Kellett egy masik szam cegnek,amikor a normal volt megadva vasarnap delutan etyek elott csorgott egy elmebeteg a sisakban hogy ágy kene neki.
Hetfon reggel vettem egy 990 forintos dominot hogy rohaggyon meg a diloja.
Azt kikapcsolhato.
Nekem tudatlan, tanulatlan, laikusnak az is fura, hogy az oltással ugye ellenanyagot akarunk termeltetni a szervezettel?
De ha az ellenanyag oltás nélkül van jelen, az nem elfogadható
Érdekes.
Akkor most az a cél, hogy a paraszt védve legyen, vagy hogy a cucc bent legyen a testében?
Na, azonnal válts elöfizetést 😄
A telenor meg kitalálta hogy csak ugy emelhet dijat bármikor,szerzödéstöl független 🙂 de itt még az identitás nem érdekli öket 😄
De,megmondta az EU is.
Sot a telekom eves domino adatbekeresenel mar szerepel az is hogy neme: ferfi,nő,egyeb...........mondom mi a picsa,itt tartunk erzekenyitesenel,a kurva anyatok. 😂
Nem úgy volt hogy nincs COVID, meg enyhe influenza? Akkor eleve mit is kell kezelni?
A bagósokkal egyetértek, mert az ugyan az mint az oltatlan. Lehetősége lenne elkerülni de nem akar vele élni, akkor dögöljön meg, vagy fizesse saját zsebből.
A többi az csak mellébeszélés.
Meg ugye nyomjátok hogy így az orvosok hülyék úgy Bill Géc csippet tesz az oltásba, de amikor 30-as a szaturáció akkor azért már egyből akarjátok ezek a nem működő hülyeségeket. Pedig a doki tudja hogy beledöglesz, de mégis muszáj rádlocsolni a pénzt, csak nem tudom minek.
Nem furcsa, hogy most amikor az omikron támad, itt van a járványhullám amit az omikron idézett elő, az omikron amiről tudjuk hogy nagyon fertőző de nem veszélyes, az eddigiekhez képest elenyésző az a súlyos eset amit hozzá lehet kötni. Pont most hozzák be a ki nem mondott de kötelező 3oltást?! Ez senkinek sem böki a csőrét? Lehetne belőle egy influenza szintü enyhe betegség, nyájimmunitás stb… ilyenkor kell bedobni a 3oltást.
"kiderült, hogy amit korábban hittünk, hogy az oltás az legalább 1-1,5 éven keresztül védeni fog, az legfeljebb a fiatal egészségesek körében lehet igaz."
Nesztek idevalo 🙂
Akkor ha most ezt elismerték hogy mégse véd másfélévet, nem lehet hogy mégse valos monden eddigi megállapitás?
Aztán meg szemberakva azzal.amit a napokban olvastam hogy a sok oltás gyengiti az immunrendszert kinek lehet hinni?
én csoportokat hoztam létre és meghatárhatom mikor melyik hivások jöhetnek be. Többi hangposta.