Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Guantánamó-t mintha be akarnak zarni. 🤔
Szerinted blődi menne oda oltásert?
Előbb az ellenségen fogják tesztelni.
Kulon molekulat terveznek adjuvanskent.
Holvanilyenkor az ellenorizetlen,sosetesztelt,kiserleti,beleszol a dns-embe bullshit? 😆
Helyette dr blődi a klinikai virologus mondja a tutit.
Nahaggya milliardos mazolo. 😆
Én megvárom az usa hadsereg cuccát, akik kerek perec kimondták hogy elegük van a gyógyszeripar töketlenkedésével.
Voltál már kovidos?........ Honnan tudod hogy nagyobb az esély bármiféle szövődményre? Mert a média ezt mondta? Okos.
ne mérgelődj ezen
olyan ez mint a 4. dimenzió kevesen értik a többi meg lehülyézi
igszándiból ha a jelentős többség agymosott akkor vége van mindennek
szatíra, de ilyen a jelen korunk
https://m.youtube.com/watch?v=...
"A koronavíruson "átesettség fogalma" az omikronvariáns után mást fog jelenteni; nem az átesettség, hanem az oltás jelent védettséget"

Akinek ezek után sem esik le a tantusz, az tényleg fejeljen le egy működő körfűrészt!
Együtt.
Április után. 😂
Tasi vagy Pinky? 😂
Vagy most lesz szélső jobboldaliból szélső baloldali: magyarul nekiáll a furgon másik oldalának. 😆
Kizárt,szombaton hazaviszem.Mérek egy szelephézagot.De szerelő lesz belőle.
😄
én inkább megverném magam helyette, avval gyorsabban megvagyok
Á, most kezdi el újra szétszedni a Honda blokkot....
miért nem veszed észre hogy csak szopat?
kurvára ráér a bútorboltban aztán amikor már véresre vakarta a tökeit elkezd trollkodni
Neked anyukád azt mondta be kell oltasd magad és akkor ez így is van. Azóta meg győzködöd magad hogy ezt így kell, szemellenződet vedd le.
Mer dr levi kihuzza a mobilnetemet?
Ket eve beteg se volt senki a csaladban.
Nem voltam az asztal alatt se mint a fosos bogyo.
Szputnyik fasza.
Pont. 😂Nincs erved kölök? 😂
A vezéred már döntött - szóval vedd úgy, hogy szorul a hurok.
Beteg sem volt… mindegy Zoli. Te ide most megint nem szólhatsz mert túlságosan meghaladja a képességeidet ez a szint.
Van egy bokkeno,meg mindig ezerszer nagyobb az eselyed maradando szovodmenyre,az influhoz kepest.
A vilagviszonylat statisztikai mondjak.
Vagy csak itt a sekelyes sm pocsolyaban.
Jonehany oltatlan csaladban vegigment.
Mindenkinel volt olyan akiert aggodni kellett.
Nalunk meg beteg sem volt.
Akkor?
Tökönszúrták magukat rendesen, igazi öngól volt.
Ne keverj magaddal, balos mentalitásoddal! Én nem hazudom el azt ha beoltatom magam. Többször kijelentettem határozottan hogy ha szorul a hurok, beoltatom magam.
De ez most egy teljesen logikátlan döntés, sőt mondhatjuk egyenesen szembe megy a logikával. Jött egy enyhe vírus ami ugyanazt előidézi a szervezetedben amit kell de elenyésző a súlyos betegség. Tehát lett egy influenza belőle. Most kötelező a 3!!! oltás!
Tehát, egy keményebb vírust simán átvészeltünk mi az átesettek és most van egy enyhe, ami ellen kellene 3oltást beadassak. Ez logikus?!
Ez csak úgy, a szebb jövőért:
https://index.hu/belfold/2022/...