Hát erre ez van. Biztos itt is találnak adott napon adott kórházat ahol ez a stat érvényes lehet. Akik ott dolgoznak valahogy jobban hiszek mint a MOK média közleményének.......
Meg aztán ott az 55 éves ismerős aki három.oltással és abbol az utolsó pfizer valahogy mégis meghalt......
Kizart,direkthazudnak az alkoholistak.
Kawanak meg az ismerose 50-50%,az igazsag.
Es a hatterhatalom kiserlete osszefogva a gyogyszercegekkel a profit miatt.
ez színtiszta o1g meg kormány propaganda, meg amúgyis ellopták a pénzt mert 16ezer lélegeztetőből csak néhány van használva, persze a stadionokra meg volt pénz
ezt én sem értem......
azt igen hogy ha az emberben benne van az oltás akkor előbb tud védekezni mint ha nincs, így nem olyan megterhető a szervezet számára a betegség, időseknél, gyengébb szervezeteknél mindenképp megéri az oltás(persze alapos tesztelések után)
de ha nem ismeri fel akkor nem tud előbb védekezni, így kb olyan mint ha nem is lenne
Mark Dybul: Elkerülhetetlen a teljesen ellenálló koronavírus megjelenése
A szakember elmondta, hogy az omikron már legalább részben vakcinarezisztens változat, ami azt jelenti, hogy képes elkerülni az oltások adta védelmet. Fontos azonban megjegyezni, hogy a védőoltások továbbra is nagy védelmet nyújtanak a súlyos megbetegedés ellen –
😂🤣🤮
Azokat az időket nem most éljük. De pint ma jött meg a parancs a fegyverpénzről, a végére oda biggyesztve hogy ha nem teszek eleget az oltási kötelezettségnek akkor vissza kell fizetni.
Nem, ez jól van így. a kormány magáévá tette az oltottakat, az oltottak meg csesztetik az oltatlanokat hogy miattuk van a sok korlátozás. De hogy ezt miért pont egy oltott teszi be.....
faternak meg egy nagy fekete ruszki biciklije, amit megkaptam tőle amikor vett magának egy kéket
előtte egy vadiúj kemping biciklim volt aminek a váznyakát eltörtem a sok ugratással és a lépcsőn biciklizéssel
gondolom aztán azt mondta na hülyegyerek nem kapsz többet új bicikit 😂
mondjuk a ruszkit is megtörtem amikor full tempóban neki mentem a falnak, kontrázás közben lebaszta a láncot aztán csak a fal állított meg
elgörbült a váz, a villa meg szinte egyenes lett 😆
ezek után nem is csodálkoztam hogy erősen ellenezték a szimó vételt
de miután haver etz-jét megcsúsztattam a murvás útkereszteződésben belátták hogy a fejlődésnek nem lehet megálljt parancsolni 😃
"WHO-logika: az omikron akkor sem minősíthető enyhének, ha enyhe tüneteket okoz"
"Genfi sajtótájékoztatóján Diaz elmondta: úgy tűnik, hogy az omikron vírusmutáció kevésbé vezet súlyos lefolyású megbetegedéshez a fiatalabb, illetve az idősebb korosztályokban. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, a WHO főigazgatója szintén a sajtótájékoztatón kijelentette: az omikron ettől még nem tekinthető "enyhének", mivel világszerte rekordokat dönt a fertőzöttek száma, most emiatt túlterheltek az egészségügyi ellátórendszerek."
Tehát mivel a riogatás miatt, mindenki rohan(na) az orvoshoz egy orrfolyással, ezért van súlyos helyzet?
Meg aztán ott az 55 éves ismerős aki három.oltással és abbol az utolsó pfizer valahogy mégis meghalt......
Kawanak meg az ismerose 50-50%,az igazsag.
Es a hatterhatalom kiserlete osszefogva a gyogyszercegekkel a profit miatt.
https://www.egeszsegkalauz.hu/...
azt igen hogy ha az emberben benne van az oltás akkor előbb tud védekezni mint ha nincs, így nem olyan megterhető a szervezet számára a betegség, időseknél, gyengébb szervezeteknél mindenképp megéri az oltás(persze alapos tesztelések után)
de ha nem ismeri fel akkor nem tud előbb védekezni, így kb olyan mint ha nem is lenne
A szakember elmondta, hogy az omikron már legalább részben vakcinarezisztens változat, ami azt jelenti, hogy képes elkerülni az oltások adta védelmet. Fontos azonban megjegyezni, hogy a védőoltások továbbra is nagy védelmet nyújtanak a súlyos megbetegedés ellen –
😂🤣🤮
https://index.hu/belfold/2022/...
előtte egy vadiúj kemping biciklim volt aminek a váznyakát eltörtem a sok ugratással és a lépcsőn biciklizéssel
gondolom aztán azt mondta na hülyegyerek nem kapsz többet új bicikit 😂
mondjuk a ruszkit is megtörtem amikor full tempóban neki mentem a falnak, kontrázás közben lebaszta a láncot aztán csak a fal állított meg
elgörbült a váz, a villa meg szinte egyenes lett 😆
ezek után nem is csodálkoztam hogy erősen ellenezték a szimó vételt
de miután haver etz-jét megcsúsztattam a murvás útkereszteződésben belátták hogy a fejlődésnek nem lehet megálljt parancsolni 😃
"Genfi sajtótájékoztatóján Diaz elmondta: úgy tűnik, hogy az omikron vírusmutáció kevésbé vezet súlyos lefolyású megbetegedéshez a fiatalabb, illetve az idősebb korosztályokban. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, a WHO főigazgatója szintén a sajtótájékoztatón kijelentette: az omikron ettől még nem tekinthető "enyhének", mivel világszerte rekordokat dönt a fertőzöttek száma, most emiatt túlterheltek az egészségügyi ellátórendszerek."
Tehát mivel a riogatás miatt, mindenki rohan(na) az orvoshoz egy orrfolyással, ezért van súlyos helyzet?