Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked három astrával se lesz jobb sorsod, alig van tüdőd 😁
Hát erre ez van. Biztos itt is találnak adott napon adott kórházat ahol ez a stat érvényes lehet. Akik ott dolgoznak valahogy jobban hiszek mint a MOK média közleményének.......
Meg aztán ott az 55 éves ismerős aki három.oltással és abbol az utolsó pfizer valahogy mégis meghalt......
Na ők az a két - idős - ember, aki tavasszal két kínait kapott....
Mindjárt jön Bléd, vagy Pipi: "Áááá, ketten 3 oltással intenzíven vannak! Ugye megmondtam, hogy semmit sem ér?" 😅
Kizart,direkthazudnak az alkoholistak.
Kawanak meg az ismerose 50-50%,az igazsag.
Es a hatterhatalom kiserlete osszefogva a gyogyszercegekkel a profit miatt.
ez színtiszta o1g meg kormány propaganda, meg amúgyis ellopták a pénzt mert 16ezer lélegeztetőből csak néhány van használva, persze a stadionokra meg volt pénz
Ha végig olvassa és értelmezni is tudja mindenki, akkor csend 😂
Ebbol mi lessz........... 😨
Volt itt kérdés, hogy mennyi oltott és oltatlanok van kórházban….

https://www.egeszsegkalauz.hu/...
Nem baj, birjátok 😆
a magyarok nyilai már meg van. Ini kitalálta 1 éve. Csak várni kell még rá,mert a nagyobb országok előnyt élveznek a saját mutánsaikkal.
Vajon a mutáns van meg elöbb vagy a neve?lehet hogy már előre leírták a neveket.
ezt én sem értem......
azt igen hogy ha az emberben benne van az oltás akkor előbb tud védekezni mint ha nincs, így nem olyan megterhető a szervezet számára a betegség, időseknél, gyengébb szervezeteknél mindenképp megéri az oltás(persze alapos tesztelések után)
de ha nem ismeri fel akkor nem tud előbb védekezni, így kb olyan mint ha nem is lenne
Mark Dybul: Elkerülhetetlen a teljesen ellenálló koronavírus megjelenése
A szakember elmondta, hogy az omikron már legalább részben vakcinarezisztens változat, ami azt jelenti, hogy képes elkerülni az oltások adta védelmet. Fontos azonban megjegyezni, hogy a védőoltások továbbra is nagy védelmet nyújtanak a súlyos megbetegedés ellen –
😂🤣🤮
Jut eszembe, tegnap covidos lett a háromszor oltott kollégám, de hogy miért került karanténba......
Azért tettem be, mert eléggé bepunnyadt a topik.... 😆
Azokat az időket nem most éljük. De pint ma jött meg a parancs a fegyverpénzről, a végére oda biggyesztve hogy ha nem teszek eleget az oltási kötelezettségnek akkor vissza kell fizetni.
Nem, ez jól van így. a kormány magáévá tette az oltottakat, az oltottak meg csesztetik az oltatlanokat hogy miattuk van a sok korlátozás. De hogy ezt miért pont egy oltott teszi be.....
Ez hibás azokat baszogatják akik nincsenek beoltva
Nem te voltál Pesten oltakozni?
https://index.hu/belfold/2022/...
Ja, hát ez rád nézve gáz.
faternak meg egy nagy fekete ruszki biciklije, amit megkaptam tőle amikor vett magának egy kéket
előtte egy vadiúj kemping biciklim volt aminek a váznyakát eltörtem a sok ugratással és a lépcsőn biciklizéssel
gondolom aztán azt mondta na hülyegyerek nem kapsz többet új bicikit 😂
mondjuk a ruszkit is megtörtem amikor full tempóban neki mentem a falnak, kontrázás közben lebaszta a láncot aztán csak a fal állított meg
elgörbült a váz, a villa meg szinte egyenes lett 😆
ezek után nem is csodálkoztam hogy erősen ellenezték a szimó vételt
de miután haver etz-jét megcsúsztattam a murvás útkereszteződésben belátták hogy a fejlődésnek nem lehet megálljt parancsolni 😃
"WHO-logika: az omikron akkor sem minősíthető enyhének, ha enyhe tüneteket okoz"
"Genfi sajtótájékoztatóján Diaz elmondta: úgy tűnik, hogy az omikron vírusmutáció kevésbé vezet súlyos lefolyású megbetegedéshez a fiatalabb, illetve az idősebb korosztályokban. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, a WHO főigazgatója szintén a sajtótájékoztatón kijelentette: az omikron ettől még nem tekinthető "enyhének", mivel világszerte rekordokat dönt a fertőzöttek száma, most emiatt túlterheltek az egészségügyi ellátórendszerek."

Tehát mivel a riogatás miatt, mindenki rohan(na) az orvoshoz egy orrfolyással, ezért van súlyos helyzet?
Ja és p10 pancsija.