Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faszt mond,suttyomban beoltatja magát 1,3-ért.
Sokallott +9500-at egy hivatalos tesztért.
Inkább vett egy ezerőtszázas terhességi tesztet.
Szerinted? 😂
A baj hogy csökkent értelmi képességű vagy,nem lehet annyira lebutítani a vakcina kérdést hogy felfogd.
Inkább mesélj mik a tervek túra szempontból idénre.
Ja, hogy mitől lesz neked jobb a 3 oltás? Lesz papírod róla, mehetsz Orfűnél messzebb is motorozni a nyáron.
Ha ez nem elég ok, akkor semmi....

Tűzoltónk is kemény csávó, inkább lemond félévi fizetéséről, csak hogy neki legyen igaza....
A minap linkelt cikkben a 75% oltatlan,a 25%-ból kettő volt 3x oltotta maradék 6 hónanál régebbi sinopharmos.Egyik se jutott lélegeztetőgépig.
Ez nekem elég szar arány a különösebb probléma nélkül-ből.
A saját tapasztalat és csak a fórum jeles oltatlanjai beszámolóiban az van hogy a család oltott 2 év zéro megbetegedés a 4 oltatlan kolléga családja full fertőzés mindenkinél volt tag aki miatt aggódni kellett.
Világos tapasztalat?
Nem válaszoltál, csak terelsz.
Én találok valódi szakembereket, de ők nem mondanak ilyet.
Vagy ha mondanak, akkor valamit félre értettél, vagy nem értettél meg, ami lássuk be elég jellemző itt a tagságra.
Elmondtam mitől jobb, de azt sem sikerült megérteni.
A kórház teli van olyan emberekkel akik azt gondolták mint te, de kibírták nevetés nélkül, ha életben is maradnak.
az hogy gyengít vagy mit csinál a szervezettel az oltás ezt nem most fogjuk megtudni hanem 5 év múlva vagy akár 10 év múlva
sok csodaszerként beharangozott gyógyszer járt úgy hogy több év után lett visszavonva

az hogy billgéc hova fektetett be az más kérdés, egy bizonyos szint felett egész más információk áramolnak mint mifelénk
ők meglátják azokat a lehetőségeket amit mi nem, ráadásul a lehetőségeket úgy tudják változtatni hogy jó legyen nekik
mi azt hisszük az ingatlan a jó befektetés, meg a hozzá hasonló dolgok
a mi eszünk ennyit ad ki, pedig ebből senki sem lesz milliárdos....
Ne próbáld kiforgatni. Arra válaszolj amit kérdeztem. Nem mellé beszélni kell.
Arra válaszolj amit kérdeztem!
Hogy melyik szakember?! Nagyjából 1perc keresés után találsz több tucat nyilatkozatot, kijelentést neves emberektől, olyanoktól is akiket eddig felszoptak az oltáshívők.
Na tehát, próbáld nekem megmagyarázni higy miért oltassam magam minimum 3x egy olyan betegség ellen amit köszönöm szépen nevetve kibírtam. Ne azzal gyere hogy volt aki belehalt. Nekem próbálj érvel i mitől lesz jobb nekem a 3oltás.
Levikém,ha fertőzés után lázas vagy az meg erősít és a végén america kapitány leszel?
Ne vetíts.
Már megegyeztünk hogy a szélütütt orángutánt alulmúlod,szoval szerintem jobban emlékszem.
Te magad írod,hogy pár nap oltási reakció jobb mint egy tüdőgyulladás.
Ez a lényeg.

6 havonta egészségtelen oltani? Ezt pontosan melyik szakembertől hallottad? Mert szerinte mi lesz ha 6 havonta oltanak?
Még az is lehet, de ez nem változtat semmin hogy tudjuk.
Teszem azt a mocskos sárgák direkt kifejlesztettek egy vírust amit szétszórtak a világban, hogy el tudják adni az oltóanyagukat, de te inkább beledöglesz csak hogy nehogy nyerjenek vele a gyógyszer cégek. Ja ez tök logikus döntés.

Mondjuk ott sántít ez a konteó, hogy kínaiak szorták szét, de amerikai cég nyerészkedik rajta, miközben kínában a fegyelmezett oltási és karantén szabályok miatt lényegében megszűnt a COVID probléma, a sokkal silányabb oltóanyagukkal is, de ezt hagyjuk mert ennél egyszerűbb következtetés is túl komplikált a társaságnak.

Nézzünk egy egyszerűbb példát.
Oltás 30$ körül van.
A COVID kórházi kezelése, főleg a drága gyógyszerek miatt 10ezer$ és 400ezer$ között alakul.
Nekik direkt jó ha nem oltatod magad, sokkal nagyobbat kaszálnak a kezelésen mint az oltáson.
Az csak a saját érdeked és esetleg a társadalomé, hogy életben maradj és munkaképes is legyél.

És ne aggódj, el fogod kapni. Ha nem az aktuális változatot, majd a következőt. Ha ezt könnyen átvészelted, attól még a következőbe ugyan úgy megpusztulhatsz.

