Először nagyon fel voltam háborodva a dohányzási korlátozásokon, aztán szép lassan beleszoktam, most meg már egyet is értek vele. (kezeit széttáró)Emléxem cigivel a pofámba mentem mindenhová. diszkóba szíttuk mintha kötelező lett volna 😅 Ha megnézek egy columbó filmet már majdnem el sem hiszem,hogy ilyen is volt 😅 Néhány dolgot azért alaposan túltoltak ott is. Azért az,hogy a klimóba nem lehet dohányozni azt erős túlzásnak tartom(gondolkodós) ez kb. olyan mintha a horgásztavon nem lehetne horgászni(kezeit széttáró) A kórházaknál talán nagy sokára megoldódott a helyzet. ott meg az volt a módi, hogy nem csak a kórház épületében nem lehetett dohányozni, hanem a kórház egész területén sem. tehát az udvaron sem(szemét eltakaró) egyszerűen nem lehetett helyet kijelölni dohányzásra az objektumon belül. Nos ez azt eredményezte, hogy komplett az egész kórház járt ki bagózni a kórház épülete elé az utcára 😂 Mivel minden nap a kórház előt járok el láttam napi szinten,hogy a tolókocsis a féllábú, a frissen műtött, a takarító, a beteghordó az ápoló a nővérek, orvosok, főorvosok ott szítták az utcán a cigit mint 1 nagy család egyszerre mindig voltak 20-30-an(fetrengős) Hát nem is volt ettől meghittebb látvány mint a fentébb felsoroltak elvegyülve, fehér köpenyben, zöld overálban kék takarítói munkaruhában a rengeteg köntösbe lévővel együtt hódoltak a szenvedélyüknek 😂
áprilisig biztosan így lesz,(gondolkdós) utána szokás szerint nyári szabadságra megy a vírus, szóval szeptemberbe gondolkodjál. 😅
Persze te azt már nem biztos, hogy megéled, mert agyvérzést kapsz tavasszal vityáék 4-ik 2/3-án 😆 Téged ellátni meg nem fognak tudni a kórházakba, mert velünk lesz tele, aztán szépen otthon megmurdelsz 😆 Igaza van ininek(gondolkodós) Szép lassan tegyed kifelé a javaidat a jófogásra, hogy legalább annyi lé legyen az asszonynak, hogy el tudjon földeltetni (gondolkodós) Sokáig nem tart eladni 1 autó, 1 veterán motor, meg valami fotócuccok még az antal korszakból. 5 millió(gondolkodós) 1 misiért elföldeltet az asszony legalább marad neki 4. persze ennyiből új életet már nem fog tudni kezdeni, de a saját házába tud azért heti szinten dzsigolókat fogadni, bepótolni ami elmaradt az előző 30 évében, a jó szex (gondolkodós)
Áruld el légyszives a mi hozzáállásunk miatt miért halna meg több ember? Szerintem az oltott ilyen szempontból veszélyesebb, mert amikor megfertőződik lehet végig teljesen tünet mentes közben meg fertőz(gondolkodós)
ezt 1 éve hajtogatod már, hogy a közösség érdekében. Olyan 25-ör elmondtam már, te még életedben semmit nem tettél meg másért, közösségért. Hozzáteszem én sem. De te nem is másokért oltattad magad, hanem saját magadért. Én a közösség érdekében hiába oltatnám magam. Ha más nem annyi kiderült erről a vírusról és mutációiról, hogy a terjedés szempontjából irreleváns ki oltatja magát ki nem. Pont ugyan úgy terjed. Az utóbbi fél évben már eljutott odáig a királyi kommunikáció, hogy az oltás kizárólag azért kell, hogy az egyén aki megfertőződik könnyen átvészelje a fertőzést(kezeit széttáró) persze azóta már azt is tudjuk, hogy ez sem teljesen van így(kezeit széttáró) Aztán én hagy kockáztassak már saját felelősségemre. Hiszen ha beütne a szar az akkor csak nekem rossz.(kezeit széttáró)
Tudom, tudom(meghajlós) Na most jön, hogy a biztonsági öv is kötelező(fejét fogó)
