Énugyan nem.
Az a baj hogy az antivacereink legalább annyi hülyeséget hordanak össze mint te.
Elég fájdalmas turmix.
Freelacc pragmatikusabb megközelítése jobb.
Sokkal de sokkal egyszerűbb az élet ha beadatja,és nem nem lesz a mellékhatással sem gond.
A saját tapasztalat megerősít hogy a vakcina miatt nem betegedtem meg,nem estem ki a munkából,és nem volt mellékhatásom sem.
Pedig irtózom a tűtől.
Értemén hogy a kötelező az nem jó meg ilyenek,de annyi bullshit elhangzik hogy a logikus énem lázad. 😂
Te vagy a ló túlsó oldalán.
Bogyo.megold mindent, olyan kommunista modon. Mindent elloptak de sehonnan nem.hiányzott semmi és minden el lett végezve 😄
Csak itt a papiron jop néz ki kevés 😂
Ha a maradó állományt beiskolázzák, kiképezik mindenféle eszköz kezelésére, képzés után előléptetik őket, a távozók bérét szétosztják közöttük - akár még jól is elsülhet a dolog....
Jelen állás szerint, ha letellik a mentesítőm akkor elmegyek antitest vizsgálatra és nyerek még négy hónapot, de szerintem ez már nem fog játszani addigra, a másik a fizetetlen. De mivel ez nyárig még sokat fog változni így nagy tervekkel nem érdemes készülni a jelenlegi helyzetből kiindulva.
Nálunk is az a terv hogy háromból egy szert lemondanak meg majd jönnek másik tűzoltóságokról emberek.jó hülyék mert ők csak darabra nézik, aztán persze 3ból két szpk is csak két ember, de pótolni végzettség alapján már nehezebb, vagy a kül szer kezelők, senkinek nincs meg a papírja a megyébe, szerintem ezekre nem is gondolnak.
De ember… olvass már vissza. Azon akadtál fenn hogy hol a többi nap. Meddő beszélgetés, rájöttél hogy butasagot reagáltál aztán azt akarod elhitetni hogy nem is 😂
Nálunk se akarnak engedni a 21-ből.
A csoportunkban kb 6-an várják a fizetetlent.
A többi csoportot nem tudom.
De az Unimog-ról szerelik le a csörlőt, hogy ne kelljen külszeres papíros sofőr rá.
De így is karcsú a létszám.
Bedől szerintem
Az antivacerek is bekussoltak vagy megpusztultak volna meg te is. 😂