Én nem mondom, hogy ki akarnak nyírni, mert nem tudom, de bármennyire is röhögnek, meg alusipkáznak egyesek, nehéz azon a tényen átlépni, hogy bilgeci évtizedek óta a túlnépesedésről, a népességcsökkentésről tart előadásokat világszerte!
Az is tény, hogy jelentős pénzt fektetett az akkor még veszteséges biontechbe, az is tény, hogy a who mára már gyakorlatilag az ő cége lett.
Nyilván szarrá keresik magukat páran ezen a "járványon", de ez valószínűleg csak mellékszál.
Ez olyan mint a 9/11.
A tömeg most is azt vallja, hogy eltérített gépek, nem volt robbantás........stb.
Egyszerűen azért mert nem akarja befogadni az agya, hogy ekkora aljasságot valakik elkövethetnek, mert akkor oda a biztonságos világképe!
Az iskolákra visszatérve, ez is egy beidegződés, hogy aki diplomás az milyen okos!
Az élet már milliószor igazolta, hogy ez nagyon nincs így!
Az intelligencia nem tanulható, vagy van, vagy nincs!
Most bekerült a családba egy picsa, kulturális szinten eléggé ismert, több nyelven beszél, művelt, ezüst kanállal a seggében született.
Empátia nulla, manipulatív, arrogáns, egy igazi bunkó.
Viszont roppant választékosan tud kommunikálni.
Van egy orvos haverom, kitűnő fogorvos, de ezen kívül semmihez sem ért!
Egy csavart nem tud betekerni, ha iszik egy állat, a felesége bogyókon él, szintén diplomás, a fiuk egy igazi kretén.
Természetesen ismerek normális, diplomásokat is.
Csak szemléltetni akartam, hogy az a tény senkit sem tesz naggyá, hogy elvégzett egy valamilyen iskolát.
A legtöbb szakhoz segg kell és kitartás, nem intelligencia.
Nem amiatt kérdeztem. Lehet, hogy orvos. De ha mégsem arra lettem volna kíváncsi, hogy ha tegyük fel elvégezte volna az orvosi egyetemet, jelenleg biokémikus munkakörben dolgozna egy gyógyszerészeti cégnél akkor is ez lenne e a véleménye ami most? Ergo mondjuk értene hozzá.
Azt azért ne felejtsük el , hogy mennyi embert kell újra oltani ? Sok millió embert érint lehetetlen lesz megoldani ! Mire befejezik már lesz új mutáns és minden kezdődik elölről. Óriási baklövést követnek el a kényszer, kötelezőt nem szokták jó néven venni az emberek . A választás előtt ez okozhatja a fitnesz bukását is!!!
Kegyetlenül tökön szúrták magukat. Ekkora barom egy intézkedést… simán visszük most az első helyet az osztrákoktól elvettük.
Mind eközben még nem változott a horvátokhoz a beutazás, ők 365 napig fogadják a pozitiv gyorstesztet is ha az hitelt érdemlő. Annyi hogy kell egy negatív pcr a beutazás előtt.
Akkor Levi is a horvátokhoz kell menjen motorozni 🤷🏼♂️
Röhej, aki élesbe találkozott a virussal nem védett, csak.a műanyag tüskefehérje a nyerő de az is csak 3 oltással 😃 ez azért már tényleg röhej.
Szerintem nyárra elég kevés lesz az érvényes papir 😂
a gondolkodás képessége nem függ az iskolától
én nem gondolom se azt hogy a billgéc ki akar nyírni minket, azt sem hogy a gyógyszeripar
sőt mégvazt sem gondolom hogy az eltitkolt hatalmi kör ki akar nyírni minket
én azt látom a gyógyszeripar és vele oárhuzamosan az orvoslás minél több profitra törekszik
ami érthető is
szóval a beteg maradjon beteg, de tünetmentes legyen és érezze jól magát és szedje mindig a gyógyszert
ha abbahagyja érezze magát szarul hogy fusson újabb adagért
Az orvostársadalom jelentős része bebújt egy nagy rakás trágya alá!
