Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az amikor az oltás után pár napig lázas vagy, az nem gyengítés ?
Ezt mondtad.Majd azt hogy átesni fasza.
Nem te a szlovéneknél maradtál le Szotyi mögött és estél pofára 🤷🏼‍♂️ Ez a különbség, én bevallottam hogy balfasz voltam te meg terelsz, hazudsz, mellébeszélsz 🤷🏼‍♂️
Nem, nincs.
Az a terelés Zoli hogy én nem mondtam hogy melyik a jobb vagy rosszabb.
Ja,és soha nem hittem el hogy jó vagyok,átlagos igen,lassú,nagyon.Fagyizni járok,naná.
De nem is kötöttem ki az árokban nagygázzal mint te. 😂
Tehát kikéred magadnak a terelést,majd terelsz és hazudozol.
Értemén.
Válaszolj nekem.Miért jó ha lázas vagy áteséskor és miért rossz ugyanaz vakcinázástól?
Ez pont olyan mint a motorozásod, okoskodsz hogy így meg úgy, elhiszed hogy milyen ügyes vagy, aztán egy balfasz vagy na, ezt szebben nem lehet mondani 🤷🏼‍♂️
Tetszik? Pont ennyire maradtál a kérdésemnél mint én most.
Sokan gondolják hogy ez egy transhumanista program . Ha az emberiség igy képzeli el a jövőjét akkor ez a jelenlegi rendszer a felbomlásához fog vezetni, a civilizáció egy zsákutcába kerül. Ha az ember nem tud egy magasabb tudatszintre jutni .
Ilyen humanoid embere nincs szükség a jövő civilizációjában . A humanoid embernek gyilkos ,telhetetlen , olyan vonzódása van az anyagi javak iránt ami kielégíthetetlen, képtelen korlátozni magát .Egy végtelen növekedést akar egy véges földön.
A első ember a földön és napjainkig ezzel a hüllő agyal létrehozót egy olyan technológiai fejlődés amikór kiverheti a evolúció
kezéből a sályát maga fejlesztését .Ez a jövő az emberiség jövője . A jövő embere nem lehet gyilkos ,telhetetlen ,átlátja ezt a pazarlást. Földel képes egyűt élni nem teszi tönkre . Eljut egy olyan tudatszíntré amivel kevesebbel is boldog . Én miért nem olttatom magam mert nem mondják meg hogy mi marad és megy. És igy kell ezt csinálni lopva oltani, nem vagyok oltás ellenes szerintem jó az irány. De ezt most elbukták szerintem . De sebaj a program folytatódik, lesz egy erősebb vírus évek múlva .
Ahhoz lesz egy jó oltás ami működik ,ha fel évente, évente beadatód .
Te Zoli én értem hogy miért nem akar veled a kutya sem játszani.
Teljesen terelsz, sőt hazudsz. Nem is csoda hogy nincs egy nő aki szóba álljon veled, vagy lehet jobban örülnél egy férfinak de hát ezt a mellébeszélős terelős hazug mentalitást senki sem szereti.
Olvas vissza és értelmezd megint hogy mi volt a kérdés és hova terelted a témát hazugsággal.
Ő kérte az orángutánt.
Nagyon csökkentett szellemi képességeket mutatsz fel.
elmondtad hogy a vakcinázástól valakinek láza van az maga az armageddon és gyengíti az immunrendszert.
Bezzeg ha átesel lázzal az smafu és egész életre védett leszel.Igaz ujra és ujra elkapod,lázas leszel stb.De egész életre.
Mondtam már egyszerűen,a vakcina ugyanazt teszi csak nagyságrendel kevesebb kockázattal.
végre nem kettes létra 👍️
Kevesebbért vagy tűzoltó,és rühelled a vezetőséget,a parancsokat meg mindent.
És még mindig spuroskodtál a teszten.
Tényleg rosszabb vagy egy szélütött orángutánnál.
Nevetségessé teszed ilyenkor magad, konkrét kérdésre csak terelsz és mellébeszélsz… anyukádat kérdezd meg hogy mit kell válaszolni mert úgy fest, te elvesztetted az érveket 🤷🏼‍♂️
Ha a vakcinától vagyok lázas 1napig és 2napig hőemelkedésem van akkor az nem is tudom mi… hogy lehetek még életben nem is értem.
Bezzeg aki a vírustól az teljesen okés. Ezt nevezik kettősmércének.
1,3 millióért sincs rá "szükséged"? Kezdelek irigyelni.....
Ennyi pénzért nem lehet megvenni.
Nem azért mondok le róla. Miben is van igazam ha lemondok róla? Nem értem a feltételezést. Én párszor már elmondtam, engem nem zavar ha valaki oltat, annakidején anyám is megkérdezte a véleményem, neki sem tanácsoltam semmit. Egyszerűen nincs rá szükségem, amire pedig nincs szükségem azt nem kérem ha ezt a lehetőségek engedik.
Ha a vírustól vagyok lázas 1napig és 2napig hőemelkedésem van akkor az nem is tudom mi… hogy lehetek még életben nem is értem.
Bezzeg aki az oltástól az teljesen okés. Ezt nevezik kettősmércének.
Ja, a te szakembereid megmondták hogy mind ugyanolyan hatásos és biztonságos.
Erre nem tudnak válaszolni, csak mellébeszélni.
Megint mondom, bár felesleges mert a zsíros agyad csak azt képes befogadni amit anyukád mond. Én elég régóta azt mondom hogy ha szorul a hurok, beoltatom magam! nézd meg a horvát konzuli oldalt.
A te tapasztalatod szent és sérthetetlen az enyém meg szart sem ér 🤷🏼‍♂️ Értem én… lassan beállhatsz Bogyó mögé a libsi sorba.
Lázas voltál nem?
Itt aki terel az te vagy. Konkrétan kijelentettem hogy engem próbálj meggyőzni, olyan embert aki nevetve kibírta és nem olyat aki azt hiszi hogy majd ki fogja bírni!
Halljuk! Én kérdeztem előbb, válaszolj ha olyan nagyon okos vagy. Én aki nevetve kibírtam ezt a halálos vírust, miért kell beadassak 3oltást?! Egyelőre 3 aztán lesz az több is. Miért jó ez nekem ?!