mi? te akarsz állandóan elküldeni bennünket oltani(gondolkodós) Te agyalsz azon,hogy mit kellene velünk tenni, te linkelsz állandóan hajmeresztően egy lyukból fújó oltáspárti cikkeket, téged zavar az, hogy mi néhányan nem vagyunk beoltva. Pl. engem nem érdekel, hogy te be vagy oltva le sem beszéltelek róla soha, sőt te jobban is teszed, hogy leoltattad magad. Tapasztalatok azt mutatják az idősek és az olyan satnyna Taigetos pozítív emberkék mint te jó eséllyel be is krepálnál 1 héten belül ha elkapnák a vírust oltás nélkül.(kezeit széttáró) Nektek talán számíthat valamit az oltás. Akinek hellyel-közzel jól működik az immunrendszere annak hót felesleges talán még ártalmas is.(gondolkodós)
Megint csak tévedésbe vagy,(kezeit széttáró) mert a politikai 2/3-ad nem csak akarja rákényszeríteni a döntését más politikai pártokra, hanem rá is kényszeríti. 😁 A haverjaid 12 éve csak a fogukat tudják szívni legfeljebb, labdába nem rúghatnak az van amit a király akar 😆
Szar lehet neked 12 éve már (fetrengős) Minden nap arra kelni, hogy a vityáék vannak hatalmon 😅
Bár az elmúlt 2 év hozott neked némi felüdülést.(gondolkodós) Elrohantál az összes oltásért így legalább tartozol valahová(gondolkodós) A beoltottak 2/3-ához (fetrengős)
ez furi(gondolkodós) 90 %-a be van oltva a lakosságnak és rohamosan terjed a koronavírus. 😂
A 10%-knak akar hadat üzenni. Ugyan mi változna ha az a 10%-k is olva lenne(fetrengős) Ha sokat agonizál még faszra is húzzák(fetrengős) Ott nem csak 50 évente van tüntike mint nálunk. Hetente gyújtanak fel komplett utcákat borogatnak rendőrautókat. 😂
Végülis akkor miért nem mondtad simán csak azt hogy hülye vagyok? Ha a ketteslétrát nem tartod hülyének akkor miért is keverted bele? Így most alkottál egy értelmetlen hasonlatot ezáltal saját magadból hülyét csinálva. Legközelebb figyelj oda!
Mert szerinted jó? Döglött hintaló? Miért, az mennyire hülye? Elárulom semennyire, mert hogy egy nem létező dologhoz hasonlítod, tehát valójában le sem hülyézed.
Aham.... 😆
szerintem teljesen rendben van, hiszen pl. egy egyszerű létformát képviselő állatban is van minimális intelligencia, ha más nem ösztönös, tehát az alatt még lehet életképes jeleket mutatni. egy élettelen esetében már nehéz... 😆
Persze te azt már nem biztos, hogy megéled, mert agyvérzést kapsz tavasszal vityáék 4-ik 2/3-án 😆 Téged ellátni meg nem fognak tudni a kórházakba, mert velünk lesz tele, aztán szépen otthon megmurdelsz 😆 Igaza van ininek(gondolkodós) Szép lassan tegyed kifelé a javaidat a jófogásra, hogy legalább annyi lé legyen az asszonynak, hogy el tudjon földeltetni (gondolkodós) Sokáig nem tart eladni 1 autó, 1 veterán motor, meg valami fotócuccok még az antal korszakból. 5 millió(gondolkodós) 1 misiért elföldeltet az asszony legalább marad neki 4. persze ennyiből új életet már nem fog tudni kezdeni, de a saját házába tud azért heti szinten dzsigolókat fogadni, bepótolni ami elmaradt az előző 30 évében, a jó szex (gondolkodós)
Tudom, tudom(meghajlós) Na most jön, hogy a biztonsági öv is kötelező(fejét fogó)
Szar lehet neked 12 éve már (fetrengős) Minden nap arra kelni, hogy a vityáék vannak hatalmon 😅
Bár az elmúlt 2 év hozott neked némi felüdülést.(gondolkodós) Elrohantál az összes oltásért így legalább tartozol valahová(gondolkodós) A beoltottak 2/3-ához (fetrengős)
A 10%-knak akar hadat üzenni. Ugyan mi változna ha az a 10%-k is olva lenne(fetrengős) Ha sokat agonizál még faszra is húzzák(fetrengős) Ott nem csak 50 évente van tüntike mint nálunk. Hetente gyújtanak fel komplett utcákat borogatnak rendőrautókat. 😂
(Csak azt a hülye leendő pénzügyminiszteredet csapnád fejbe egy mángorlóval....) 😂
szerintem teljesen rendben van, hiszen pl. egy egyszerű létformát képviselő állatban is van minimális intelligencia, ha más nem ösztönös, tehát az alatt még lehet életképes jeleket mutatni. egy élettelen esetében már nehéz... 😆