Undorító és emberhez méltatlan amit csinálnak!Válogatnak a betegek között, kereken kijelentik, hogy oltatlant nem látnak el, online "rendelnek", stb.
A sógornőmnek azt mondta a "gyerekorvos", hogy vegye fel a gyerek köhögését, meg fotózzon bele a torkába s küldje el neki a felvételeket!
De gondolom, sokaknak ez is teljesen normális?!
Egy barátom feleségével üvöltött a körzeti köcsög, hogy mi az, hogy odament hozzá ilyen tünetekkel, megjegyzem be van oltva!?
Mit csinálna ez a sok gyökér ha tényleg lenne egy komoly betegséggel járó járvány?
És én ezeknek a szavára adjak??
"csak neked lehet igazad" Mondod ezt te. Te már kb az első hónapban hiteledet vesztetted mikor megkérdőjelezhetetlenűl állítottad hogy mindegyik ugyanolyan biztonságos és hatékony. De ha ezt anyuci súgta akkor a szakmaiságban vannak hiányosságok.
Azért rusvai, cecil, szlávik, fauccsi, stb.
Elég sok baromságot tettek már le az asztalra.
De mivel van egy rakat diplomájuk, én nem vonatom kétségbe a dolgaikat!
Egyébként igen, ez valóban egy globális szivatás, de hagyd, téged nem érint😁
Hát igen. Sokkal egyszerűbb lehülyézni azokat, akik értik hogy működik, és értelmetlennek nyilvánítani azt amit nem értesz, mint megpróbálni megérteni.
Nyilván a dilettáns tömeg, a hőbörgők sokkal jobban tudják, mint az akinek ez a szakmája, ezt tanulta, és ebben dolgozik. Még szerencse hogy ez teljesen logikus, és ezért kétség sem fér hozzá hogy csak neked lehet igazad. Ez egy világméretű összeesküvés, de szerencsére te átlátsz rajtuk 😂
Az a röhej, hogy te olyanok véleménye alapján alakítottál ki egy képet erről a bohózatról, akik szó szerint értve, minden héten mást mondanak, ráadásul azok jelentős része is egetrengető baromság!
Mint pl. az, hogy a természetes immunitás nem ér semmit🤣😂
Az is tény, hogy jelentős pénzt fektetett az akkor még veszteséges biontechbe, az is tény, hogy a who mára már gyakorlatilag az ő cége lett.
Nyilván szarrá keresik magukat páran ezen a "járványon", de ez valószínűleg csak mellékszál.
Ez olyan mint a 9/11.
A tömeg most is azt vallja, hogy eltérített gépek, nem volt robbantás........stb.
Egyszerűen azért mert nem akarja befogadni az agya, hogy ekkora aljasságot valakik elkövethetnek, mert akkor oda a biztonságos világképe!
Az iskolákra visszatérve, ez is egy beidegződés, hogy aki diplomás az milyen okos!
Az élet már milliószor igazolta, hogy ez nagyon nincs így!
Az intelligencia nem tanulható, vagy van, vagy nincs!
Most bekerült a családba egy picsa, kulturális szinten eléggé ismert, több nyelven beszél, művelt, ezüst kanállal a seggében született.
Empátia nulla, manipulatív, arrogáns, egy igazi bunkó.
Viszont roppant választékosan tud kommunikálni.
Van egy orvos haverom, kitűnő fogorvos, de ezen kívül semmihez sem ért!
Egy csavart nem tud betekerni, ha iszik egy állat, a felesége bogyókon él, szintén diplomás, a fiuk egy igazi kretén.
Természetesen ismerek normális, diplomásokat is.
Csak szemléltetni akartam, hogy az a tény senkit sem tesz naggyá, hogy elvégzett egy valamilyen iskolát.
A legtöbb szakhoz segg kell és kitartás, nem intelligencia.