És nem győzöm magam ismételni. Én nem támogatom a kötelező oltást.
Persze tudom hogy meg tudjátok magyarázni hogy nem így van, de hogy önmagamat ismételjem végeredményben ez a hit/tudás semmit nem változtat. Az egyedi példák ellenére az oltatlanokból több hal meg vagyis végre dolgozik a természetes szelekció, és a hülyék hullanak.
Ez csak pozitívan fog hatni a világra hosszútávon. Nem szabad ezt akadályozni a kötelező oltással.
Az amikor az oltás után pár napig lázas vagy, az nem gyengítés ? Tudom, nem lesz mindenki lázas de elég sokan szarul vannak utána pár napig, szerintem ez pont egy gyengítés és azt nem is tudjuk mi történik még közben amit nem érzünk magunkon. Nekem a legtöbb ismerősöm rosszul volt az oltások után, mindegy mit kaptak. Persze ez nem annyira rossz mintha tüdőgyulladást kapna. Csak beszéljünk már egyenesen és ne ferdítsünk mindent. Szakemberek kijelentik hogy nem egészséges 6havonta oltani, te meg rávágod hogy hülyék.
Itt most olyan emberekkel vitázol akik voltak betegek, semmi különösebb problémájuk nem volt és nem is lett. Tehat hogyan akarod megmagyarázni annak aki a saját bőrén tapasztalta hogy nulla immunitással meg se baszta a vírus, de kell az oltás, sőt 3 oltás kell ahhoz hogy ugyanennyi baja legyen ha elkapja megint. Kibaszott hibás a logikád, a legelején kijelentették, az oltás célja hogy megfertőzödjön mindenki de ne haljon bele senki. Tehát aki már megfertőződött, életben maradt, miért kell 3oltás neki ?
Rosszak az emlékeid marcipán.
És igen. ismét bebizonyosodott hogy még a gyerekek szintjére egyszerűsített logikát sem sikerül megérteni, de azért érezzétek magatokat okosabbnak egészen nyugodtan 😂
Én nagyon empatikus vagyok.
Az oltás mindenkinek járjon ingyen.
Aki nem akar élni a lehetőséggel, az meg maga vállalta a sorsát, én abba már nem tudok beleszólni, és mivel magad választottad, sajnálatomat sem pazarolnám rád, hisz te akartad ezt. Vagy akkor mégis van covid? Mégis félsz a haláltól? Mégis kell az orvosok kezelése és gyógyszerei?
Tudod a butasággal az a baj, hogy gyorsan önellentmondásba tud kerülni a logikával és tényekkel szemben.

Empátia, demagóg, hazug? Semmi erkölcsi alapod nincs erre annak, aki leszarja mi lesz a társadalommal, ezért nem oltatja magát és terjeszti a demagóg, hazug áltudományos, konteós faszságait, meg gyalázkodik olyan embereken akik erőn felül dolgoznak hogy megmentsék a sok kretének életét a gyalázkodásaitok után is.

Szóval fogd vissza magad, és légy férfi, ne játszd itt nekem a mű sértődöttet saját ostobaságod miatt, mert még puncinak nézlek.
Na látod ez a másik nagy tévedésetek. Az oltás nem gyengíti az immunrendszert, hanem erősíti, csak a valódi fertőzéshez képest durván kevesebb mellékhatással. Persze azért ahogy látom itt már szépen kifejlesztettetek egy párhuzamos univerzumot amiben ti jobban tudjátok hogy működik valójában, és a tények sem igazán zavarnak senkit ebben.
Mondjuk Zolit sem értem mit küzd ennyit veletek, de feltehetőleg élvezi 😆 de azért durva hogy ti mennyit foglalkoztok ezzel a témával.
Namostakkor ennyire szarul fizet számla és bérpapír nélkül a milliárdos hogy a legótvarabb alis tesztet kell megvenni csoportban hogy spórolj 9500-at,vagy van lé csak alapjáraraton vagy ennyire spúr,hogy egy covidgyanuval tökörészel emlékeim szerint minimum 1 hetet míg megérkezik a fos gyorsteszt?
Az a pipi.
Es a csipphiany is a vakcinaba integralt csipp miatt van.ez egy emberkiserlet hogy iranyitsak,es megtizedeljek az emberiseget.
Ebreszto le a coviddiktaturaval.
Elég beteg aki azt hiszi hogy covid miatt kell oltani. Nem látjátok ? Oltás oltás oltás? Szerintetek ez normális?
Covid az oltás miatt készült. Nem fordítva .
Könyörögni biztosan nem fogok.
Komolyan inkább megdöglök, minthogy ilyenekkel éljek együtt! 🤑 😂
A legszebb, hogy leírja, hogy "félévente mer gyönnek a mutáncsok"
Ennek is kár vót koptatni az iskolapadot. 😅
Most irtad le mennyire szarrago vagy.
Remelem a budipapirt is nagy tetelben csoportosan veszed mert ugy olcsobb..........te milliardos. 😂
Kérilaci már csak ilyen, egy kretén. Mindamellett még most is azt hajtogatja hogy az életünkért fogunk könyörögni mert nem vagyunk beoltva. Kollégám most kapta el másodszor, náthás, azt mondta neki fel sem tűnt volna ha a fia nem mondja szintén náthával hogy pozitív. Szóval szerintük egy nátha miatt kéne oltatni?
Te nyilván oda sétálsz a budihoz és lehúzol tajta 7ezret.Egyszer nem vernyákoltam miatta, te lovagolsz a témán. Annyi történt hogy vettünk a csoportal nagy tételben antigén tesztet, így házilag 1500ért megcsináltam azt amiért fizettem volna 11ezret.Ha szerinted ez probléma akkor a baj nem nálam van. A másik, most mondtam le 1,3 millióról az oltás miatt. Szóval ez 7ezres szarrágós sztorid nagyon nem állja mrg a helyét.