Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😂
ne sajnáld a kutyát. (legyintős) Nem gondolnám, hogy zotyának valaha is volt már merevedése, különben érdekelnék Őt a nők is 😁
aha (meghajlós)
Pipikem,ha megyek bogyohoz meglatogatnalak. 😂
zotyám te azon szerencsétlenek egyike vagy aki még át sem esett a víruson(fetrengős)
Neked mén ám a tik-tak (puszit küldő) téged az ország vakcinakészlete sem véd meg. Halál ellen nincs orvosság(kezeit széttáró)
Hol erik?
Erre én is.gondoltam 😁 a janssenesek meg szivnak mert körhátrányban lesznek 😆
nem a 3-ikra adnak kártyát?
Miért nem elég a 3-ikat felvenni akkor egyből???
Hmmmmm amikor tavasszal páran irtuk hogy ennek azért itt nem lesz vége és.jön a folyamatos oltás le lettünk hülyézve. Igaz, most is csak ettöl még igy lett.
én voltam vért adni(meghajlós) Kaptam balatonszeletet a tejcsokis mázasat.
Oltásért adnak valamit? (kérdőjeles)
mit kellene ezen megmagyarázni? Magyarázkodás nélkül sincs neki igaza 😆
nekem az influenza rosszabb szokott lenni mint ez a kovid(kezeit széttáró) Attól van,hogy 2 napig is beteg vagyok ettől csak 1 nap volt 37,5-ös hőemelkedésem. (szemeit körbeforgató)
Okos akarsz lenni, nagyot akarsz mondani de valahogy sosem sikerül. Februárban nem érik a meggy? Hogyne érne, csak nem nálunk.És én nem tettem utalást arra hogy hol érik. Szóval ez most ismét öngól.
Nem.
Mondom hogy hulyevagy,februarban nem erik.
Érik a meggy......
Na kérem nincsenek érvek, megy a sértegetés. 👌
1
a fagyitól majd jól megfázik a torkod a 4-5 oltás miatt már halálos kór lesz neked az is (kezeit széttáró)
a dobozos fityót még most kellene a nevemre írasd, ne akkor kelljen vele szarakodnom amikor már dobják rád a földet(gondolkodós)
Most meg azért van kutyája hogy legyen párkapcsolata. Szegény kutya.
Kollégámnak mutatott, innen tudta meg hogy átesett rajta,anyámnak is kimutatta a szputnyikot oltás után.
A kutya játszott vele gyerekkorában(meghajlós) Csak előtte csontot kellett zotya nyakába kötni(kezeit széttáró)
Összeesküvés elmélet
elmondanám múltkor mi is vettünk ilyen terhességi teszteket amit blődi linkelt. elküldtem az asszonyt a gyógyszertárba vett 3-at szűk 12 ezer forint volt(fülét bedugó) Persze nem mutatott semmit. Az asszony meg elment a kórházba ahol a gyorsteszt ott sem mutatott semmit, majd az a másik féle aminek másnapra lett eredménye az meg mutatta(kezeit széttáró)
Nem, nem tárgyaltuk meg. Ugyanis még arra sem tudtál válaszolni hogy mennyire hülye egy szélütött orángután. Ha már felhozod hasonlatként akkor illene tudni és azt definiálni. Ha nem tudod, akkor te vagy a hülye valójában mert olyat hozol hasonlatként amiről fogalmad sincs.
mert kapsz oltáskártyát(meghajlós)