Az oltás nem Viktor propagandája (sőt: ő a puszta "propagandán" kívül nem tesz sok mindent a járvány terjedése, következményei ellen) hanem a világ összes országa kormányainak a propagandája. Szerintem a "libsi" Ausztriában, Németországban, Franciaországban (de més az USA-ban is) szarabb dolgod lenne oltatlanul....
Mert a mutálódás miatt a célzott vakcinák nem a leghatásosabbak az összes eltérésre.
De még mindig sokkal jobb (gondolom, mert nem vagyok virológus sok más emberrel ellentétben) mint a semmi.
" Ezért gyorsan a megfelelő ellenanyagokat termeli és aktiválja a megfelelő immunsejteket, hogy pusztítsák el a vírust vagy baktériumot, megvédve ezzel az adott személyt a betegségtől."
Lehet, hogy rosszabb lesz, sőt, de biztosan nem lesz arányaiban olyan, mint egy-két évvel ezelőtt. Már csak azért is, mert már van gyakorlat és tapasztalat a kezelésében.
Ez pont olyan, mint amikor valaki először ül motorra meg mondjuk van mögötte 20 év és 20*5 ezer km.
De hát a márki-zay megmondta, úgy is a nyuggerek hullanak el majd.
Veled lehetetlen mit kezdeni!
Az viszont rohadt vicces, hogy az aranyered is kidülled ha meghallod viktor nevét, viszont a propagandáját meg két pofára zabálod!
Csak képtelen vagy figyelni!
Az úgynevett omikron még a hivatalos tájékoztatás szerint is ENYHE tüneteket okoz, ez az "nem juthatnak megfelelő kórházi ellátáshoz, mert minden kórház tele van / tele lesz (többnyire oltatlan) kovidossal és nem jut másoknak orvos meg nővér...." még ha igaz is lenne, akkor is a rendszernek köszönhető, mert kirugdostak egy rakat embert!
Ahogyan most elmegy egy csomó rendvédelmis és tűzoltó!
Tegnap öt tűzoltóval öltem desznyót, van némi rálátásom a problémára!
Viszont a te hisztériázásod egyszerűen minősíthetetlen!
Ami megjelenik a neten, arra már nem lehet szabadalmat kérni. Gondolom, vigyáznak, hogy ilyen sokat érő anyag "véletlenül" ne kerüljön ki.
Ha kiderül, hogy jó, utána meg főleg ne! 😅
https://rakgyogyitas.hu/onkolo...
Ezek majd' 10 éves számok, de hirtelen ezt találtam neked. A cikkben is említik, hogy a kölségek az évekkel nem lineárisan nőnek... óvatos becsléssel ma évi 4-500 milliárdnál tarthatunk...
... és hol vagyunk a nyugathoz képest - a méretünk is kesebb, meg a keretünk is.
Ennek - most jelenleg legalábbis - ennek ellentmond az, hogy az egyik beszállítóm (70+ éves, nem tud elülni a seggén a Lajos bácsi) most járja végig a szívműtéthez szükséges ezernyi CT-t, labort, ultrahangot meg a tököm tudja mit.
És nem életmentő műtét, hanem valami megelőző beavatkozás.
Értem, hogy a jelenlegi kormányt minden szarral ekézni kell, hogy a folyosókon temetetlenül fekszenek a kovidos halottak, de a tapasztalatom mást mond.
Azt azért javaslom végiggondolni, hogy a humán antibiotikumokat (egy kúra!) gyógyszertámogatással is sok ezer-tízezer forintért veheted meg a gyógyszertárban, miközben az állattenyésztésben meg kilókkal zabáltatják a dögökkel.
Persze van eltérés a csomagolásban pl. de akkor is.
Az omikront nem lehet "nem elkapni", viszont nem kellene ezreknek / millióknak bele dögleni. Meg azoknak sem, akik - más betegséggel - nem juthatnak megfelelő kórházi ellátáshoz, mert minden kórház tele van / tele lesz (többnyire oltatlan) kovidossal és nem jut másoknak orvos meg nővér....
Szerintem nem volt ilyen. De mondasz ilyent, akkor beszélgethetünk róla.
(A buzi politikusok és a még náluk is hülyébb firkászok szarságaira ne hivatkozz kérlek.)
Ha feltalálná, úgy is a neten kötne ki. Manapság nem nagyon van olyan, hogy ilyen jelentőségű valamit egy ember találna fel, a menet közbeni részeredményeket meg általában úgy is publikálni szokták.
Szerintem részben pont ezért, másrészt meg egy kutatónak akkor nő az ázsiója, ha minél többször publikált.
Azzal nem vitatkozom, hogy ezernyi olyan találmány van, ami sok embernek/cégnek sérti a tevékenységét.
Igazából már főorvos férj 😁 Egyébként pont úgy teszek mint te: a saját környezetemből vett tapasztalatot osztom meg - csak az én mintám jóval nagyobb, mint a tiéd...
De még mindig sokkal jobb (gondolom, mert nem vagyok virológus sok más emberrel ellentétben) mint a semmi.
Megvédve!!!
Ez pont olyan, mint amikor valaki először ül motorra meg mondjuk van mögötte 20 év és 20*5 ezer km.
De hát a márki-zay megmondta, úgy is a nyuggerek hullanak el majd.
Az viszont rohadt vicces, hogy az aranyered is kidülled ha meghallod viktor nevét, viszont a propagandáját meg két pofára zabálod!
Csak képtelen vagy figyelni!
Az úgynevett omikron még a hivatalos tájékoztatás szerint is ENYHE tüneteket okoz, ez az "nem juthatnak megfelelő kórházi ellátáshoz, mert minden kórház tele van / tele lesz (többnyire oltatlan) kovidossal és nem jut másoknak orvos meg nővér...." még ha igaz is lenne, akkor is a rendszernek köszönhető, mert kirugdostak egy rakat embert!
Ahogyan most elmegy egy csomó rendvédelmis és tűzoltó!
Tegnap öt tűzoltóval öltem desznyót, van némi rálátásom a problémára!
Viszont a te hisztériázásod egyszerűen minősíthetetlen!
Ha kiderül, hogy jó, utána meg főleg ne! 😅
Ezek majd' 10 éves számok, de hirtelen ezt találtam neked. A cikkben is említik, hogy a kölségek az évekkel nem lineárisan nőnek... óvatos becsléssel ma évi 4-500 milliárdnál tarthatunk...
... és hol vagyunk a nyugathoz képest - a méretünk is kesebb, meg a keretünk is.
Ezeket külön kiemelném "évekig" , "hanem védelmet nyújt a környezetében élő nem oltott embereknek is,"
És nem életmentő műtét, hanem valami megelőző beavatkozás.
Értem, hogy a jelenlegi kormányt minden szarral ekézni kell, hogy a folyosókon temetetlenül fekszenek a kovidos halottak, de a tapasztalatom mást mond.
Persze van eltérés a csomagolásban pl. de akkor is.
(A buzi politikusok és a még náluk is hülyébb firkászok szarságaira ne hivatkozz kérlek.)
Szerintem részben pont ezért, másrészt meg egy kutatónak akkor nő az ázsiója, ha minél többször publikált.
Azzal nem vitatkozom, hogy ezernyi olyan találmány van, ami sok embernek/cégnek sérti a tevékenységét.
A világtörténelemben eddig mindig az volt, hogy NE kapd el az adott izét!
Csak most, csak nektek, ez máshogyan van:DD