Attól függ. Nelunk úgy néz ki a dolog hogy kb 35%oltott,csoportonként 10körül a maradék 19-20 oltatlanból 6-7felmond ahogy lehet van kb 4 aki átesett és maradhat 4-6hó napot, 1-2 talán oltat a többi fizetetlen. 3ból 2szpk felmond.
Te tetted szóvá hogy ez csak 90 nap, és akkor hol a többi.
Nem értem a problémádat, van hivatalos munkahelye, hiszen tűzoltó, ez csak kiegészítés napibejelentővel.
A hsz-edben ahol erről írtál.
Papírok nélkül.
Tudom szövegértés blabla,olyan vagy mint az átlag.
Fokozatosan bontod ki félszavakból.
Tehát,
Alkalmazásban állsz,4-6-8 órában rendes munkaidőben,bér és adópapírokkal,és ledolgozott meló után beviheted a fusit?
Vagy csak besétálsz,ledolgozod ami a milliárdosnak kell és beviheted a fusit?
Vagy ezek vannak fusi nélkül?
Esetleg néha-néha hogy legyen nyoma pár napot leírnak ezzel a napi díjjal?
De nehéz vagy.
Alkalmazásban vagy nála bérpapírral?
Ha igen akkor no gond.
Ha nem az munkaügy,ha vállalkozóként dolgozol neki megint adnod kell neki számlát,de ezt mondtad hogy nem.
Az a baj hogy nem dsz tájékoztatást korrekten.
Valszeg mert csak bemész a céghez ledolgozod,kapsz zsebbe pénzt,nki meg eltünik a többi közt a dolog.
De ez nem szabályos.
Tehát csalsz.
ejnye.
Te nem figyelsz, illetve nem megy szövegértés, de ezt már párszor megtárgyaltuk. Azt írtam, és most jól figyelj, hogy NEM KEll NEKI SZÁMLA. Nem azt írtam hogy ő nem ad. De ezt szerintem megint csak te nem érted.
Aki mellékállásban alkalmival dolgozik, az 90 napnál többet dolgozik.
Így tiszta?
Nem értem a problémádat, van hivatalos munkahelye, hiszen tűzoltó, ez csak kiegészítés napibejelentővel.
Ki akadt fel?
Én csak arra írtam, hogy az év többi napján nem tudnék dolgozni a 90 napon felül, hivatalosan.
Ez nem fennakadás.
Papírok nélkül.
Tudom szövegértés blabla,olyan vagy mint az átlag.
Fokozatosan bontod ki félszavakból.
Tehát,
Alkalmazásban állsz,4-6-8 órában rendes munkaidőben,bér és adópapírokkal,és ledolgozott meló után beviheted a fusit?
Vagy csak besétálsz,ledolgozod ami a milliárdosnak kell és beviheted a fusit?
Vagy ezek vannak fusi nélkül?
Esetleg néha-néha hogy legyen nyoma pár napot leírnak ezzel a napi díjjal?
De gondolom egy évben nem kilencven napot dolgozik.
Én legalábbis min. kétszer annyit.
Egy évben 90 nap.
A többi?
Máris jobb,spúroskodtam blődisen egy ezrest.
Alkalmazásban vagy nála bérpapírral?
Ha igen akkor no gond.
Ha nem az munkaügy,ha vállalkozóként dolgozol neki megint adnod kell neki számlát,de ezt mondtad hogy nem.
Az a baj hogy nem dsz tájékoztatást korrekten.
Valszeg mert csak bemész a céghez ledolgozod,kapsz zsebbe pénzt,nki meg eltünik a többi közt a dolog.
De ez nem szabályos.
Tehát csalsz.
ejnye.