Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fater sofór volt világ életébe és 250es gyáwája volt. Ja meg 412es moszkvicsa. Nagy faternak meg 408as. 😊
szimó is kb akkor volt jó ha a tábori tuning kijavította a gyártás közben elkövetett hibákat
egy ismerősnek anno volt ilyen, valamennyivel jobban ment és az sokkal tovább bírta
4-5 éves intenzíven használt szimók már katasztrófális állapotban voltak
persze a gumicsizmás parasztbácsinak elketyegett 20 évig is, max a tank volt szanaszét baszva a tejes kanna által 😂
meg a technológiával, a méretpontossággal és úgy qvázi az egésszel(fetrengős)
simóból volt n-es b-s meg endúró is. aztán a 250-es etz. Ja bratyónak volt 1 350-es jawaja(fetregős) Egy verolex váz vette körül(fetrengős)
a jáva mustáng pedig 1 szar volt hidd csak el(fetrengős) gubizgattam a fillérjeimet hát nekem is csak 1 olyanra telt volna, de láttam a cimborák küzdelmét vele(fetrengős) Inkább gyűjtögettem még 1 kicsit simó lett belőle.
senkinek nem volt pedálos moszkvicsa, akinek minimum nem párttitkár volt a faterja. Az óvodában volt 1 db.
téged nem nagyon birt volna el...
valahol 2-es létrám is van/ volt. Megnézem majd a raktárba meg van e még, hátha tudok neked fotózni ha már a hintaló nem sikerült(kezeit széttáró)
az miatt a 10% miatt terjed így aki nem oltatta le magát. Miért nem zárják már be a basztíjba ezeket?
jól írod, egészséges embert nem bánt.
De ez a szerencsétlen göthösen született. Már akkor több baja volt fél évesen mint egy mostani 60 évesnek(kezeit széttáró) Azóta nyilván csak romlott a helyzet. A modern orvostudománynak köszönheti, hogy egyáltalán idáig elkaristolt(kezeit széttáró) Ha a 900-as évek elején születik nem éli meg az 1 éves kort(kezeit széttáró) Neki 1 omikron olyan mint másnak 1 fejlövés. Ha elkapja neki kampó. (kezeit széttáró)
múlt héten vettem 5 fokosat 25 péz vót(szemét eltakaró)
emléxem 10 éve a 7-es létrát vettem 11500 ft-ért(dollárjeles)
ja a 3 oltás téged nem véd meg semmitől, neked még nem mondták, hogy az omikron ellen hatástalan?(kérőjeles)
az pont elég. Látod szeki is így fertőződött meg. Ne engedd az asszonyt se sehová. Interneten tudtok rendelni mindent. Átutalással fizettek. A futár bedobja az udvarba. 2 hétig hozzá sem nyúltok, ha véletlenül lenne rajta vírus 2 hét alatt tuti elhal. Utána kimehettek érte bevihetitek a konyhába és elfogyaszthatjátok.(meghajlós)
Elbeszelunk egymas mellett. En azt allitom, hogy a szituacio nem fekete es feher. Nem minden keleti blokkos gyartmany volt instant bontoszokeveny es egy Jawa Mustang alapjan beskatulyazni az osszeset nem helyenvalo. Ami akkor es ott nekunk rendelkezesre allt, abbol volt foshalom es hasznalhato minosegu is - meg ha az nem is ert fel a Yamaha legfapadosabb kerekes samlijanak a megbizhatosagahoz.
jaaaaaaaa
az anyagminőséggel volt a gond
na épp ezért írtuk hogy foshalom keleti blokkos motorok......
Tekknikás egyeneseknél nincs is jobb.
Azzal tisztaban vagyok, hogy mikor keszultek a Mintek (86-96) es a Simsonok. Ertem, hogy evjaratban kozel allnak. De anyagminoseg es megmunkalas tekinteteben velek kulonseget felfedezni.
Azt is csak nyil egyenesen kizárólag, de ugyis esik kel.....
a kengurus igaz, de csak a buzik adják fel, aki igazi férfi az utolsó pillanatig tolja
Az, majd o jol megmondja, micsoda faszok vagyunk, hogy az egyikunk sarat dagaszt, a masikunk meg John Deere-t hajt. Hiszen az igazi ferfi kengurubor rugdalozoban repeszt 2 kilo felett, ügye?
nem tudom pontosan mióta van mint, szerintem a 90es évek eleje, 95 körül már konténerszám hozták be a lelakott robogókat japániából
90es években még gyártották a szimót, igaz nem sok eltérés volt a 80as évekbeli kivitelektől
szóval közel sincs olyan nagy évjárt különbség mint gondolnád
csak annyi a különbség hogy ár az ndk a keleti blokkhoz képest meglehetősen precízen gyártottak, sok mindenben egész jó dolgokat is összehoztak, de a motor gyártásuk egy fos volt
Pipi meglássa miről írkáltok itten... 😂
Nem ertunk egyet. Az ETZ-t se hasonlitanam a Pannoniahoz, pedig ketutem, egy henger, resvezerles mindketto, csak a gyartastechnologiaban van 30 ev kulonbseg.
japán pina keletnémet pina se alma-banán
persze a kicsit másabb, de a lényeg ugyanaz
japan vs. keletnemet az nem alma-banan?