"ti meg úgy döglötök meg ahogy akartok. Csak a kezelési költségetek árát sajnálom"
Nulla empátia, demagóg, hazug.
De legalább a leckét visszatudod mondani.
Ilyen undormány vélemények után, semmiféle erkölcsi alapod nincs másokat bírálni.
Egy pici adalék.
Van pár oltatlan barátom, ismerősöm, taknyos volt közöttük, kórházba egyik sem került.
Ellenben 3, háromszor oltott(40+) ismerős elhunyt, 4 kétszer oltott kórházba volt, abból kettő éppen megúszta.
Nem reprezentatív, csak beugrott!
megvárjuk amíg teljesen legyengítitek, elbasszátok az immunrendszereteket a folyamatos oltásoktól hiszen állandó munkára kényszerítitek a szervezetet azt eljuttok odáig, hogy tényleg 1 náthától elrúgjátok a bakancsot 😅
Majd akkor mi oltatlanok jövünk azzal, hogy UGYE MI MEGMONDTUK(kezeit széttáró) Európa 2/3 eldobja a kanalat. Magyarországon is. Úgy, hogy nekünk maradnak a fűszoknyás lányok 😂
Egy ujabb kijelentés megcáfolása. https://www.portfolio.hu/gazda...
Indult 60%-rol, most már a 90% se biztos inkább nincs is.
Szóval ennyit arrol amit eddig a tudosaink biztosra állitottak.....
Ami.érdekes is, mert merkely kardiologus, rusvai álatorvos még nagyjábol szlávik áll legközelebb a szakmához. Ugyhogy az itteni hozzáértök is teljes joggal állástfoglalhatnak 😄
Mert csak az van hogy ami eddig még nem volt arrol nem lehet egyértelmüen nyilatkozni hogy mi lesz késöbb.
PEdig ez elég világos. Már végigmentünk a fél görög ABC-n annyi mutáció volt már.
Majd gondolod hogy mindegyikre védett leszel örökre mert egyszer elkaptad?
Az alufólia sapkás mRNS vakcina egy elég specifikus részét tartalmazza a vírusnak, ami nem tud mutálódni olyan könnyen, mert ha az nagyon megváltozik akkor elveszíti a fertőző képességét, így ezekkel jobban felismeri a mutáns változatokat is.
Plusz az immunválasz folyamatosan gyengül. Jelenleg úgy tűnik fél évente akkor is oltani kéne (vagy fél évente újra el kéne kapnod) ha nem lennének mutációk.
Egyébként szerintem nem kell beoltani aki nem akarja. Én a maszkos szarakodást is lezárnám, minek az? Az oltás elég jól véd engem és szeretteimet, ti meg úgy döglötök meg ahogy akartok. Csak a kezelési költségetek árát sajnálom mert Marki Zaj megígérte hogy abból a pénből mohitot szürcsölhetek és fűszoknyás lányok fognak kezelgetni, és hát annak mégis több értelme van, mint az oltatlanokra pazarolni a drága gyógyszereket, meg oxigént 😆
Nekem a telefonon egyetlen gomb és senki sem tud hívni illetve ki tudom választani hogy kik hívhatnak, kiktől kaphatok értesítést. Ez akkor jó nagyon amikor barátnőm is hozzáfér, csak rányomok és nincs hiszti hogy “na ez megint kicsoda?!” 😂
Csak, mert kell és kész 😅
Csak tudnám melyik oltás az amit mindenáron be kell adni, hogy már variálni is kell 😂
Bár bogyonak hiába mondjál meg merkelynek aki szerint is másik fajta kell,csak azért is ugyanazt adatták be 😂
Mondjuk ebben is.viktor a hibés mert a példáját követik hisz ö is kinait kért harmadiknak
Nulla empátia, demagóg, hazug.
De legalább a leckét visszatudod mondani.
Ilyen undormány vélemények után, semmiféle erkölcsi alapod nincs másokat bírálni.
Egy pici adalék.
Van pár oltatlan barátom, ismerősöm, taknyos volt közöttük, kórházba egyik sem került.
Ellenben 3, háromszor oltott(40+) ismerős elhunyt, 4 kétszer oltott kórházba volt, abból kettő éppen megúszta.
Nem reprezentatív, csak beugrott!