Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merev a lába, nem tud lefeküdni. F2 csak halottnak nevezte, nem ?
Vegyes,hol ez hol az.
És melyik van elöbb a sorban?
Mindig is fekudt nem?
Halott,fura lenne allva.
Atvaltottam hintalora,,levirol van szo. 😂
Na most az a hintaló már fekszik is?
Kettes létra?
Fingja sincs mi miatt,ezt csak a hangok mondjak a fejedben.
Az ok egyszerű,ket eve egyedul tolom 9-6 ig,heti 6 nap.
Neha az ocsem bejon ha el kell mennem aruert,vagy halaszthatatlan bemutatora.
Igy marad a hosszuhetvege,vagy szombat deutantol hetfo reggel 10 ig.
A balkan meg 4 napbol nem jarhato meg.
Ha ezt nem fogtad fel hulyebb vagy egy doglott hason fekvo hintalotol.
akkor a motorost se kezelje csak pénzért, meg a biciklist se, meg kb senkit sem
mert sokan dagadtak, sokan cigiznek, sokan mindenféle extrém dolgokat csinálnak (gördeszka, motorozás stb)
de aki autóbaleset miatt kerül be előtte egy gyors bírósági tárgyalás mert aki nem vétlen csak pénzért lehet kezelni mert mindenről ő tehet......
aki nem fogyaszt bizonyíthatóan kellő mennyiségű rostot annak fizetős legyen az aranyérműtét
na ilyen faszság az oltási agymenésed
amúgy teljesen igazad van, de akkor a többit is be kell vezetni, hiszen miért fizessen más azért mert hülye a kezelt.....
Itt csak Te vagy hiteles, meg anyukád amikor azt mondta hogy be kell oltasd magas. El szoktàl még kéretőzni tőle? Azért nem mehetsz a Balkánra mert anyukád úgy gondolja hogy veszélyes és szemetes?
Azzal.még a szomszéd ágyat is kifizetteném 😂
Ah nem,eleg ha te elmondod,jobb mint a yutyub.Hitelesebb vagy. 😂
Na hát az ilyen hülyéket is nyugodtan karóra lehetne húzni mint te. Azt akiben van 3oltás mégis kezelni kell meg felszopnád?
Aha, nem voltàl de hozta. Oké. Megint a jutyub videók alapján akarod megmondani hogy mi a tuti 🤷🏼‍♂️
Ilyen alapon a bagost se kéne.ellátni.meg az alkeszt se meg a saját hibás balesetest se......tudnék.ám szelektálni 😄
A mennyisege te ló.
Szardinia siman hozta azt a szintet.Tenger magasbol.
nem válaszoltál a kérdésre(gondolkodós) Ugyan nem tőled kérdeztem csak feltettem általánosságban(kezeit széttáró) Ha az oltatlant nem látják el a kovid osztályon akkor kit látnak el???
Ja,tavaly vettem egy ketegos gazfozot,a lidliben hutotaskat,kempingasztalt,iden tervezek ket horgaszfotelt ha kidobjak a lidliben accijoban,es ha megszalad egy kecsua kempingagyat kineztem a decathlonban.
Sajnos ellátják. Túl engedékenyek. Most is fekszik bent egy ürge akire már 120millát rálocsoltak és ha életben marad sem lesz belőle már ember.
Én simán azt mondanám hogy oké, oltatlan vagy addig kezelünk amíg tart a pénzed. Ha másért nem, ezért lehet a Márki Zaj-ra fogok szavazni 😂
Ezt most is megcsinálhatod, hogy meg van még a + 4 cm(fetrengős)
Az a legnagyobb probléma hogy soha sem voltál arra és fogalmad sincs hogy milyenek az utak. Montenegró simán ausztria szint, sőt még a kilátás is szebb. Azt azért nem nagyon tudja üverelni semmi hogy 1600méter magasbol nézed a lábad alatt a tengert.
A kempingezős részére gondoltam te ártány(fejét fogó)
Hat,van mar benne ules,muszerfal,valtokar,pedalok,szelvedo,motor,fekek,kell meg valami?
kiköltöznék a partra, csinálnék egy szarodát a vízbe aztán minden gondom megoldva 😂
Azt mi lenne veled a szolgád nélkül? Megenne a kosz meg a putri, a kanapén pesvedve. 😅