Holnap,ha nem leszek koronás bemegyek a Triumph kereskedésbe.Rá akarom tenni a kezem az új kedvencemre,hogy na ő kell nekem.Kiperkálom és várom a hívást mikor lessz forgalomba helyezve.Mikor hozhatom haza. 😊
Én nem hallottam innen onnan,hanem első kézből,mivel kollégák a gyárban.Sajnos oltott is volt beteg,azok jöttek vissza legharabb.De,hogy valakinek pluszban baja lett az oltástól,fejfájáson kívül,olyanról első kézből nem tudok.
Kúrva érdekes, hogy ti ismeretek egy rakás hótszarulvótmajnembelehalt oltatlant, én meg több tucat boltba, nagykerben járok, van egy rakat haverom oszt egyet sem hallottam.
Legkevesebb három hétig volt távol kolléga,de volt aki négy hónapig nem jött.Aki meg visszajött alig bírt dolgozni.Ki volt mint a kutya.De lehet,hogy te vas ember vagy.Nekem nem hiányzik a kínlódás.
Ez hülyeség, én egyik sem vagyok. És mi ez a duma hogy ez az egy szalmaszál van. Tudod ha az lenne a helyzet hogy 100ból legyen mondjuk minimum 90ember aki belehal, akkor hidd el hogy én is az oltást választanám, de nem ez a helyzet. Az emberek nagyrésze pár napig beteg mint ahogy jópárszor az életük során aztán ennyi.
Három féle gondolkodású ember nem oltatja be magát.Az egyiknek valamilyen betegsége miatt magas a kockázat.A második szerint nincs is vírus.A harmadik valszeg hisz a természetes szelektálódásban.Majd lessz valahogy.Ha jó lenne egy homeopátiás gyógymód rá én is inkább azt választottam volna szurka helyett.De most csak ez az egy szalmaszál, amiben kapaszkodni lehet.Senki sem hülye,mindenki dönthet a saját egészsége miatt.
Igazából rájöttem én vagyok a hülye. Eddig is hanyagoltam ezt a topikot, de elkövettem azt a hibát hogy beleolvastam és ezt a töménytelen tudománytalan, önigazoló baromságot nem bírtam szó nélkül.
Ajánlott film: http://youtu.be/-_pWbazIBOg
kb. így érzi magát minden értelmes ember a covid tagadók kapcsán, és ha valaki nem érti a filmet, akkor van egy rossz hírem: Ő a hülye.
Zoli abban a gimiben biztos vírus kutatással folalkoznak, nem bogarakkal,állatokkal meg fákkal.A hülye orvos dékánok beoltatták magukat.Nem abba a gimiben jártak,azért ennyire hülyék. 😁
Zoli te szerintem egy fizetett ember vagy ,olyan akik minden fórumon vannak. A embereket kell befolyásolnod egy olyan irányba amit kaptál . Jól csinálód sosem tágítasz , bírom a próbálkozásaiddá amivel embereket akarsz nevetségesé tenni!
Az sm virologus és mikrobiologia professzori köre itt csoportosul, te meg mást olvasgatsz? 😆
Ajánlott film: http://youtu.be/-_pWbazIBOg
kb. így érzi magát minden értelmes ember a covid tagadók kapcsán, és ha valaki nem érti a filmet, akkor van egy rossz hírem: Ő a hülye.
Tudod ekkora egóval, magabiztos ostobasággal lehetnél politikus is!
3-an?5-en?
Bár tény hogy fasza beköpés hogy az összes. 😂
Te miért dolgozol még mindig?