Biológia? Jo hogy említed. Itt van nálunk egy gimnázium, rendszeresen bent van az ország 10 legjobbja között, de nem is ez a lényeg, hanem hogy az összes biológia tanár felmondott mert nem hajlandóak oltatni.
Szívproblémák.
Kb. ötszörösére emelkedett a diabéteszesek száma az oltott fiatalok körében.
Tudod a szívgondok s a cukorbetegség megjelenik, de mondhatjuk, hogy hosszútávú!
Ja és te is csak mazsolázol!
Bréma??
Mondanál 5 konkrét hosszú távú tömeges mellékhatást?
Ne olyat hogy talátltak 4 embert 200e-res mintában.
És ne 2 évest 5-öst?
Mer az már mondjuk közepes,a 10 jobb lenne.
Ugyanis ez volt a legnagyobb érv,hogy rövid az idő.
Franziska Giffey, Berlin szociáldemokrata kormányzó főpolgármestere (akitől nemrégiben megvonták a doktori címet, mivel kiderült, hogy disszertációját lemásolta és hamisította) az állami TV-ben véletlenül kikotyogta a szankciók mögött rejlő igazságot: „Az intézkedések jelzés értékűek, ösztönző hatásúak”, mondotta. Vagyis nem egészségügyi szükségszerűségből vannak érvényben, hanem azért, hogy kényszert gyakoroljanak. Ennek az őrületnek a gazdasági következményeiről, az örökre eltűnő üzletekről, gasztronómiáról, szállodákról, az emberek mindennapjára gyakorolt katasztrofális kihatásairól szó sem esik.
Németország.
Brémában például 100 százalékos az oltottság, de nemzeti szinten ott a legmagasabb a fertőzöttek száma – ezt a jelenséget eddig egyetlen kormányképviselőnek sem sikerült megmagyaráznia. Immár a többség számára elfogadhatatlan, hogy háromhavonta beoltassa magát. Közben pedig egyre több megalapozott hír terjed az oltások hosszú távon káros, sőt veszélyes következményeiről.
A fidesz most teljesen tökönszúrta magát. Akartak egy nagyot fingani de befostak. Ez az eddigi egyik legnagyobb logikátlan intézkedésük. Egyelőre sehol a világon nem csináltak ilyet, ebben elsők lehettünk. Mi eltöröljük a betegségen átesettek védettségi igazolását míg a horvát beenged 365napig!!! és még csak nem is kell pozitiv pcr elég ha hiteltérdemlően bizonyítja hogy volt beteg. Tehát Kawa is mehet a gyorstesztes kártyájával.
Sokan gondolják hogy ez egy transhumanista program . Ha az emberiség igy képzeli el a jövőjét akkor ez a jelenlegi rendszer a felbomlásához fog vezetni, a civilizáció egy zsákutcába kerül. Ha az ember nem tud egy magasabb tudatszintre jutni .
Ilyen humanoid embere nincs szükség a jövő civilizációjában . A humanoid embernek gyilkos ,telhetetlen , olyan vonzódása van az anyagi javak iránt ami kielégíthetetlen, képtelen korlátozni magát .Egy végtelen növekedést akar egy véges földön.
A első ember a földön és napjainkig ezzel a hüllő agyal létrehozót egy olyan technológiai fejlődés amikór kiverheti a evolúció
kezéből a sályát maga fejlesztését .Ez a jövő az emberiség jövője . A jövő embere nem lehet gyilkos ,telhetetlen ,átlátja ezt a pazarlást. Földel képes egyűt élni nem teszi tönkre . Eljut egy olyan tudatszíntré amivel kevesebbel is boldog . Én miért nem olttatom magam mert nem mondják meg hogy mi marad és megy. És igy kell ezt csinálni lopva oltani, nem vagyok oltás ellenes szerintem jó az irány. De ezt most elbukták szerintem . De sebaj a program folytatódik, lesz egy erősebb vírus évek múlva .
Ahhoz lesz egy jó oltás ami működik ,ha fel évente, évente beadatód .
F.Levi
Az amikor az oltás után pár napig lázas vagy, az nem gyengítés ? Tudom, nem lesz mindenki lázas de elég sokan szarul vannak utána pár napig, szerintem ez pont egy gyengítés és azt nem is tudjuk mi történik még közben amit nem érzünk magunkon. Nekem a legtöbb ismerősöm rosszul volt az oltások után, mindegy mit kaptak. Persze ez nem annyira rossz mintha tüdőgyulladást kapna. Csak beszéljünk már egyenesen és ne ferdítsünk mindent. Szakemberek kijelentik hogy nem egészséges 6havonta oltani, te meg rávágod hogy hülyék.
Itt most olyan emberekkel vitázol akik voltak betegek, semmi különösebb problémájuk nem volt és nem is lett. Tehat hogyan akarod megmagyarázni annak aki a saját bőrén tapasztalta hogy nulla immunitással meg se baszta a vírus, de kell az oltás, sőt 3 oltás kell ahhoz hogy ugyanennyi baja legyen ha elkapja megint. Kibaszott hibás a logikád, a legelején kijelentették, az oltás célja hogy megfertőzödjön mindenki de ne haljon bele senki. Tehát aki már megfertőződött, életben maradt, miért kell 3oltás neki ?
Na ez megint az hogy terelsz 🤷🏼♂️😂 most már vicces hogy egyetlen kérdésre sem tudsz válaszolni, konkrét egyenes eldöntendő kérdésre is egy terelős visszakérdezéssel válaszolsz.
Dehogy,szlovéneknél nem volt ott szotyi,csöngő mögött,de csöngő mögött te is lemaradtál volna.
És igen. Mindig elismerem a ballfaszságom,csak te képzeled magad istenségnek.
Én kezdem azt hinni hogy te szellemi sérült vagy, nem volt neked az iskolában felmentésed az értő olvasás vagy a fogalmazás alól?
A Laci azt mondta az oltás nem gyengít hanem erősit! Erre kérdeztem én, hogy a láz az miért nem gyengítés!
Sehol egy szóval nem mondtam amit most te állítasz hogy az oltás kiváltotta láz gyengít míg a vírus erősít. Nem írtam ilyet. Hazudsz.
Vagy csak pócs alfréd és gödényszerű megvilágosodás?