nem számít) hány gyereket nevelsz esetleg unoka?
https://whitelab.hu/index.php/...