(szemeit körbeforgató) zotyám engem nagyon érdekelne hogy milyen lesz a furgon ha elkészül(meghajlós) De április???
Tudod tik-tak, tik-tak.(óranézegetős) Neked már nincs április(ujjával nemet mutató) Január- február. A kutya nem nyitja rád az ajtót a boltban. Nyugodtan kiírhatod, hogy nyitás március. Addig meg csinálgassad. szerintem te is szeretnéd egyben látni nem?
Ez a nymorom,az olasz/labanc alpokban teli kiepitett passokkal,mashol meg van par felkapott a tobbi meg meg vagy felturva vagy iszonyu szemet,amit a speedzone-os tett fel videot macedoniarol lelombozott.
Gorogben meg covid diktatura van es rohadt messze.
Kivancsi leszek mikorra szülik meg a szputnyik elfogadast.
Meddig tudjak huzni a politikai nyomast EMA kamuindokkal. 😂
Az olasz ugyanazt a szabalyt tartja be.
Macedonia,albania amennyi szemet van nem erdekel.
Én is így gondolom, a negatív pcr hátha jó lesz még egy darabig bár ha ilyen faszok maradnak a sógorok akkor rohaggyon rájuk az összes strassze ami van nekik.
Hát hallod, lassan ott tartunk...mindenki megy amerre lát, magánrendelések természetgyógyászok, akkupunktúra amit lehet...... csak hát ezek akut estekben nem játszanak
Hát fene tudja, most nem fogják-e mondjuk olyan helyeken ahová épp te nem jársz de az átlag szokott. Mozi, strand, étterem, faszomtuggya.....
Meg aztán az átesettek félév után mentek ellenanyagvizsgálatra aztán kaptak még félévre kártyát ha volt elegendő...az most ugrik, de pl. egy oltott nem elegendő anyaggal (synopharm?) simán libeghet bármerre........
Majd meglátjuk, kiforrja magát. Meg aztán nyárra ugyis el szokott tűnni az ilyen faszoskodás őszig.....
Inkább init sajnáld nála - 4 cm már a zéró pont 😂
Meg van 3 napod 3 oltasra tiktakk. 😂
Tudod tik-tak, tik-tak.(óranézegetős) Neked már nincs április(ujjával nemet mutató) Január- február. A kutya nem nyitja rád az ajtót a boltban. Nyugodtan kiírhatod, hogy nyitás március. Addig meg csinálgassad. szerintem te is szeretnéd egyben látni nem?
Gorogben meg covid diktatura van es rohadt messze.
http://youtu.be/AR83HmBUXtQ
Meddig tudjak huzni a politikai nyomast EMA kamuindokkal. 😂
Az olasz ugyanazt a szabalyt tartja be.
Macedonia,albania amennyi szemet van nem erdekel.
Most sem fog senkit erdekelni.
Az eeszt unios resze fog kelleni.Az is kulfoldon.
Meg aztán az átesettek félév után mentek ellenanyagvizsgálatra aztán kaptak még félévre kártyát ha volt elegendő...az most ugrik, de pl. egy oltott nem elegendő anyaggal (synopharm?) simán libeghet bármerre........
Majd meglátjuk, kiforrja magát. Meg aztán nyárra ugyis el szokott tűnni az ilyen faszoskodás őszig.....