Ami az általános szabályokat illeti, Ausztria az európai országok többségét – így Magyarországot is – a legjobb kategóriába sorolja Covid-járvány szempontjából
Ez talán a legfontosabb része 🤷🏼♂️ Hogy lehetünk ilyen jól ha nincs beoltva mindenki?
jobban belegondolva ebbe a hülyébb vagy mint egy kettes létra szövegbe
mivel összegasonlításról van szó a létrához lehet kötni egy hizonyos fokú értelmi szintet
hiszen ehhezba szinthez képest hülyébb az adott személy
na de egy élettelen tárgyuoz balgaság értelmi szintet társítani, aki ezt megteszi annak is van mentális gondja
sokkal találóbb a zsák lepke, talicska aprómajom, vagy hasonló kevésbé okos de valamilyen mértékben értelmes entitáshoz társítani az összehasonlítási szintet
Jaj te marcipán. Ami energiát a trollkodásba fektetsz inkább kezd el a tanulást, van mit pótolni. De sosem késő. A szövegértés és kifejezés nagyon nem megy. Javaslom azzal kezd.
Látod marcipán, pont ezért jó ha az ember tud szöveget értelmezni. Tudod ha én azt mondom hogy hülyébb vagy mint a bogyó, akkor azt minden értelmezni tudó ember tudni fogja hogy a bogyót hülyének tartom de téged megjobban annak tartalak. Nem egy bonyolult dolog ez.
Pont neked van problémád ezzel. Értelmezzük a mondatot?
"hülyébb vagy egy ketteslétránál"
Akkor értelmezzük, és ez másnak is szól, ki hogy látja! Tehát a mondatrész szerint te úgy látod hogy a létra hülye de én hülyébb vagyok. Mivel azt a szót használtad hogy hülyébb!
Ja. 😆
Ez talán a legfontosabb része 🤷🏼♂️ Hogy lehetünk ilyen jól ha nincs beoltva mindenki?
Lehet igazad van.
én csak azt mondom hogy inkább hasonlítanám egy szélütött orángutánhoz mint egy létrához
Talán pont a megfoghatatlansága miatt.
Dehát blődi az blődi,nem ő van pipi listája élén? 😆
mivel összegasonlításról van szó a létrához lehet kötni egy hizonyos fokú értelmi szintet
hiszen ehhezba szinthez képest hülyébb az adott személy
na de egy élettelen tárgyuoz balgaság értelmi szintet társítani, aki ezt megteszi annak is van mentális gondja
sokkal találóbb a zsák lepke, talicska aprómajom, vagy hasonló kevésbé okos de valamilyen mértékben értelmes entitáshoz társítani az összehasonlítási szintet
Mert te azt hazudtad hogy igen,hiaba terelsz. 😆
Mutasd meg kerlek. 😂
"hülyébb vagy egy ketteslétránál"
Akkor értelmezzük, és ez másnak is szól, ki hogy látja! Tehát a mondatrész szerint te úgy látod hogy a létra hülye de én hülyébb vagyok. Mivel azt a szót használtad hogy hülyébb!
Próbáld ertelmezni,nagy falat lesz de megbirkozhatsz vele ha mindent beleadsz.