rosszul látod
egy oltatlant nem érdekli az hogy te oltod magad, az se hogy más meg nem
az bosszantja hogy egy másodrendű állampolgárt csináltak belőle, kikiáltva a legfőbb ellenségnek hiszen elsősorban ők tehetnek minden rosszról
közben meg olyan hekyeken ahol az átoltottság nagyon magas(pl a francia) ugyanolyan bajok vannak mint ahol nincs ilyen mértékű oltottság
igazándiból csak ennyi a gondjuk....
Így van, húzni kell az időt míg lehet. Aztán lehet hogy számunkra kedvezően alakul a dolog és megússzuk az oltást vagy addig szorúl a hurok míg kénytelen lesz az ember beadatni. Húzni kell amíg lehet.
kivonat:
Macron szekálása a társadalom töredéke ellen fog irányulni, ugyanis Franciaországban a lakosság 90 százalékát már átoltották. Hasonlóan Magyarországhoz, több helyen oltási igazolást vagy negatív tesztet kell felmutatni, ez utóbbi opciót azonban Párizs ki akarja iktatni a fertőzéses esetek robbanásszerű emelkedése miatt
namármost ha 90% az átoltottság nem fura a robbanásszerű emelkedés?
Én soha sem mondtam azt hogy nem fogom beoltatni magam, én azt mondtam ha szorul a hurok beoltatom.
De érezzük ugye hogy megint baromságokat akarnak ránk erőltetni ?! Ja te nem érted mert csak a szobában ücsörögsz 🤷🏼♂️ Meg végülis te élveznéd is ha a ratyi libsik a csapatukba vennének.
azért mert becsületes állampolgárként tőlem elvárt dolgokat cselekszem nem vagyok hülye és felismerem ha át akarnak baszni
mert itt kurva nagy faszságok vannak még mindig
Ugye milyen szar dolog az amikor a "kétharmad" rá akarja kényszeríteni az akaratát a többiekre? (Itthon is az oltottak legalább kétharmados "többségben" vannak, ha népszavazást indítanának a kötelező oltásért, tuti lenne benned is hamarosan vakcina. Meg a Blődiben is.... ) 😂 😂 😂
Nagyon remélem a franciák fellázadnak végre.
Láttuk végülis hogy a brüsszeli vezetés is milyen korrekt, mint a gyurcsány haverod. Rá kell küldeni a rendőrséget a bèkés tüntetőkre hogy verjék szarrá őket.
Szép világot hoznak nekünk a libsi buzik.
egy oltatlant nem érdekli az hogy te oltod magad, az se hogy más meg nem
az bosszantja hogy egy másodrendű állampolgárt csináltak belőle, kikiáltva a legfőbb ellenségnek hiszen elsősorban ők tehetnek minden rosszról
közben meg olyan hekyeken ahol az átoltottság nagyon magas(pl a francia) ugyanolyan bajok vannak mint ahol nincs ilyen mértékű oltottság
igazándiból csak ennyi a gondjuk....