Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked kb. még hányszor kell elmagyarázni, mire felfogod, hogy az oltás nem a járványtól véd, hanem az elpatkolástól?
Kezdek fáradni... 😅
Mi is téged, az összessel egyszerre 😃
Neked is meg van a szinted, ne örülj 😃
Azé mer orvosférj vagy nem éred el a tudományos fokozatot 😄 bár ti ketten a gyökér kérivel szerintem már müthetnétek is amilyen okosok lettetek másfél.év alatt 😃
Ja, feldobtad!
Csak azzal nem tudsz mit kezdeni, hogy ilyen arányú megszurkált embernél mégis mi a tökömért van ilyen arányú járvány??
De kapcsold be a TV-t majd ott elmondják!
Bocs, Kawa, kifelejtettelek a felsorolásból! 😂 pedig megütöd a szintjüket lazán: "55 éves ismerős aki három.oltással és abbol az utolsó pfizer valahogy mégis meghalt"
A rák? Az a világ legnagyobb üzlete! A legtöbb pénzt arra megy, és abból jön. Ha valaki feltalálná az ellenszerét - úgy járna, mint Tesla... Hirtelen meghalna, a hagyatéka meg véletlenül leégne 😁
De nekik nem kell, fogmáfő!!! 😆
A faccért erőlteted??? 🙄
Én azért Blődit, Kawát és Pipit mindenképpen beoltatnám. Már csak poénból is.... 😆
Ennyi.
De nem nyugszanak el a mottyoros pógárok. 😀
Feldobtam a topicot…. 😂
- Miért nem mondjak meg, hány oltott van kórházban arányában?
- Megmondták….
- Ahhh, ez kamu… 😂

Mondjuk tényleg leszarom, hány ember oktatja vagy nem be magát, engem egy pillanatra sem érdekel. Nem akarok senkit sem beoltatni, sem lebeszélni róla, de ez már hatalmas poén 😂
Ja, valamelyik meg csont üres.
Simán......akárcsak a marketinget......
Hát ha nem is az de a lakosság presszionálása........
A többi betegség meg megint nem számit.
Mondjuk ha világ szinten.ekkora energiát, pénzt idöt szántak volna akár a rák gyógyitásra, akár a sziv problémákra biztos nagy eredményeket értek volna el. De ez nem jutott eszébe még senkinek.
Megmondtad baz+! 😂

De "ezek" magasról leszarják.... 😁
Sot,propaganda. 😆
Megmondtam vagy megmondtam? 😆
Nem, mégsem......több kórház de gondolom nem az összes.
Amugy ez egy kórház volt.....adott napon az is........
Akkor nincs mingyámeghalmindenki járvány?
Jah, előkerült merkely is ugyhogy lesz valami.......
Ugyanígy vagyok én is 😂
Ott rotációban halnak meg vagy kerülnek intenzivre abból a pártízezerezer oltatlanból 😆 ha kevesen vannak importálnak külföldről oltatlanokat 😆
Nem, nem azzal jövök. Mással. 120an vannak intenzíven? Az kb kórházanként egy ember. Húha. Szerintem nincs miről beszélni.
Ehh, egykutya
Vicces ez a kapálózás, a propagandába kapaszkodás!
Miközben csak gondolkodni kellene!
Európa elég rendesen bé van ótva, pl. a csigazabálóknál 90%-os az arány, vagy izrael 100% körül tendál, ennek ellenére újabb s újabb mutáncsok kerülnek elő s tombol a faszom sem tudja már hányadik hullám!
Ti mit szedtek gondolkodás ellen ????
Annyit tudtok, hogy alusipka meg laposfőd, de ki nem nyitnátok a szemeteket, úgy várjátok az friss médiahazugságokat, mint az égi mannát, mert abba lehet kapaszkodni!
Sírni tudnék ennyi impotens láttán!
Két Astra + 1 Pfizer! 😍