Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rég linkeltem 1 cikket erről.(kezeit széttáró)
mi a faxom az a konteó??? már annyian használjátok ezt az irományaitokban eddig ez nem volt. Írjátok már magyarul, hogy én is értsem(fejét fogó)
A tények? Hát benneteket oltásrajongókat ez még valóban nem zavart meg 😂
Mar megtargyaltuk hogy te egy szélütött orangutannalbis hulyebb vagy.
Ennyi kognitiv kepesseg nem szorult beled.
De ha nem vesz senki jegyet, akkor éhen hal. Mondtam, én tudatosan etetem a trollkodókat, ők segíségre szorulnak, így pótolják azt ami az életükből hiányzik. Én igyekszem nekik is segíteni. Szóval pöröghet a körhinta.
a kártya korlátlan, nem fog kopogtatni a tek hogy kivegyék a zsebedből
az érvényesség más dolog

gyerekem is zabos, neki kellett az oltás a rendezvények miatt, meg a suliban is
most is oltási kártya ffp maszk aztán vizsgázhatott
most meg szúrathatja magát mégegyszer.....meg még ötször..... vagy nincs semmi
Ez nem igaz, rohadtul segítőkész jó arc a "srác" ami itt megy cicaharc azt rohadtul élvezi. 😆
Írtam már, ő kezeli a körhintát, és szedi a jegyeket... nem kell beülni! 😇
Ezt te mondod?
Csak azert nyomod magadra a tuzolto plecsnit hogy villogj "majd ha a roncsbol kiszedlek" szoveggel.
Alszent narcisztikus pöcs vagy.
Próbáltam, de nem bírtam az elmúlt 2 napot végigolvasni inkább rendeltem 3 karton alufóliát. 🤔
A bútoros ezt nem érti, zéró empátia szorult belé.
Fogok mert nem bírom ki, hogy ne segítsek önzetlen. Csak felbassza az agyam, hogy mindig átbasznak... ááá...
Amit a nejemért tettek a győri korházban örökké hálásak lehetünk.
Miért dolgozok még mindig? Hogy hogy miért? Csak.
De minek? Mi az indok, hogy csak így maradhatok életben? Az már megdőlt.
Kb minden érv,tény elhangzott.
Meg sem hallod.A felfogása és értelmezése sem megy,csak a tagadása.Felesleges.
Ne menj vert adni se.
Az a sokkal többen?
Szélütött orángután.
OK, akkor csak az első kettőt vedd fel!
Szerintem sokan lesznek ezzel így. Az elején nem ezt ígérték, azt mondták két oltás és viszlát vírus.
Helyes, csak meg ne gondold magad áprilisig! 😍
Becsapva érzem magam miután kettő oltást kaptam és ugye annó szajkózták, lesz kártya korlátlan vissza nem vonják. Nesze neked igazolás. Nem is lesz vita itthon, én befejeztem az oltást nem kell 10en 20on fiszemfaszom.
Áprilisban a trancikra meg a mocskos ferkóra fogok savazni!!! 😂
Bezzek önkéntesen mehetek vért adni oda meg egy oltás sem kell!
Az önzetlen jóbüdöskúrvaannyukatnekik! 😇
Én mét hetet voltam táppénzen, de dolgoztam abban a két hétben is, ehhez nem kell vasembernek lenni. Voltam én is olyan beteg hogy egy hétig folyamatosan 39 feletti lázam volt és fel sem bírtam kelni, csak azt nem covidnak hívták.
4oldalnyi terelés után azon az egy érven kívül hogy kapok kártyát, nem tudtatok mondani semmit hogy miért kell 3x beoltassa magát az aki átesett a víruson igazoltan. 🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️
Ilyen egy jó vita, érvek sehol, terelés mindenhol.
CDC irt ilyesmirol, de a fertozes kapcsan. Hogy oltas utan no-e a diabetes rizikofaktora, arrol meg nem talaltam cikket, de oszinten szolva nem is astam sokat, mert mar kurvara uncsi a tema.
😆