Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehhh.Kezdjuk.
Itt van nekunk blődi.
Az hogy segghulye mint egy szelütott orangutan az teny.A mottoja hogy az oltasban van az antites ami kifogy es oda a vedettseg.No ccomment.
Az mar erdekesebb hogy mennyi gyulolette fordut ra a versenypicsara,ok szarul szerel,exhibicnionista,tultolja az onpromot es meg ronda is.
De ez nem igazolja azt a raporgest amit egy nyugodt rendezett mageneletu 40 es csaladapatol varnank.
Mint egy bagzo macska a plussparnaval.
Pipi nyitott konyv,teny hogy gyereket nem tud csinalni csak a kanalss gazsi anyagaval orvoscsoport altal,az asszony is ugy nez ra a kepeken mint egy utalt szarospelenkara,de legalabb teli a forum szaros kepevel meg az igenytelenul giccses hulladekbutorra telibaszott ingatlanjaival.
Mindketto erzelemtol dus csaladi elet helyett evente 350 este keso 11 ig nyomjak a forumos baromsagot fullba.
Es ok oktatnak maganeletrol.
Hat csajok,az a kemeny hogy valami nem kerek nalatok.
Ui.
A kozos meg bennetek hogy igazi labszaguan proli spurok is vagytok.A hulye atisnak legalabb volt iwatch oraja milano szijjal.
Nem 600e ret futott wag csoprtos hulladekal meg allamii penzen vett kinai dacsiaval prbaot villogoni. 😂
Nem tudtam hány éves. 48 évesen a magánélet kimerül egy kutyával? Az kemény.
48 évesen már rég nem középkorú. Ráadásul Ő pont a végén jár(gondolkodós) egy átlag ember közép kora kb. 30 körül van mostanság(szemeit körbeforgató)
igazából motivációd neked sincs(gondolkodós) Bár már neked mind1 is a semmire való életed könyvének lapjai hamarosan elfogynak.
tik-tak 😂
egyetértünk( 😃)
Mondjuk én is azt mondom,egy középkorú nőtlen gyermektelen férfi vagy sosem volt még nővel így azt sem tudja hogy mit kéne hiányolnia, vagy egyszerűen csak buzi.De hogy valami nem kerek az biztos.
Nem azt mondtam hogy eletrevalo,hanem hogy ellenallo.
Olyan mai fiatal lesz aki mindent megkap keszen,semmi motivacioja nem lesz.
Hacsak nem az hogy ne hasitasis suttyo legyen es igenytelen.
nálad biztos életrevalóbb (gondolkodós) Mind1(legyintős) Felnevelem sajátomként(kezeit széttáró)
Mondomen,de legalabb ellenallo fajzat lesz.
akkor azért furcsa, ahogy idősödik egyre barnább lesz(gondolkodós) először azt hittem csak a sok strandolás, napsütés(gondolkodós) De szeptember óta nem voltunk strandol és nem fakul(gondolkodós)
😂 ugye mondom én is
Csak azt mondták 😁 azt amit ott lemüveltél kidobták a kukába
bogyót nem úgy ismerem mint akit bármire is rá lehetne dumálni(gondolkodós) _Szerintem hangszálról simán megműtenének(gondolkodós)
Ahh,a te szanalmas anyagod kidobtak,es a kanalas gazsiet tettek az inszeminaloba. 😂
azt a szaporítóanyag előállítás.(kérdőjeles) Szerinted ki küszködött meg vele? Ingerlőnek volt az asztalon 1 ckm újság felöltözött nőkkel 😂
Mondjuk 60 ezerért még sosem kellett előtte rejszolnom(fetrengős)
Szóval hidd csak el az én érdemem(kezeit széttáró)
Radumalom es onkent megy novenyeket ultetni😆
A csapat,ne kukacoskodj,ő a kistersegi szajer,de nem csak ö kapja a ganbanget. 😆
Mint ellenzékit? Kizárt. Azokat a virustol is jobban kerüli
Siman be fog engedni. 😏
És azt tudni melyik az apa? 😜
Viszek kertiszerszamot is. 😂
bogyó téged akkor sem engedne be ha 25 oltás lenne benned.
Jobban fél a vírustól mint a szívlapátodtól (fetrengős) Ha mégy hozzá hosszítsd meg a nyelét, hogy be tudd dugni az ablakon. A személyes kontaktokat kerüli(kezeit széttáró) Azért előtte az utcán fertőtelnítsd le a lapátot, ne, hogy az legyen, hogy vírusos lapáttal ütöd agyon 😂
Lapáttal? 😅
Ne vigyorogj, hanem oltakozzál! 😆
Pipikem,neked az egy szem csemetehez is egy komplett inszeminator csapat kellett,ezt azert tedd hozza. 😂
Szoval nem a te erdemed.